- 23 Mart 2015
- 66
- 23
- 34
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Bebeği mi görebilirmissiniz ? Bhcg değerine göre yani dimi? Haftaya salı benim tam 5 haftalik oluyo ve tahmininde bhcg 2000 üstü olucak inşallah. O zaman bebek görülür mü?kızlar dün doktora girirm bchg 1087 çıktı herşey normal gidiyormuş.
yarın ultrasonda gorebilrisiniz dedi doktor.
sabırzılıkla bekliyorum :)
canım 5.haftada kese gözüküyor. son reglinin ilk günü nedir? ona göre hesap yapacaksın. 3000 bhcg üstünde kesin görünüyormuş bebekBebeği mi görebilirmissiniz ? Bhcg değerine göre yani dimi? Haftaya salı benim tam 5 haftalik oluyo ve tahmininde bhcg 2000 üstü olucak inşallah. O zaman bebek görülür mü?
Bebeği mi görebilirmissiniz ? Bhcg değerine göre yani dimi? Haftaya salı benim tam 5 haftalik oluyo ve tahmininde bhcg 2000 üstü olucak inşallah. O zaman bebek görülür mü?
Selam kızlar
Ben daha ilk hamile öğrendiğimi , öğrendiğim kan tahlilinden sonra hiç doktora gitmedim 10 gün sonra gideceğim çünkü şu an 3.haftamdayım gitsemde bi şey görünmeyecektir o yüzden beklemedeyiz kızlar
Sat 7 temmuz. Tam 4 haftalikken bhcg 537 çıkmıştı. Tam 5 haftalikken kaç çıkar bilmiyorum ama görünmez belkide. 4 haftalikken kese de görülmemişti. Zaten ben de Dr a hemen gitmicektim ama lekelenme vardı o yüzden gitmiştim. Aslında kalp atışını duyana kadar beklemek lazım ama insan merak ediyo iste hersey yolunda mıdır diye.canım 5.haftada kese gözüküyor. son reglinin ilk günü nedir? ona göre hesap yapacaksın. 3000 bhcg üstünde kesin görünüyormuş bebek
Sat kaç sizin? Bebeği de gördünüz müYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Bizde kesemizi gördük çok şükür. Minicik birşey . 3 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını dinlemek için
Ay masallah size..bende 2.ye dogum yapicam insallah...2 taneye bile bakmak beni korkuturken siz moral oldunuz valla..benim oglumda daha kucuk konusamiyor henüz.Selam kızlar. Ben de 3. Bebeğime hamileyim. Benim hep peşpeşe ve kazayla oluyo. İlki 2 yaşında ikincisi 11 aylık şimdi de 5 haftalık hamileyim. İki oğlandan sonra bakalım kız mı erkek mi? Heyecanlıyım
Salı günü 76 olan değerim bugün 593 olmuşbize görünmesede değerim beni çok sevindirdi:))) şimdi 1500 ü beklicem doktor 1500den sonra görünür dedi:))) 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum tekrar:)))
Salı günü 76 olan değerim bugün 593 olmuşbize görünmesede değerim beni çok sevindirdi:))) şimdi 1500 ü beklicem doktor 1500den sonra görünür dedi:))) 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum tekrar:)))[/QUOT
1500 den sonra kese mi bebek mi görünürmüş? Benim de salı günü randevum bebeği görür müyüm çok merak ediyorum. Tam 5 haftalik oluyo. Geçen salı 537 ydi degerim