2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bilemiyorum ama yinede etkiliyor olabilirbelki düşmez ama dudüşün yani bütün gün ayakta olmakla yatmak bir olur mu bence olmaz o nedenle dedim folik asit kullanıyor musun

Bilemiyorum ama yinede etkiliyor olabilirbelki düşmez ama dudüşün yani bütün gün ayakta olmakla yatmak bir olur mu bence olmaz o nedenle dedim folik asit kullanıyor musun
kullanmıyorum doktor yazdı başla dedi. kullansam hemen tutunmasına yardımcı olur mu

inşallah canım ya bende çok istiyorum kızım çok istiyor artık kardeşim olsun diyor ağlıyor üzülüyorum bende inşallah olur hayırlısı olsun
İnşallah canm benim . Ay güzelim ya ağlıyormu birde . Çevredeki kardeşleri görüyor ondan sanırım
doktor çok kaptırma kendini tutunamaabilir dedii . napcam ben şimdi eşime söylemiyim mı :KK43: cuma tekrar test yapcaz dedi

bat belli değil benim çok düzensiz 40-45 günü buluyo. sat 3 mart ama. nasıl dikkat ediyim ben etkilermiyim tutunmasını benim yüzümden düşer mi ki
eşine söyle Can'ım .. Senlik bişey olmaz canm tutunacaksa her şekilde tutunur ama tabiki kendini kötü hissetmemek adına ağır şeyler yapma . Rakamlara pek bilgim yok ama adetine daha kaç gün var ondan dolayı katlanabilir rakam . İnşallah hamilesindr canm .

Bence değer gayet iyi yani şu an yumurta döllenmiş zaten hem şöyle düşün bazı insanlar düşük tehlikesi olduğu için dokuz ay boyunca yatmaları gerekiyor o nedenle dedim daha dikkatli ol Allahın izniyle hiç bişey olmaz tutunur o

z
İnşallah canm benim . Ay güzelim ya ağlıyormu birde . Çevredeki kardeşleri görüyor ondan sanırım

eşine söyle Can'ım .. Senlik bişey olmaz canm tutunacaksa her şekilde tutunur ama tabiki kendini kötü hissetmemek adına ağır şeyler yapma . Rakamlara pek bilgim yok ama adetine daha kaç gün var ondan dolayı katlanabilir rakam . İnşallah hamilesindr canm .
folik asite başlayım mı hemen faydası olur mu ? reglm 40-45 günü buluyo bat belli değil yani ama sat 3 mart

Bence değer gayet iyi yani şu an yumurta döllenmiş zaten hem şöyle düşün bazı insanlar düşük tehlikesi olduğu için dokuz ay boyunca yatmaları gerekiyor o nedenle dedim daha dikkatli ol Allahın izniyle hiç bişey olmaz tutunur o
çok teşekkür ederimm

Kullan folik asiti o tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum stres yapma kendini yorma inşallah cuma mutlu olursun benim görümcem ilk üç ay yatarak geçirdi bişey olmadı şimdi ikinci doğacak yani doktor yat dedi kanaması oluyordu

Kullan folik asiti o tutunmasına yardımcı oluyor diye biliyorum stres yapma kendini yorma inşallah cuma mutlu olursun benim görümcem ilk üç ay yatarak geçirdi bişey olmadı şimdi ikinci doğacak yani doktor yat dedi kanaması oluyordu
yarın başlıyım hemen o zaman. canım çok teşekkür ederimm :KK68:
sende istiyorsan Allahım en kısa zamanda senın de yüzünü güldürsün

Daha bir saat önce komsumla konuştum bi çocuğu var onun da adetim gecikti dedi geçen hafta test almış yapmış çıkmadı kan gelmeyince adet kan verdi yok demiş doktor daha adet olmadım ama demişti cuma günü düşük yapmış hastaneye gitmiş düşük demişler

Bizimde nisana kaldı :) inşallah hepimizin bu ay olur sağlıklı hayırlı bir şekilde

Kız o zaman ben bebekken bebek yaptım çünkü18 yaşında doğdu çocuğum :KK70: ayrıca en verimli zaman 20-25 yaş diyorlar 35 yaşından sonra yumurtalar azalıyormuş artık daha zor oluyor hamile kalmak yani o yüzden 35 e kadar ne kadar olursa artık :KK70:

Kız o zaman ben bebekken bebek yaptım çünkü18 yaşında doğdu çocuğum :KK70: ayrıca en verimli zaman 20-25 yaş diyorlar 35 yaşından sonra yumurtalar azalıyormuş artık daha zor oluyor hamile kalmak yani o yüzden 35 e kadar ne kadar olursa artık :KK70:
hahah durmadan doğuralm mı 35 e kadar :KK70:

Ben 3 yıl korundum şimdi pişmanım çünkü 6 aydır olmuyor o yüzden bi daha korunmayı düşünmüyorum olursa ikinci ondan sonra da korunmam

X