- 23 Eylül 2015
- 27
- 10
- 44
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Defol git işine haddini bilmez densiz, anneliğimi değerlendirecek kişi sen değilsin. Benim anneliğimi laf edenin Allah cezasını verir bunu bil, insanların hayatını yaşadıklarını bilmeden fazla konuşma. Kendi anneliğinle ilgilen. Tanımadan etmeden yaptığın bu ithamlar, anneliğime laf etmeler senden fena çıkar, karnında bebek var, haddini bil fazla bulaşma insanlara.Sana mı sorucam? Çocuğunun cinsiyetine burun kıvıran birinin anneliğinden kim ne bekliyorsa gerçi. Allah çocuğunuzun yardımcısı olsun keşke cinsiyeti bu olmasaydı diyebilen bir anneden ne beklenir? Kim sığ ortada. Sensin saygısız, Allah'ın verdiği cana kız değil diye burun kıvırıyorsun.
Günaydıın canım sana daGünaydın hamisler
çok geçmiş olsunKızlar merhaba , bikaç gündür kanamam var 2 günde bir hastaneye gidiyorum. Enfeksiyon var dediler bi de ağır kaldırmıştım biraz dikkat et dediler. Dün gece yine kanamam oldu her zamankinden daha fazla. Bu kez çocuk eşi aşağıda ondan sızıntı yapıyo dedi doktor. Rahim ağzının hemen ordaymış ayrıca enfeksiyon da var ikisi de düşüğe sebep olabiliyomuş yat dinlen bol bol su iç dedi bi de suda eritilip içilen toz verdi enfeksiyon için. Düşük iğnesi gerekiyo mu dedim biz tavsiye etmiyoruz tıpta kanıtlanmış bi etkisi yok dedi. Üzüldüm, moralim bozuldu şu an yatıyorum tatil bitince başka bi doktora gidicem. Hiç böyle bişey yaşayan var mı. ? Moralim çok bozuldu normal doğum yapamazsın dedi ayrıca. Belki çıkar yukarı ama kanamaların devam eder o zamana kadar dedi.
çok gecmiş olsun haftada 1 ben pruloton dıye bı dusuk ıgnesı vuruluyomKızlar merhaba , bikaç gündür kanamam var 2 günde bir hastaneye gidiyorum. Enfeksiyon var dediler bi de ağır kaldırmıştım biraz dikkat et dediler. Dün gece yine kanamam oldu her zamankinden daha fazla. Bu kez çocuk eşi aşağıda ondan sızıntı yapıyo dedi doktor. Rahim ağzının hemen ordaymış ayrıca enfeksiyon da var ikisi de düşüğe sebep olabiliyomuş yat dinlen bol bol su iç dedi bi de suda eritilip içilen toz verdi enfeksiyon için. Düşük iğnesi gerekiyo mu dedim biz tavsiye etmiyoruz tıpta kanıtlanmış bi etkisi yok dedi. Üzüldüm, moralim bozuldu şu an yatıyorum tatil bitince başka bi doktora gidicem. Hiç böyle bişey yaşayan var mı. ? Moralim çok bozuldu normal doğum yapamazsın dedi ayrıca. Belki çıkar yukarı ama kanamaların devam eder o zamana kadar dedi.
Canim Merhaba .Öncelikle geçmiş olsun benimde 2 kez kanamam oldu.ilkinde bir gece hastanede yattım .2.de ilaç ve iğne verdi doktor.pruloton iğne yaptı ve 1 hafta rapor verdi.istirahat ve bol su çok önemli. Şu an için bizim yapabileceğimiz bu .gerisi Allahtan canim.ilaclarini al ve dinlen bol bol.igne içinde tekrar sorabilirsin.benim kanamami direkt kesti pruloton.Kızlar merhaba , bikaç gündür kanamam var 2 günde bir hastaneye gidiyorum. Enfeksiyon var dediler bi de ağır kaldırmıştım biraz dikkat et dediler. Dün gece yine kanamam oldu her zamankinden daha fazla. Bu kez çocuk eşi aşağıda ondan sızıntı yapıyo dedi doktor. Rahim ağzının hemen ordaymış ayrıca enfeksiyon da var ikisi de düşüğe sebep olabiliyomuş yat dinlen bol bol su iç dedi bi de suda eritilip içilen toz verdi enfeksiyon için. Düşük iğnesi gerekiyo mu dedim biz tavsiye etmiyoruz tıpta kanıtlanmış bi etkisi yok dedi. Üzüldüm, moralim bozuldu şu an yatıyorum tatil bitince başka bi doktora gidicem. Hiç böyle bişey yaşayan var mı. ? Moralim çok bozuldu normal doğum yapamazsın dedi ayrıca. Belki çıkar yukarı ama kanamaların devam eder o zamana kadar dedi.
BEN KAN SULANDIRICI İĞNEMİDE SOL KOLDAN VURDURUYOM ONUDA ÖLE YAPARIM ARTIKMerhaba..
Ben bugün ilk tetanoz iğnemi oldum.. Şimdilik kolum iyi durumda :)
Bazı arkadaşlarımda ağrı ve kolda ağırlaşma olmuş, kaldırmakta zorlanma şişlik vb.
Bu nedenle günlük işlerinizde hangi kolunuzu sık kullanmıyorsanız onu tercih edin..
Naçizane tavsiyedir efendim :)
BEN KAN SULANDIRICI İĞNEMİDE SOL KOLDAN VURDURUYOM ONUDA ÖLE YAPARIM ARTIK
SEN KACINCI HAFTADASINDA VURDURDUN
sağlık ocağı takip ediyo. ben hamile kalınca hemen bildirmiştimBugün 19. haftayı yarıladık :)
Sağlık ocağına kan vermeye gıttım..Meğer tetanozda varmış..Olduk mecbur :)
Aralıkta ikinci dozu varmış..
Gün verdiler..
sağlık ocağı takip ediyo. ben hamile kalınca hemen bildirmiştim
geçen kan verdim.