2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

konuda etiketlendigimi görünce heralde morordek kırmızı kart görmus dedim hemen :KK70:
Ya aslında hala görmedim kırmızı kartı ama zaten deneme yok bizim bu ay, kırmızı kartı görmem gerek yani :KK70:
Heyecanla bekledigimden midir nedir gelmedi bi türlü. Hani kendimden emin olmasam test yapıp bakacagım yani ne durumdayım diye :KK70:

Arkadaşlar bugün kan verdim değerim yükselmiş :) bakalım yine de emin olamıyoruz ama bende hamile tavşan ve nazar boncuğu istiyorum @__ATALANTE :KK200: topik uğurlu geldi mayıs ta da bu ay nasip olmayan herkesten bekliyoruz inşallah....

Canım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin şimdiden şanslı maşallah yaz tatilini de birleştirmiş olacaksınız annesiyle bol bol vakit geçirecek :KK36:

Benimki kısmet olmadı bari öbür ay olsa da ucundan kıyısından kurtarsak biz de :KK70:

Canım çok sevindim hayırlı olsun bebeğin şimdiden şanslı maşallah yaz tatilini de birleştirmiş olacaksınız annesiyle bol bol vakit geçirecek :KK36:

Benimki kısmet olmadı bari öbür ay olsa da ucundan kıyısından kurtarsak biz de :KK70:

Evet canım benim hala inanamıyorum :) diğer ay burada bekleyen herkesle birlikte Rabb'im sana da meleğini göndersin inşallah...

Benim 23 nisandı ancak henüz gelen giden yok. Yarın da gelmezse test yaparım belki.

Canlar ben kan testi yaptim bata 6 gun var :KK43: 1 cikti deger. Genelde 0.100 cikardi diye umitlendim ama her hastanenin referans araligi farklidir dediler... galiba bende mayis topigine kaldım bir kez daha yemin ettim cift cizgi görmeden kan vermek yokk :KK43:

Evet canım benim hala inanamıyorum :) diğer ay burada bekleyen herkesle birlikte Rabb'im sana da meleğini göndersin inşallah...

Inşallah hepimize canım benim :)
Sen de hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah :))

Kızlar ben böbreklerimi üşütmüştüm belim ve kasıklarım sürekli ağrıyordu kendimi hamile sanmam bu yüzdenmiş Haftaya doktora gidecegim sürekli bir akıntı hali var bende korkuyorum ciddi birsey var diye :KK43:

Canlar ben kan testi yaptim bata 6 gun var :KK43: 1 cikti deger. Genelde 0.100 cikardi diye umitlendim ama her hastanenin referans araligi farklidir dediler... galiba bende mayis topigine kaldım bir kez daha yemin ettim cift cizgi görmeden kan vermek yokk :KK43:
canım 6 gün kala çıkmaz dedi doktor bana o yüzden bekle ve sakin kal. İdrarda çıkmadıkça da kan verme bence :)

X