- 24 Nisan 2015
- 6.887
- 7.079
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
zaten 3. 6 ay sonra 4. ve 5. doz bır yıl ara ıle bes dk lık ıslem bende yan etkıde yapmadı barı omur boyu koruyuculugu olsun cunku tetanos onemlı evde gunluk hayatta bıle sureklı bır yerımızı kesıyoruz..2. doz biraz sızı yaptı 2 gün kadar..hafifti..
bnde tamamlayıp bitireyim ıstiyorum dozları..
Şu 1 cm açıklığım da olmasaydı ... Yüreğim ağzımda yaşıyorum bişey oldu bişey olacak diye Allah korusun.Bebeginin gelişiminin iyi olduğunu beslendiği anlamına gelir gayet güzel canım maşallah
1 cm açıklık nasıl fark edildi cnm ?Şu 1 cm açıklığım da olmasaydı ... Yüreğim ağzımda yaşıyorum bişey oldu bişey olacak diye Allah korusun.
Bi gece kanamanın başladı hastaneye gittim muayenede ortaya çıktı sonra da yatırdılar hemen ama ertesi gün çıktım. Şimdi evde yatıyorum. Bi de enfeksiyon var. Korkuyorum çok1 cm açıklık nasıl fark edildi cnm ?
Öyle yapıyorum zaten çok teşekkür ederim amin inşallahAyy Allah acil şifalar versin canim. Bebeğine ve sana güç kuvvet versin insallah. Dinlen temel ihtiyaç dışında hiç kalkma yerinden
zaten 3. 6 ay sonra 4. ve 5. doz bır yıl ara ıle bes dk lık ıslem bende yan etkıde yapmadı barı omur boyu koruyuculugu olsun cunku tetanos onemlı evde gunluk hayatta bıle sureklı bır yerımızı kesıyoruz..
Kızlar sadece alttan muayene ile mi rahim ağzındaki açıklığa bakılıyo , alttan utlrasonla bakılamıyo mu ? Her seferinde baktıklarında çok canım acıyo ve kanamamı başlatıyolar iyiyken kötü oluyorum. Artık korkuyorum alttan muayene olmaya.
Benim gittiğim hastanede prosedür böyleymiş alttan bakıyolarmış sadece... Dün gittim hastaneye tuvaletimi yaparken su geliyo hareket edince de çok akıntım oluyo. Suyum geliyo mu diye de alttan bakacaklardı alet yerleştirip korktum baktırmadım. Bu arada bebeğin suyu da fazla çıktı diyabetten şüphelendi doktor , şeker yüklemesi yapıldı kan verdim. Her geçen gün yeni bi sorun çıkıyo. Yıprandım artık ... Rahim ağzı açıklığı , enfeksiyon , amniyotik sıvı fazlalığı , diyabet , suyu geliyo mu gelmiyo mu o da meçhul ... Psikolojim çöktübnımkine ultrasonda baktı dr..
Benim gittiğim hastanede prosedür böyleymiş alttan bakıyolarmış sadece... Dün gittim hastaneye tuvaletimi yaparken su geliyo hareket edince de çok akıntım oluyo. Suyum geliyo mu diye de alttan bakacaklardı alet yerleştirip korktum baktırmadım. Bu arada bebeğin suyu da fazla çıktı diyabetten şüphelendi doktor , şeker yüklemesi yapıldı kan verdim. Her geçen gün yeni bi sorun çıkıyo. Yıprandım artık ... Rahim ağzı açıklığı , enfeksiyon , amniyotik sıvı fazlalığı , diyabet , suyu geliyo mu gelmiyo mu o da meçhul ... Psikolojim çöktü
Çok geçmiş olsun. Evet çok haklısın bende şükrediyorum. Neler neler gördüm hastanede. Ama ister istemez yoruluyo insan , üzülüyo. Hergün korkuyla yaşamak çok kötü bişey. İnşallah atlatırız şu dönemi sağlıcakla.bnde yoruldum hamilelikte..ilk zamanlarım çok zordu..
üstelik bn 2,5 aylık hamile iken ameliyat oldum..yumurtalığımın biri yok artık..
kusmalar,ağrılar,ameliyat sonrası ıyıleşme zamanı,şimdi kum döküyorum,enfeksiyonum var..
şükür halime diyorum..
var bizden daha kötü durumda olan..
gelip geçen şu zaman için hiç yıyip bitirme kendini..
Amin inşallah. Yarın sonuçlarım çıkacak inşallah iyi haberler alırım. Alttan muayene olsam mı bi de suyum geliyo mu diye bakmaları lazım baktırsam mı çok kararsızım bişey olur diye korkuyorum. Kanamam olduğunda doktorun eli kaydı spekulumu kaydırdı zorlarken canım çok acıdı ve kanamam başladı. Bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum. 1 cm açıklığım da olduğu için sürekli bakmalarını da istemiyorum. Bana zararlıymış gibi geliyo kararsızım.
merhaba arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıranlar var mı aranızda? ben yaptırdım 50 ml yükleme 144 çıktı çok yüksek değil ama bi hafta diyetten sonra açlık tokluk baktır dedi doktor ama ben diyet filan yapamadım. sıkıntı olur mu acaba.
50 gr yüklemede 83 çıktı değerim. Şeker ile ilgili bi sorun yok ama yüksek derecede enfeksiyon çıktı fitil yazdı doktor. SuyuM geliyo mu diye amnisure testi yapıldı şükür negatif çıktı. Yoksa yatıracaktı hastaneye. Şu an kanamam var pıhtılı , o da geçer inşallah hemen. Açıklığım da aynı. Hastaneden sonra yürüdüm biraz ondan mı zorlandım acaba ya da tahriş oldu ondan mı bu kanama .hayırlı haberlerini alırız inşallah..iyisin değil mi?