2016 Nisan Annişleri

Canım senin eşinde mi şehir dışında ne zaman nasıl söylemeyi planlıyorsun ?

ben folik asiti aralıktan beri kullanıyorum. hamilelik planlar planlamaz başladım. hamilelikten 3 ay evvel başlancak dedi doktorlar. ilk bebeğime martta hamile kaldım ve maalesef 3 aylıkken karnımda öldü. 2. hamileliğim temmuz işte. bunda da ateşli hastalık geçirdim geçen hafta çok korkuyorum ve hiçbiriniz de cevap vermedi bu konuda bana!

doktora cuma gidicem. iki hamileliğimde de ilk ay kaldım. 2 yıllık evliyim

Bence bisey olmamıştır canim sen kalbini bozma yani bende pek bilgi sahibi oynadığım için yazmadım ama tek bildiğim su ilk ay genelde rahim içinden besleniyor bebek sonra anneye kana geçiyor diye durulmuştum üzülme dua oku bisey olmamıştır inşallah

Merhaba

Öncelikle inşallah bebegin seninledir ve tutunmuştur ateşli hastalıklar tehlikeli olabiliyor ama ilaç kullanmadıysan risk çok yoktur tabi ama allah bilir hayırlısı hakkınızda

Kızlar benim henüz 3 haftalık oldugu için doktor 5 haftadan önce keseyi göremiyormuş bu durumda ben 17 ağustos pazartesiye randevu aldım o zaman 5.haftam olacak sanırım görünür herşey bide 1 aydır folik asit kullanıyordum 2 senelik evliyim

Yani orada yaşaamıyor takım ama sık sık şehir dışında gidiyor akşam gelicek o zmn solicem gizli bir yere kamera yerleştirmeyi düşünüyorum ama daha ne diyeceğimi bilemiyorum sen nasıl soliceksin

Bunu bende düşündüm ama plan yapmadım henüz benimki cuma akşamı gelecek çalışıyormusun bu arada evdemisin

Slm kızlar ben de hamilelik. Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah. Ben ayin 1 inde test yaptım pozitif çıktı. Bugün Dr a gittim kese görülmedi henüz. 537 çıktı sonuç. Bugün tam 4 haftalik. Sat 7 temmuz. Çok erken öğrendim idrarda. Lekelenmem oldu 5 gün felan. Ama bugün geçti. Benim gibi lekelenme yaşayan var mı? Korktum biraz çünkü bir önceki gebeligimde düşük yaptım. Bu arada 3 yaşında bir kızım var :)

doktora deseydin lekeyi.

Selam :) kısmetse bende Nisan annesiyim :) benimde reglime 4 gun kala lekelenmem oldu ondan şüphelendim idrar testi Yaptım silik cikti ikinci çizgi. Hemen hastaneye gittim kan testinde değerim 20 cikti. Doktor gebelik var ama cok yeni 2 gun sonra testi tekrar yaptır dedi. Yarin yine yaptıracağım. Insallah hayırlı haberler alırım

Lekelenme devam ediyo mu? Senin Dr ne dedi lekelenme için bana yerlesme kanamasıdir dedi. Bugün bitti lekelenme ama korkuyorum yine başlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…