2016 Nisan Annişleri

kızlar merhaba nisan annelerine hayırlı olsun benim inşallah rabbim izin verirse nisanda gelicek meleğim.dün keseyi gördük çok şükür haftaya da kalp atışlarını duyarız ınsallah. kalp atısı duyan var mı acaba ?

Selam kızlar

Ben daha ilk hamile öğrendiğimi , öğrendiğim kan tahlilinden sonra hiç doktora gitmedim 10 gün sonra gideceğim çünkü şu an 3.haftamdayım gitsemde bi şey görünmeyecektir o yüzden beklemedeyiz kızlar

kızlar dün doktora girirm bchg 1087 çıktı herşey normal gidiyormuş.
yarın ultrasonda gorebilrisiniz dedi doktor.
sabırzılıkla bekliyorum :)
Bebeği mi görebilirmissiniz ? Bhcg değerine göre yani dimi? Haftaya salı benim tam 5 haftalik oluyo ve tahmininde bhcg 2000 üstü olucak inşallah. O zaman bebek görülür mü?

Bebeği mi görebilirmissiniz ? Bhcg değerine göre yani dimi? Haftaya salı benim tam 5 haftalik oluyo ve tahmininde bhcg 2000 üstü olucak inşallah. O zaman bebek görülür mü?
canım 5.haftada kese gözüküyor. son reglinin ilk günü nedir? ona göre hesap yapacaksın. 3000 bhcg üstünde kesin görünüyormuş bebek

Yarın için randevu aldım dayanamadım bi kaç gün daha beklemeye :) kasıklarımdaki sancı daha devamda ediyo

Selam kızlar. Ben de 3. Bebeğime hamileyim. Benim hep peşpeşe ve kazayla oluyo. İlki 2 yaşında ikincisi 11 aylık şimdi de 5 haftalık hamileyim. İki oğlandan sonra bakalım kız mı erkek mi? Heyecanlıyım

canım 5.haftada kese gözüküyor. son reglinin ilk günü nedir? ona göre hesap yapacaksın. 3000 bhcg üstünde kesin görünüyormuş bebek
Sat 7 temmuz. Tam 4 haftalikken bhcg 537 çıkmıştı. Tam 5 haftalikken kaç çıkar bilmiyorum ama görünmez belkide. 4 haftalikken kese de görülmemişti. Zaten ben de Dr a hemen gitmicektim ama lekelenme vardı o yüzden gitmiştim. Aslında kalp atışını duyana kadar beklemek lazım ama insan merak ediyo iste hersey yolunda mıdır diye.

Nisan anneleri Nerelerdesiniz?? Nasıl gidiyo? Hersey yolunda mı? Dr a giden var mı? Bebeğini görenler? Değerler kaç çıkıyo?
Hiç sohbet etmiyoruz. Paylaşalım bunları birbirimizin tecrübesinden yararlanalim.

Merhaba kizlar..bende nasip olursa nisan annesi olacagim..ikinci bebegim olacak insallah..21 aylik bi oglum var..benim sat tarihim 1 temmuz..tam 1 hafta once vajinal ultrasonda keseyi gorduk..p.tesi tekrar dr. Kontrolumuz var insallah..bebisim benimledir

Ay masallah size..bende 2.ye dogum yapicam insallah...2 taneye bile bakmak beni korkuturken siz moral oldunuz valla..benim oglumda daha kucuk konusamiyor henüz.

Salı günü 76 olan değerim bugün 593 olmuşbize görünmesede değerim beni çok sevindirdi:))) şimdi 1500 ü beklicem doktor 1500den sonra görünür dedi:))) 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum tekrar:)))

Salı günü 76 olan değerim bugün 593 olmuşbize görünmesede değerim beni çok sevindirdi:))) şimdi 1500 ü beklicem doktor 1500den sonra görünür dedi:))) 2hafta sonra gitmeyi düşünüyorum tekrar:)))

Değer 593 se 4 gün sonra 1500 ü bulmuş olur. 2 günde 2 ye katlar b-hcg

Bizde bugun gitrik ve cok sukur keseyi gorduk. Dr bebek gorunmez daha dedi. Eve geldik peceteye hayal meyal hatirliyorum sanki bi damla kan gordum. Zaten 2 gun once kahverengi lekelenme olmustu yine peceteye.progestan kullaniyor ve genelde yatiyordum. Insallah tekrarlanaz saglikla alirim yavrumu kucagima.benimde bir oglum var Allahim bagislasin. 3 yasinda.tup bebek tedavisi ile kavustuk.simdi supriz oldu bize o yizden cok heyecanli ve kaygiliyim. Allahim saglikla kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…