- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
hayırlısı olsun canım benimde 4 nisana geliyo inşallah Allahım nasip ederse bendede geçen hafta kasık ağrısı oluodu ara ara adet olucakmışım ve göğsüm ağrıodu oda azaldıKızlar selam
Bu konu başlığını açarken çok heyecanlandım , bugün hamile oldugumu öğrendim şükürler olsun bu duyguyu Rabbim banada nasip etti , inşallah isteyen herkese Allah nasip eder , benim gibi bebişi yeni olan ve hesaplamalara göre Nisan ayına doğuma denk gelecek anne adaylarının buluşma ve fikir paylaşma yeri olsun
Rabbim herseyin hayırlısını versin
Bu arada benim Kasık ve bel ağrım felaket , hatta bel ağrım o kadar cokki o yüzden gidip hamilelik kan testi yaptırdım
hepimiz neler yaşadığımızı yazarsak birbirimize fikrimiz olsun
hayırlısı olsun canım benimde 4 nisana geliyo inşallah Allahım nasip ederse bendede geçen hafta kasık ağrısı oluodu ara ara adet olucakmışım gibive göğsüm ağrıodu oda azaldı
hayırlısı olsun canım benimde 4 nisana geliyo inşallah Allahım nasip ederse bendede geçen hafta kasık ağrısı oluodu ara ara adet olucakmışım ve göğsüm ağrıodu oda azaldı
sağolasın canım benim hiç belim ağrımadı herkeste farklı etkiler yapıyo işte tüm belirtiler faso fisoymuş aylarca okudum ezberledim insan kendindeki değişikliği kendi anlıyo hangi güne gelio senin kaç haftalıksınCanım seninde hayırlı olsun ben normalde regl dönemimde asla belim ağrımazdı ama 1 haftadır bel ağrım cok fena o yüzden dün gece gidip test yaptırdım bu sabahta sonuç güzel çıktı hakkımızda hayırlısı olsun inş
ben de hamileyim :)
sağolasın canım benim hiç belim ağrımadı herkeste farklı etkiler yapıyo işte tüm belirtiler faso fisoymuş aylarca okudum ezberledim insan kendindeki değişikliği kendi anlıyo hangi güne gelio senin kaç haftalıksın
hayırlı olsunBende hamileyim bugün öğrendim nisanda allah izin verirse bebeğimi kucağıma alicam allah herkese nasip etsin inşallah benimde eşimin haberi yok sanirim 3haftalık falan benimde tahminime gore karnim ve belim inanılmaz ağrıyor yani sanki boyle geriliyormuş gibi umarım hersey yolundadair
hayırlı olsunkızlar merhaba. bende hamileyim dün öğrendim. Hepimizin sağlıklı hamileliği olur inşallah.
ben de hamileyim :)
30,06,2015 son reglimin ilk günü. bu cuma doktor kontrolüne gidicem.sizin de hayırlı olsun. Sat ne zamndı?