- 7 Kasım 2012
- 620
- 643
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
bence hemen doktora söyle progestaron versin ne olur ne olmaz canım Allah kucağına almayı nasip etsin 4 haftalığa göre iyi çıkmış sonucun benim 227diSlm kızlar ben de hamilelik. Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah. Ben ayin 1 inde test yaptım pozitif çıktı. Bugün Dr a gittim kese görülmedi henüz. 537 çıktı sonuç. Bugün tam 4 haftalik. Sat 7 temmuz. Çok erken öğrendim idrarda. Lekelenmem oldu 5 gün felan. Ama bugün geçti. Benim gibi lekelenme yaşayan var mı? Korktum biraz çünkü bir önceki gebeligimde düşük yaptım. Bu arada 3 yaşında bir kızım var :)
eylülde 2 yılımız doluyo canım 4.ayda kaldım benKimler kaç ay denediler , kaç yıllık evliyiz sohbet edebiliriz :)
Bebe bir hafta daha bekleyim en iyisi folik asiti içmeye başlayın 6. Hafta gidiyim garanti olsun canimKızlar benim henüz 3 haftalık oldugu için doktor 5 haftadan önce keseyi göremiyormuş bu durumda ben 17 ağustos pazartesiye randevu aldım o zaman 5.haftam olacak sanırım görünür herşey bide 1 aydır folik asit kullanıyordum 2 senelik evliyim
Bugün olmadı lekelenme. Dr yerlesme kanamasıdir dedi. Zannediyorum bittiği için vermedi progestan. Acaba çok mu degerim?bence hemen doktora söyle progestaron versin ne olur ne olmaz canım Allah kucağına almayı nasip etsin 4 haftalığa göre iyi çıkmış sonucun benim 227di
Yerleşme kanamasidir dedi benim 2 kez cok az geldi. 2 gundur olmadı daha sukur. Sizinde değerleriniz kanda bu kadar düşük çıkmış miydi ?Lekelenme devam ediyo mu? Senin Dr ne dedi lekelenme için bana yerlesme kanamasıdir dedi. Bugün bitti lekelenme ama korkuyorum yine başlar diye
Ben bugun ilk kez ölçtürdüm 537 çıktı. 7 temmuz sat. Tam 4 haftalik.Yerleşme kanamasidir dedi benim 2 kez cok az geldi. 2 gundur olmadı daha sukur. Sizinde değerleriniz kanda bu kadar düşük çıkmış miydi ?
Benim 10 du canım :) Ama ben Mart annesiyim :)Yerleşme kanamasidir dedi benim 2 kez cok az geldi. 2 gundur olmadı daha sukur. Sizinde değerleriniz kanda bu kadar düşük çıkmış miydi ?
Amin inşallah. Bhcg kaç çıktı sizin? Son adet tarihi kaç?Merhabalar. Hesaplamalara göre bebeğim nisan da gelecekmis :) allah herkesin kucağına sağ salim almayi nasip etsin
Amin inşallah sana da nasip etsinMerhabalar. Hesaplamalara göre bebeğim nisan da gelecekmis :) allah herkesin kucağına sağ salim almayi nasip etsin
Slm kızlar bende bu gün öğrendim.yeni kendime gelebildim :) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben dun yine Kan testi yaptırdım değer 20 den 18 e düşmüş. Doktor yüzde yüz kimyasal gebeliktir bugun Yarin regl olur düşürürsün dedi
Amin inşallah. Bhcg kaç çıktı sizin? Son adet tarihi kaç?