2016 Nisan Annişleri

Bizde bugun gitrik ve cok sukur keseyi gorduk. Dr bebek gorunmez daha dedi. Eve geldik peceteye hayal meyal hatirliyorum sanki bi damla kan gordum. Zaten 2 gun once kahverengi lekelenme olmustu yine peceteye.progestan kullaniyor ve genelde yatiyordum. Insallah tekrarlanaz saglikla alirim yavrumu kucagima.benimde bir oglum var Allahim bagislasin. 3 yasinda.tup bebek tedavisi ile kavustuk.simdi supriz oldu bize o yizden cok heyecanli ve kaygiliyim. Allahim saglikla kavustursun
Kaç haftaliksınız şu an ? Sat kaç? Benim de 3 yaşında bi kızım var. Arada bi düşük oldu. Şimdi yeniden hamileyim coksukur. İnşallah hepimiz yavrularimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Kaç haftaliksınız şu an ? Sat kaç? Benim de 3 yaşında bi kızım var. Arada bi düşük oldu. Şimdi yeniden hamileyim coksukur. İnşallah hepimiz yavrularimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
28 haziran sat.muhtemelen gec dollenme oldu.simdi 5+5 haftaligim

canım 5.haftada kese gözüküyor. son reglinin ilk günü nedir? ona göre hesap yapacaksın. 3000 bhcg üstünde kesin görünüyormuş bebek
Benim bugün degerim 1055 çıktı iki gün sonra doktora gorunucem ilk defa acaba kese gozukurmu iltrasyondan son adetinin ilk günü 4 temmuz

Bende henüz doktora gitmedim kızlar bhcg mi takip ediyorum yarın tekrar gidicem kan aldırmaya doktora gidip boş dönmek istemiyorum merak ediyorum ama biraz bekliycem inşallah güzel sonuçla dönerim :) bu arada midesi bulanan var mi aseren hamilelikten dolayı başına ilginç şeyler gelen? Mesela bende feci halde ateş basması varYanıyorum resmen

Selam kızlar,
Allah nasip ederse ben de nisan 2016 annesi olacağım bi aksilik olmazsa. Bat' tan bi gün önce test yaptırmıştım sonuç 140 çıktı, bat'tan 1 gün sonra tekrar test yaptırdım sonuç 246 çıktı. Tam 2 kat artış olmadığı için biraz şüpheye düşüp doktora gittim, doktorum hayırlı olsun hamilesin dedi. Şimdi haftaya bi daha test yaptırıcam bakalım ne cıkacak bhcg? İnşallah hayırlı olur sonuçlarım

Ben de dun öğrendim, test yaptim pozitif cikti sonuç, pazartesi hem kan testi yaptirip hem de kadin dogumcuya gorumcem..son adet tarihim 8 temmuz

Sat 7 temmuz. Tam 4 haftalikken bhcg 537 çıkmıştı. Tam 5 haftalikken kaç çıkar bilmiyorum ama görünmez belkide. 4 haftalikken kese de görülmemişti. Zaten ben de Dr a hemen gitmicektim ama lekelenme vardı o yüzden gitmiştim. Aslında kalp atışını duyana kadar beklemek lazım ama insan merak ediyo iste hersey yolunda mıdır diye.

canım salı günü 5.haftan salıdan sonra git ve keseni gör. kalp atışını beklemek lazım demişsin yanlış. çünkü önce keseyi görmek lazım ki dış gebelik mi boş gebelik mi vb bakıyorlar. eğer kese yoksa riskli (anne hayatı için) eğer normal gebelikse, "kese var tamam 2 hafta sonra gel" diyor doktorlar kalp atışını duymak için.

Benim bugün degerim 1055 çıktı iki gün sonra doktora gorunucem ilk defa acaba kese gozukurmu iltrasyondan son adetinin ilk günü 4 temmuz

canım 1500 üstü vajinal ultrasonda 3000 üstü karından ultrasonda kesin gözükür. 2 günde 2 katı artar değer. 2 gün sonra 2100 değerin

Ben de dun öğrendim, test yaptim pozitif cikti sonuç, pazartesi hem kan testi yaptirip hem de kadin dogumcuya gorumcem..son adet tarihim 8 temmuz
Benim de sat 7 temmuz. Ben de salı gidicem inşallah. Degerim kaç oldu Çok merak ediyorum. Yarın Dr dan gelince haberdar et. Merak ettim kese hatta bebek görünür mü ve değerin kaç çıkacak. Hadi hayırlısı

X