- 1 Nisan 2016
- 54
- 45
- 42
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.101
Ben de öyle oldum ama inşallah regl olmazsın pazartesi hemen kan testiiii
Bende 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Bende o yüzden çok rahattım günün hiç şaşmaz hatta erken olurum ama bugün gelen giden yok. O zaman pazartesi burda güzel haberlerle buluşuyoruz inşallah
Daha çok zaman varmış canım Her şey olabilirKızlar lutfen biriniz cevap versin su an çok kötüyüm bu ay ilk kez klomen kullandım ve cok umutluydum karnım kaşıkların ağrıyordu hep bu sabah müthiş bir mide bulantısı ve kusma oldu acillik oldum düşünün ama ben nasıl mutluyum anlatamam kesin hamilelik diye dusundum.acilden giriş yaptım kan verdim serum taktırdım sonuç bu cikt ki bthgc 0,100 ve kanda yüksek oranda mikrop var tüm o agrilar bulantıları ondanmis megernasıl uzuldum ağladım anlatamam
Şimdi size sorum şu bat a daha 8 gün var sizce halen bir ihtimali var mı gebelik için ?
Hayırlı olsun canım bebeğin belki coguldur aklına kötü şeyler getirme bence tadını cikarmalisinKızlar önce hamile olan arkadaşlar tebrik ederim Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip eder inşallah hamile olmayanlarda Allah tez zamanda sizede yaşatır inşallah bu duyguyu... benim 11 nisanda beta hcg 282 çıktı 14 nisanda yani dün 2248 çıktı sizce fazlamı yükselmiş dış gebelik felan değildir dimi pazartesi hastaneye gitcem dua edin lütfen hayırlı haberler alayımm..
kızlarr merhabalar ben de bu ay çocuk için çalışmalara başladım. sizlere bişey sormak istiyorum son iki aydır adetim 2 gün geç geliyor. doktora da gitmedim sizce önemli birşey olabilir mi? pco fln okudum ama bilmiyorum nasıl bişey
ayy sağol canım içime su serptin. bu ay hamile kalamazsam ve yine geç olursam doktora giderim zaten de acaba şimdi de gitsem mi dedim.Yok canım
döngü 27 ile 32 arasında degismesi normal kabul ediliyor
ayy sağol canım içime su serptin. bu ay hamile kalamazsam ve yine geç olursam doktora giderim zaten de acaba şimdi de gitsem mi dedim.
Bendede aynı vallaE gün bitti ne gelen vaaaarrr ne giden bende
İnsallah dediğin gibidir canım çok saģolHayırlı olsun canım bebeğin belki coguldur aklına kötü şeyler getirme bence tadını cikarmalisin
Bende silik çizgi cıktı 2 gün önce ama gecen hafta erken gebelik yaptım negatif cıktı aldatıcı olabiliyor testler
Günaydın canım dün iş cıkısı gittim ama almadılar 4 bucukmus en son kan alımı özellerde bgunde işe gidiyorum napsam bilemedim ptesiye kaldım galibaKan verdin mi canım :)
Kizlae gunaydinn ben bir kac gebelik.testi yaptim ama.hep silik cikiyordu hayalet den.de otel yok.gibiydi yani dun.predictor markali erken.gebelik testi yaptim sonuc boyle cikti sanirim.hamileyim..pazartesi.de kan vericem sali yada carsamba doktora gitmeyi dusunuyorum allah isteyen herkese.nasip etsin insallah.. @__ATALANTE. sonuc bu yaniii
Günaydın canım dün iş cıkısı gittim ama almadılar 4 bucukmus en son kan alımı özellerde bgunde işe gidiyorum napsam bilemedim ptesiye kaldım galiba
Ablamla birlikte calısıyorum ben bi hafta bekle telaş yapma o kadar aldıtıcıdır belki test falan dedi dün baya hevesim kırıldıolsun canım ya pazartesi verirsin olmazsa yarın sabah tekrar gebelik yaparsın koyulaşma da olursa tadından yenmez :)