2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ben de öyle oldum ama inşallah regl olmazsın pazartesi hemen kan testiiii

Bende 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Bende o yüzden çok rahattım günün hiç şaşmaz hatta erken olurum ama bugün gelen giden yok. O zaman pazartesi burda güzel haberlerle buluşuyoruz inşallah

Ayyy hadi insaalllaaahhh :)
Bu arada bende hala tık yok :)

Daha çok zaman varmış canım Her şey olabilir

Hayırlı olsun canım bebeğin belki coguldur aklına kötü şeyler getirme bence tadını cikarmalisin

kızlarr merhabalar ben de bu ay çocuk için çalışmalara başladım. sizlere bişey sormak istiyorum son iki aydır adetim 2 gün geç geliyor. doktora da gitmedim sizce önemli birşey olabilir mi? pco fln okudum ama bilmiyorum nasıl bişey

Yok canım

döngü 27 ile 32 arasında degismesi normal kabul ediliyor

Yarın bende test yapacağım daha var ama bi yapmak istiyorum artık çıkarsa çıkar çıkmazsa beklemeye devam

Arkadaslar gebelik testleri ilk idrar ile yapılır

Yumurtlama testleri ise 11 ile 13 arasında yapılır çift çizgi yakalandığında 18 ile 21 arasında tekrar edilir

Kanda genelde bat a 3 gün kala sonuç çıkar

Gebelik testinde çoğunluk 1 gun kala aynı Gun hatta büyük bir çoğunluk regl geçtikten sonra görmüş

Herkesin hayırlısıyla bebekleri olur inşallah :)

Ve tabii ki herkesin kendi kararı ben kimseye söyle yapın böyle yapın diyemem

Ama lütfen

DAHA REGL OLMADAN BENİM NİSAN AYI OLMADİ MAYISA KALDİM YOK ARKADAŞLAR YA OLMUYOR İŞTE BU AY DA OLMADI KESİn HAMİLE DEĞİLİM BAKIN BELİRTİ DE YOK

gibi mesajlar lütfen paylasmayalim:)

Kizlae gunaydinn ben bir kac gebelik.testi yaptim ama.hep silik cikiyordu hayalet den.de otel yok.gibiydi yani dun.predictor markali erken.gebelik testi yaptim sonuc boyle cikti sanirim.hamileyim..pazartesi.de kan vericem sali yada carsamba doktora gitmeyi dusunuyorum allah isteyen herkese.nasip etsin insallah.. @__ATALANTE. sonuc bu yaniii

Eklentiler

• 20160415_133800.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 61

bat ne zamandı canım ?

olsun canım ya pazartesi verirsin olmazsa yarın sabah tekrar gebelik yaparsın koyulaşma da olursa tadından yenmez :)
Ablamla birlikte calısıyorum ben bi hafta bekle telaş yapma o kadar aldıtıcıdır belki test falan dedi dün baya hevesim kırıldı Dün sabah tekrarlamıştım gebelik testini bi heycanla yine aynıydı silik diye kesin olmayabilir dedi bgun bat günüm zaten ptesi sabah versem inş aynı gün sonuc alırsam salı eşimin doğum günü süpriz yapmak istiyorum hala haberi yok kendisinin :) Bide folikasit kullanan var mı içinizde ne önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…