- 25 Eylül 2014
- 293
- 68
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Bu arada yanlış yorumu cevaplamışım kusura bakmayın bi üsttekini alıntı yapacaktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aynı korkuları yaşıyoruz daha cok erken bebeklerimiz için ins zamanında gelirler. Ben niye boyle oldu anlamadım dikkat ediyorum sürekli uzanıp yatıyordum iş felan yapmıyordum bu arada öğretmenim okula gidip geliyorum ama hep oturuyorum gerekmedikçe kalkmıyorum niye böyle oldu hala anlamadımBu arada yanlış yorumu cevaplamışım kusura bakmayın bi üsttekini alıntı yapacaktım
Teşekkür ederim canım içimi ferah tutmaya çalışıyorum inş bişi olmaz bebeğimegeçmiş olsun..vesveseye kapılma..drunla konuş ve aklındakilere cvp al..rahatlarsın..dinlenmeyı ıhmail etme
Ben çok dikkat etmedim biraz iyi olsam hemen iş yapmaya devam ettim ama bunlardan dolayı olacak bişey olduğunu sanmıyorum. Herkesin vücudu , vücut yapısı farklı. Çok geçmiş olsun size de inşallah 28.-30. Haftaya kadar dayanırız. İnşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Birazdan hastaneye gidicem bende. Gitmeye de korkuyorum o kadar kötü şeyler okudum ki ya benim de başıma gelirse diye ölüyorum korkudan.Canım aynı korkuları yaşıyoruz daha cok erken bebeklerimiz için ins zamanında gelirler. Ben niye boyle oldu anlamadım dikkat ediyorum sürekli uzanıp yatıyordum iş felan yapmıyordum bu arada öğretmenim okula gidip geliyorum ama hep oturuyorum gerekmedikçe kalkmıyorum niye böyle oldu hala anlamadım
canım iyi Düşünelim herşey iyi olsun. Ins iyi haberlerle gelirsin. Doktordan gelince mutlaka yaz canımBen çok dikkat etmedim biraz iyi olsam hemen iş yapmaya devam ettim ama bunlardan dolayı olacak bişey olduğunu sanmıyorum. Herkesin vücudu , vücut yapısı farklı. Çok geçmiş olsun size de inşallah 28.-30. Haftaya kadar dayanırız. İnşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Birazdan hastaneye gidicem bende. Gitmeye de korkuyorum o kadar kötü şeyler okudum ki ya benim de başıma gelirse diye ölüyorum korkudan.
Geçmiş olsun dikkat et canım Allah yardımcın olsun.Kızlar merhaba , 1 hafta önce kanamam başladı hastaneye gittim doğumhaneye aldılar ordan da hastaneye yatırdılar. 1 cm açılmam varmış gözetim altında olmam gerekiyomuş. Fakat biraz kaldıktan sonra çıktım hastaneden. Çok korkuyorum bebek daha çok küçük eve geldim yatıyorum. Çıkmama izin vermediler ama duramadım. Hiç böyle bişey duyan var mı
Rahim ağzı yetmezliği yokmuş hala 1 cm açıklık var alttan muayene ederken kanamam başladı bi de pıhtılı pıhtılı ... Hastaneye yatmamı önerdiler istemedim eve geldim yatıyorum.C
canım iyi Düşünelim herşey iyi olsun. Ins iyi haberlerle gelirsin. Doktordan gelince mutlaka yaz canım
Keske biraz hastanede kalsaydın onlar daha iyi ilgilenirdi senınle. Şimdi nasılsın hala var mı kanamanRahim ağzı yetmezliği yokmuş hala 1 cm açıklık var alttan muayene ederken kanamam başladı bi de pıhtılı pıhtılı ... Hastaneye yatmamı önerdiler istemedim eve geldim yatıyorum.
Hayır yok. Bişey yapmıyolar ki sadece gelip tansiyona ve bebeğin kalp atışlarına bakıyolar arada. Herhangi bi ağrım olduğunda ya da kanamam olduğunda hemen müdahele etmek için yatırmak istediler. Çok önemli değil küçük bi açıklık ama olmaması lazım ve rahminde de yumuşama var dediler. Açılma devam edebilir diye gözetim altında tutmak istediler.Keske biraz hastanede kalsaydın onlar daha iyi ilgilenirdi senınle. Şimdi nasılsın hala var mı kanaman
bende ne agrı ne sızı bırsey yapmadı ılk dozu dun vuruldum, bır ay sonra ıkıncıyı vurdurcam. gerı kalan 3 dozu da tamamlayıp omur boyu koruyuculuk olsun ıstıyorum.perşembe günü tetanoz 2. doz yapıldı ve çok şükür ilk dozdaki ağrılar olmadı :) maşallah..
bundan sonrası için 3 doz kaldı..onlarda doğumdan sonraki yıllarda :)
Anladım canım çok dikkat et. Bende dün devlet hastanesine gittim dedim ki rahim kısalığı varmıs ona göre muayene edin dedim. Adam baktı yo bi kısalık yok ölçümlere fazla takılma gayet normal dedi anlamadım neden böyle oldu. Ultrasondan ultrasona ölçümlerde fark olur mu kiHayır yok. Bişey yapmıyolar ki sadece gelip tansiyona ve bebeğin kalp atışlarına bakıyolar arada. Herhangi bi ağrım olduğunda ya da kanamam olduğunda hemen müdahele etmek için yatırmak istediler. Çok önemli değil küçük bi açıklık ama olmaması lazım ve rahminde de yumuşama var dediler. Açılma devam edebilir diye gözetim altında tutmak istediler.
Sanmıyorum farklılık olacağını sen yine de dikkat etAnladım canım çok dikkat et. Bende dün devlet hastanesine gittim dedim ki rahim kısalığı varmıs ona göre muayene edin dedim. Adam baktı yo bi kısalık yok ölçümlere fazla takılma gayet normal dedi anlamadım neden böyle oldu. Ultrasondan ultrasona ölçümlerde fark olur mu ki
ben yaptırdım ne agrı ne sızı ne kasılma hıcbırsey olmadı..Kızlar ben daha tetanoz aşımı yaptırmadım , sağlık ocağında aşıdan sonra kasılma yaşayanların olduğunu söylemişlerdi ve ilk gittiğimde yapmadılar riskli gebelik diye. O zaman rahmimde açılma da yoktu. Şimdi gidip yaptırmaya korkuyorum. Doktor yaptır bişey olmaz dedi de çok da güvenemedim. Yaptıranlar sizde kasılma oldu mu benim durumumda sakıncalı mı ?
Yaptıran çoğu kişide oluyomuş amaben yaptırdım ne agrı ne sızı ne kasılma hıcbırsey olmadı..
bunyeyle alakalı sanırım ama bana hıc etkı etmedı, hatta ben 5 dozu tamamlayıp omur boyu koruyuculuk olsun dıye dusunuyorum su an ...Yaptıran çoğu kişide oluyomuş ama
Benim de durumum riskli olmasa yaptıracaktımbunyeyle alakalı sanırım ama bana hıc etkı etmedı, hatta ben 5 dozu tamamlayıp omur boyu koruyuculuk olsun dıye dusunuyorum su an ...
Bebeginin gelişiminin iyi olduğunu beslendiği anlamına gelir gayet güzel canım maşallahBi de ultrasonda bebeğim büyük çıkmaya başladı. Şimdiye kadar uyumlu çıkıyodu en son gittiğimde 1 hafta büyük çıktı. Doktor erken döllenmeden kaynaklı dedi de şimdiye kadar aynı çıkıyodu anlam veremedim.
bende ne agrı ne sızı bırsey yapmadı ılk dozu dun vuruldum, bır ay sonra ıkıncıyı vurdurcam. gerı kalan 3 dozu da tamamlayıp omur boyu koruyuculuk olsun ıstıyorum.