2016 Nisan Annişleri

amin inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza. Çok geçmiş olsun, bundan sonra daha dikkatli ol canım, çok şükür ki risk yokmuş. bir daha olmaz inşallah böyle bir durum, olumlu düşünmeye çalış

çok geçmiş olsun. bacaklarım çok ağrıdığı için bende başladım dün magnezyuma
benimde oğlışum olcakmış yüzde 90 ihtimalle
bende düşük iğnesi vuruluyom prulotan diye.
rabbim yazmasın

Cok Gecmis olsun

Çok geçmiş olsun..

Teşekkürler canim seninde kanama mi oldu.neden iğne yaptiriyorsun. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Teşekkürler canim güzel dileklerin ve yorumların için sevgiler

Teşekkürler canim seninde kanama mi oldu.neden iğne yaptiriyorsun. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
çok aşağıda şuan. kanamam zaten oluyodu. corasprin ve oksapar iğne kullanıyodum.
sonra progestan içtim gene oldu kanamam.
doktorumda ozaman coraspırını kes dedi.
ama şimdi haftada bir düşük iğnesi vuruluyom. çok aşagıda. buda çok idrara çıkartıyo beni ve kasık ağrısı cekiyom

Allahım bebeğini ve seni korusun canım. Allah yardımcın olsun kalbimize ferahlık versin. Tabi ki kanamanın olmaması dileğimiz ama benim kaç tane tanıdığım var gebeliği boyunca kanaması olup da turp gibi çocuklar doğurdular maşallah. evde hafif işler dışında birşey yapma, manavdan bakkaldan bile birşey taşımamaya çalış, bulduğun fırsatta dinlen.

Allah şifanı versin bebişini de seni de korusun, hiçbirimize de öyle bişey yaşatmasın inşallah.

Canim dikkat et kendine .bence en önemlisi stres.biraz sakin olmak sanırım. Birde herseyi olduğu gibi kabullenmek ., kismet mizde varsa alacağız kucağımıza yavrucuklari.ama yoksa 9 ay yatsakta nafile.insallah hepimiz için hayırlısı olur .selamlar

Kızlaar selam uzun zamandır giremiyorum işlerim epeyce yogun
Cinsiyet için doktora gidenleriniz olmuş ben henüz gitmedim merak içindeyim
Bugünlerde kasıklarımda kasılmalar oluyo sanırım rahim büyüyor sizdede oluyor mu

Ne kadar sığ bir düşünce, ne biçim bir cümle.Anneler de böyle yapıyorsa ölelim biz o zaman.

Sığ sensin aynen iade ediyorum. Ölmek istiyorsan da o seni ilgilendirir. Karşısındakinin duygusunu düşüncesini böyle saygısızca aşağılayabilen insanlarla işim olmaz, bir daha sakın bana yazma.

İlk doktor randevunda gösterir inşallah senin bebişin de cinsiyetini canım :)
Bende kasılma diyemicem ama böyle çoğunlukla sol bazen sağ kasığımda sızlama oluyor, rahim büyüdüğü için olurmuş

Sığ sensin aynen iade ediyorum. Ölmek istiyorsan da o seni ilgilendirir. Karşısındakinin duygusunu düşüncesini böyle saygısızca aşağılayabilen insanlarla işim olmaz, bir daha sakın bana yazma.
Sana mı sorucam? Çocuğunun cinsiyetine burun kıvıran birinin anneliğinden kim ne bekliyorsa gerçi. Allah çocuğunuzun yardımcısı olsun keşke cinsiyeti bu olmasaydı diyebilen bir anneden ne beklenir? Kim sığ ortada. Sensin saygısız, Allah'ın verdiği cana kız değil diye burun kıvırıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…