- 18 Ağustos 2008
- 8.571
- 182
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Kızlar merhaba, Sat 4 temmuz. Hala gelen giden yok. Acaba hamile miyimdir??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar malesef benim başıma geçen hafta ateşli hastalık geldi. mahvoldum ilaç içmemek için uğraştım ama olmadı fenalaşcak kadar çoktu ateşim. düşürmek için elimden geleni yaptım. duş ıslak bez vb. hastaneye gidene kadar 1 gün denedim bunları geçmedi. sonra hastane serum ve ateş düşürücü minoset. ilk 3 ay ateş ve ilaç düşük ve özürlü bebeğe sebep olabilirmiş. çok korkuyorum (not: ilk bebeğim 3 aylıkken karnımda öldü)
Hayırlı olsun :) bhcg degeri kalkan göründü bebeğin? Dr beni haftaya çağırdı ama sadece kese görmek için mi yoksa bebek de görülür mü bilmiyorum. Tam 5 hafta olucak haftaya salı. Degerim de tahminim 2000 in üstü olur inşallahmerhaba :)
bende yeni öğrendım anne adayı olduğumu :)
geç döllenme yaşıyorum galiba..normalde bebek 7 haftalık olmalıydı sata göre.. ama değerler öyle demıyor :)
4 ya da 5. haftam olabılır ultrasona göre.. geçen hafta mınıcık bır sıyah nokta kadar göründü bebeğim..
bhcg değerım 2100..
ilk testım 0.42
ikincisi 2 gun sonraydı 2 den küçük yazılmış
üçünü testım 1 hafta sonraydı 209 :) ve mucize :) kader :) şükür :)
ve son testim 4 gün sonrasıydı 2100 küsur..
dua edıyorum bebeğimi sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah..
eksik etmeyelım birbirimizden..
Bhcg değerin kaçken göründü yazacaktımmerhaba :)
bende yeni öğrendım anne adayı olduğumu :)
geç döllenme yaşıyorum galiba..normalde bebek 7 haftalık olmalıydı sata göre.. ama değerler öyle demıyor :)
4 ya da 5. haftam olabılır ultrasona göre.. geçen hafta mınıcık bır sıyah nokta kadar göründü bebeğim..
bhcg değerım 2100..
ilk testım 0.42
ikincisi 2 gun sonraydı 2 den küçük yazılmış
üçünü testım 1 hafta sonraydı 209 :) ve mucize :) kader :) şükür :)
ve son testim 4 gün sonrasıydı 2100 küsur..
dua edıyorum bebeğimi sağlıkla hayırla kucağımıza alalım inşallah..
eksik etmeyelım birbirimizden..
Kızlar dün ben gece testi acilde yaptırdım sonucunu da eşimin doktor arkadaşına sorduk. Oda sonucun pozitif olduğunu bi kaç hafta sonra gidin dedi doktora dedi. Bi kaç bekleyim mi doktora gitmek için. Bide 76 nasıl bi değer?
kızlar merhaba;
benimde sat 08/07 idi pazartesi evde test yaptım çok silik çıktı.sonra salı günü acilde kan testi yaptırdım bhcg 580 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi.
bugün tekkrar gdicem.
yalnız doktor sonucu görünce gebelik var ama bakıcaz gibi bsy soyledi.
hiç emin olamadık eşimle ne demek istedi acaba diye.
bugün kaç çıkası gerekiyo acaba ?
kızlar merhaba;
benimde sat 08/07 idi pazartesi evde test yaptım çok silik çıktı.sonra salı günü acilde kan testi yaptırdım bhcg 580 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi.
bugün tekkrar gdicem.
2 gunde 2 kar artis olmasi gerekiyor ama zaten senin bat gelmeden bhcg cok iyi cikmis. Erken donemde olan bir baslangic sanirim gebeligin.hayirliolsun
Hayırlı olsun :) bhcg degeri kalkan göründü bebeğin? Dr beni haftaya çağırdı ama sadece kese görmek için mi yoksa bebek de görülür mü bilmiyorum. Tam 5 hafta olucak haftaya salı. Degerim de tahminim 2000 in üstü olur inşallah
Şuan 5.haftadayız sat a göre o zaman haftaya gidelim :) daha önce bişe yaşamadım ama çok korkuyorum bişe olacak die karnımda adet olacakmışım gibi bü sancı var dün daha çoktu bugün daha az bi sancı5.haftada git kuzum. doktorlar 5ten evvel gidince sonra gel diyor.
Şuan 5.haftadayız sat a göre o zaman haftaya gidelim :) daha önce bişe yaşamadım ama çok korkuyorum bişe olacak die karnımda adet olacakmışım gibi bü sancı var dün daha çoktu bugün daha az bi sancı
Çok sevindim tatlım hayirli olsun bizim de ilk denememizdi oldu çok şükür benimde bhcg değerim 476 :)Merhaba kızlar :) bende dün öğrendim hamile olduğumu:) adetime 3gün vardı idrar testi yaptım silik çıktı emin olamadım akşam gidip test yaptırdım ve değerim 76 çıktı:) dünden bu yana çok mutluyum:) ilk denememizdi:)
Hayirli olsun canim :)Merhaba kızlar :) bende dün öğrendim hamile olduğumu:) adetime 3gün vardı idrar testi yaptım silik çıktı emin olamadım akşam gidip test yaptırdım ve değerim 76 çıktı:) dünden bu yana çok mutluyum:) ilk denememizdi:)
Bi doktorla görüşsem rahatlıcakmışım gibi. Ama eminim başka şeyden korkacam bu seferde çünkü araştırdıkca olumsuz örnekleri görüp acaba demekten kendini alamıyo insan inşallah canım sağ salim kucağımıza alırız:)canım o korku hep oluyor. ilk gebeliğimde benim de vardı ki korktuğum gibi de malesef olumsuz sonuçlandı. şimdi yine gebeyim yine var. ama inan elimizden beklemekten başka bişey gelmiyor. inş sağlıklı bebeklerimiz olur
Bende çok sevindim :) senin adetin kaç gün gecikmişti. Sanki bana değerim azmış gibi geliyoÇok sevindim tatlım hayirli olsun bizim de ilk denememizdi oldu çok şükür benimde bhcg değerim 476 :)
kızlar merhaba;
bugün tekkrar gdicem.