2016 Nisan Annişleri

biz yazıyoruz :)

kolum iki gündür ağrıyor..ilk gün bir şey yoktu ama tetanoz aşısının etkisi kendisini sonra belli etti :)

Ben de ilk dozu dün oldum, ayrıca kan ve idrar tahllili de yaptılar yalnız bana bu aşı biraz erken vuruldu galiba, 17+6 idim daha bugün 18 oldum, bilemedim şimdi ya... Dün birşey yoktu da, benim de bugün kol fena gerçekten

geçmiş olsun :) üç dört güne geçiyor ağrısı..bır ay sonra ikinci doz olacak gün verdiler mi?

geçmiş olsun :) üç dört güne geçiyor ağrısı..bır ay sonra ikinci doz olacak gün verdiler mi?
Kusura bakmayın bir süredir girememiştim nete Evet ikinci doz için de tam bir ay sonrasına gün verdiler :) Yapılan aşının ağrısı da ancak geçti desem abartmış olmam herhalde

Kusura bakmayın bir süredir girememiştim nete Evet ikinci doz için de tam bir ay sonrasına gün verdiler :) Yapılan aşının ağrısı da ancak geçti desem abartmış olmam herhalde

evet zor geçiyo0r ağrısı.. ikinci doz yaklaştı benım,korkuyorum birazcık.. ağırlık,nefes darlığı canımı sıkıyor bu aralar..birde canım acısın ıstemıyorum..en iyisini ALLAH bilir deyıp gıdicem :)

Benim de ikinci dozum 11 aralıkta evet napalım, can yanıyor ama tontişlerimiz için çekeceğiz artık :) Dün doktor kontrolüm vardı, üç hafta sonra sabah aç karnına gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi, asıl o zaman yandık galiba, ard arda üç defa kan alınıyormuş

Şeker yüklemesi "ıyy " diyorum..Nasıl içeceğim ben o garip sıvıyı bilemiyorum..,Ailemde diyabet var bu nedenle kaçışım yok yaptıracağım..

Kızlar merhaba , 1 hafta önce kanamam başladı hastaneye gittim doğumhaneye aldılar ordan da hastaneye yatırdılar. 1 cm açılmam varmış gözetim altında olmam gerekiyomuş. Fakat biraz kaldıktan sonra çıktım hastaneden. Çok korkuyorum bebek daha çok küçük eve geldim yatıyorum. Çıkmama izin vermediler ama duramadım. Hiç böyle bişey duyan var mı

geçmiş olsun canım..ALLAH yardımcınız olsun..
kendini yormana bağlı erken doğum riski oluşmuş sanırım..
çok iyi istirahat et..yüreğini ferah tut..
geçmiş olsun :)

geçmiş olsun canım..ALLAH yardımcınız olsun..
kendini yormana bağlı erken doğum riski oluşmuş sanırım..
çok iyi istirahat et..yüreğini ferah tut..
geçmiş olsun :)
Sağol Allah razı olsun. Evet hiç dikkat etmedim son zamanlarda. Şimdi de korkudan ölüyorum bişey olacak diye hiç kalkmıyorum yataktan sadece tuvalete kalkıyorum.

erken dogum riski ve rahimde acilmanin olmasi... bunlarin sebepleri vardir kesin... rahim agzi yetmezliginden suphelenmediler mi daha once? keske hastanede kalabilseydinuz, serumlar ve istihraatle toparlardiniz rahim tekrar yukari cikardi. yerinizden hic kalkmayin ve serklaj dikisin yapilip yapilmayacagini dokronuza sorun... belki acil serklaj ile durum toparlanabilir. Cok gecmis olsun...

Hayır bi teşhis koyamadilar ilk kez sizden duydum rahim ağzı yetmezliğini ve sanırım da öyle teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için.

Kızlar merhaba ben de dün doktora gittim rahmimin kısaldığını söyledi ve erken doğum riskimin oldugunu söyledi cok korkuyorum bebeğimi kaybetcem diye acaba kac haftaya kadar dayanırım

Sağol Allah razı olsun. Evet hiç dikkat etmedim son zamanlarda. Şimdi de korkudan ölüyorum bişey olacak diye hiç kalkmıyorum yataktan sadece tuvalete kalkıyorum.

ALLAH yardımcın olsun..dikkat et yat dinlen..senın durumunda olup sağlıklı doğum yapan var..drunla irtibatı koparma..aklına gelenlerı sor..

Kızlar merhaba ben de dün doktora gittim rahmimin kısaldığını söyledi ve erken doğum riskimin oldugunu söyledi cok korkuyorum bebeğimi kaybetcem diye acaba kac haftaya kadar dayanırım

geçmiş olsun..vesveseye kapılma..drunla konuş ve aklındakilere cvp al..rahatlarsın..dinlenmeyı ıhmail etme

perşembe günü tetanoz 2. doz yapıldı ve çok şükür ilk dozdaki ağrılar olmadı :) maşallah..

bundan sonrası için 3 doz kaldı..onlarda doğumdan sonraki yıllarda :)

geçmiş olsun..vesveseye kapılma..drunla konuş ve aklındakilere cvp al..rahatlarsın..dinlenmeyı ıhmail etme
Teşekkür ederim. Doktor önemli değil 1 cm takip edicez ilerlerse sorun olur böyle de devam edebilir hamileliģin demişti ama çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. Kanamam yok arada sancim oluyo. Rahim ağzı yetmezliği yaşayanların yazdıklarını okuyunca çok korktum. Sadece tuvalete kalkıyorum sürekli yatıyorum korkudan. Bu arada tetanos aşımı da yaptiramadim. Riskli gebelik diye yapmadılar. Şimdi ayağa da kalkamiyorum ne yapmam lazım? Ayağa kalkınca rahmimde büyük bi baskı hissediyorum yürüyemiyorum zor tuvalete gidiyorum. Lütfen dua edin benim için meleğimi sağlıcakla kucağıma alayım Allah ' ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…