2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ablamla birlikte calısıyorum ben bi hafta bekle telaş yapma o kadar aldıtıcıdır belki test falan dedi dün baya hevesim kırıldı :KK43: Dün sabah tekrarlamıştım gebelik testini bi heycanla yine aynıydı silik diye kesin olmayabilir dedi bgun bat günüm zaten ptesi sabah versem inş aynı gün sonuc alırsam salı eşimin doğum günü süpriz yapmak istiyorum hala haberi yok kendisinin :) Bide folikasit kullanan var mı içinizde ne önerirsiniz?

canım silik pozitif demektir

önemli olan koyulaşmasıdır

kan testinde değerin yükselmesi gibi düşün

ben folic1 kullanıyorum hepsi aşağı yukarı aynı :)

Kızlar günaydın. Bugün kalktık hala bişey yok dayanamadım eşim uyurken çaldım arabayı gidiyorum hastaneye şimdi kan testi yaptıracam 2 saat içindede çıkıyomuş

oooooooooo imzan çok güzelmiş :)
saol canim darisi isteyen herkesin basina ben test de hep silik gordum.htta yook gibiydi erken gebelik testinde gordum.ikinci.cizgiyi daha kan vermedim.pzartesi insallah onuda vericem hayirlisiyla keseyide gorururum.umrarimm...darisi isteyen bekleyen.herkesin basina

cansu0812 sabah sabah tüm olumlu enerjilerim ve dualarım seninle.
inşallah hayırlı bir sonuç alırsın.

cansu0812 sabah sabah tüm olumlu enerjilerim ve dualarım seninle.
inşallah hayırlı bir sonuç alırsın.
Yaaa canım çok tşk. Ederim inş bekliyorum ama garip bi heyecan var güzel haberler alacakmışım. Yalnız brn sonuca bakacam da netten ben pek anlamıyorum beta hcg nin kaç olması gerekiyo?

Yaaa canım çok tşk. Ederim inş bekliyorum ama garip bi heyecan var güzel haberler alacakmışım. Yalnız brn sonuca bakacam da netten ben pek anlamıyorum beta hcg nin kaç olması gerekiyo?

5'in üzerinde olması gerekiyor canım 5'in altı negatif maalesef

senin değer 10 ile 400 arasında bir değer çıkarsa kutlamalara başlaaaaaaaaa :)

Son düzenleme:
yesa1 in de dediği gibi 5in üstü bayram düğün hele ki gün aşırı ikiye de katlarsa ooo yeme de yanında yat mis:KK45:

pink2 canımm hayırlı olsun çok sevindim senin adına tebrik ederimm.
peki belirtilerin nelerdi?
hic belirti yok diyebilirim.hatta cok sasirdim desem bilmiyorum.ne dersiniz goguslerde agri ayni adet olucakmisim.gibi. hala agriyor bide idrara ciktim surekli.baska hicbirsey yok simdilik

X