- 25 Eylül 2014
- 293
- 68
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
100 grlık olanı da yaptırın ona göre kesin bi tanı konur ve tedavi başlar. 140 dan yüksek çıkınca 100 lük olanı yapıyolar. Ona göre kesin bi tanı koyuyolar ve ne yapılması gerekirse öyle bi yol izliyolar.Ya kızlar benim de 50 mg da 162 çıktı şekerimHaftaya cuma 100 mg ile tekrarlanacak test Aslında özelde gittiğim doktor bu değerde diyet vericem sana 100 lük yapılmasına gerek yok diyor, devlette gittiğim doktor hayır 100lük de yapalım diyor... Napacağımı bilemiyorum ya
50 gr yüklemede 83 çıktı değerim. Şeker ile ilgili bi sorun yok ama yüksek derecede enfeksiyon çıktı fitil yazdı doktor. SuyuM geliyo mu diye amnisure testi yapıldı şükür negatif çıktı. Yoksa yatıracaktı hastaneye. Şu an kanamam var pıhtılı , o da geçer inşallah hemen. Açıklığım da aynı. Hastaneden sonra yürüdüm biraz ondan mı zorlandım acaba ya da tahriş oldu ondan mı bu kanama .
Ya kızlar benim de 50 mg da 162 çıktı şekerimHaftaya cuma 100 mg ile tekrarlanacak test Aslında özelde gittiğim doktor bu değerde diyet vericem sana 100 lük yapılmasına gerek yok diyor, devlette gittiğim doktor hayır 100lük de yapalım diyor... Napacağımı bilemiyorum ya
Merhaba herkese ,
Bir aksilik çıkmadığı müddetçe ben de Nisan da bebeğimi sizler gibi kucağıma alıcam inşalla
Biz de aranıza katılmak istiyoruz yer var mı acabaaaaa
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
İnşallah. Hamile kalmadan önce de vardı ileri derecede. Hamilelikte daha da artıyo zaten bi türlü kurtulamadım yıllardır.geçmiş olsun..bnce bu riskin enfeksiyondandır..çarçabuk geçer inşallah..
İnşallah. Hamile kalmadan önce de vardı ileri derecede. Hamilelikte daha da artıyo zaten bi türlü kurtulamadım yıllardır.
Amin inşallah. Evet kasılmalara neden oluyomuş. Böyle zor geçeceğini tahmin etmemiştim hiç :) Sayılı gün çabuk geçer derlerbndede idrar yolu enfeksiyonu ve kum var..ALLAH yardımcımız olsun..bir iki gun yatmıştım hastanede..
kasılmaları tetikledi bnde..şimdi iyiyim çok şükür..
RABBİM şifa versin hepimize..
birde sağlık ocağı druna sor..fikrini al istersen..
100 grlık olanı da yaptırın ona göre kesin bi tanı konur ve tedavi başlar. 140 dan yüksek çıkınca 100 lük olanı yapıyolar. Ona göre kesin bi tanı koyuyolar ve ne yapılması gerekirse öyle bi yol izliyolar.
Çok teşekkür ederim canlar... Sağlık ocağındaki doktoru ne bileyim hiç sevemedim ben yaAşırı ilgisiz gibi geldi, o yüzden ben devletteki doktoru dinleyip yaptıracağım sanıyorum 100 lük testi de... Sonradan keşke demek istemiyorum... Bir de tanıdığım iki ebe arkadaş, ilkinde çıktı diye ikinci testte de yüksek çıkacak değil ya, sen bi yaptır bakalım normal de çıkabilir diye teselli ettiler, yok ya ben yaptıracağım bu gidişle, gerçekten içim rahatlar en azından, inşallah bu defa iyi çıkar sonuçlar, dua edin nolur kızla bana
İnşallah normal çıkar değerleriniz.Çok teşekkür ederim canlar... Sağlık ocağındaki doktoru ne bileyim hiç sevemedim ben yaAşırı ilgisiz gibi geldi, o yüzden ben devletteki doktoru dinleyip yaptıracağım sanıyorum 100 lük testi de... Sonradan keşke demek istemiyorum... Bir de tanıdığım iki ebe arkadaş, ilkinde çıktı diye ikinci testte de yüksek çıkacak değil ya, sen bi yaptır bakalım normal de çıkabilir diye teselli ettiler, yok ya ben yaptıracağım bu gidişle, gerçekten içim rahatlar en azından, inşallah bu defa iyi çıkar sonuçlar, dua edin nolur kızla bana
Aminnn canım, cuma günü yaklaştıkça daha da panik oluyorum...Hayırlısıyla iyi sonuçları bir alsak da rahatlasakhayırlarla karşılaştırsın ALLAH..
bnde test yaptıracağım sanırım.. ailede şeker hastası var.. risk grubu olabilirim..
ALLAH yardımcımız olsun..
Çok teşekkkür ederim, inşallah bu defa normal çıkarİnşallah normal çıkar değerleriniz.
Aminnn canım, cuma günü yaklaştıkça daha da panik oluyorum...Hayırlısıyla iyi sonuçları bir alsak da rahatlasak
Kızlar biraz özel olacak ama bişey danışmak istiyorum. En son dün kanamam oldu hastaneye gittim doktor spekulumla muayene etti ve kanamamın olmadığını enfeksiyondan kaynaklı tahriş olduğunu söyledi. Böbreklerim de çok ağrıyodu. Nst ye bağladılar sancım da çıkmadı. 1 cm açıklığım hala aynı. İdrar kültürü alındı. Enfeksiyon için 1 antibiyotik , 1 şase , 1 de fitil yazdı. Suyum fazlaydı o da normale dönmüş gayet normal bi hamilelik geçiriyosun dedi. Ben 7/24 yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum. Fitili kullandıktan sonra 3 gün ilişkiye girme dedi. Zaten hiç ilişkiye girmiyorum bebeğime bişey olur diye korkuyorum. Şimdiye kadar bununla ilgili bişey söylemediler bana. Enfeksiyon olduğu için ilişkiye girerken prezervatif kullan dediler. Fakat dediğim gibi ben çok korkuyorum bişey olur diye. Orgazm olmak rahimde kasılmaya sebep oluyomuş Allah korusun 1 cm açıklığım olduğu için kasılınca açıklığım artar diye endişeleniyorum. Doktorlar da biliyolar bunu ve yasaklamadılar cinsel ilişkiyi. Acaba cinsel ilişkiye girmek değil de orgazm olmak mı sakıncalı. Şimdiye kadar hiç sormak aklıma gelmedi. Siz bu konuda ne düşünüyosunuz. Kusura bakmayın özel bi konu ama görüşlerinizi merak ediyorum.
Aylardır boşverdim zaten korkudan :) Evet tahriş olduğu için muhtemelen spekulumla muayene ederlerken canım çok yanıyo ve kanamam oluyo önceden olmazdıtahriş varsa orgazm olur mu bılemedım :) canın yanar boşver bnce :)