-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
amin inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza. Çok geçmiş olsun, bundan sonra daha dikkatli ol canım, çok şükür ki risk yokmuş. bir daha olmaz inşallah böyle bir durum, olumlu düşünmeye çalışMerhaba hanimlar .sıkıntılı bir haftadan sonra hepinize güzel günler diliyorum.gecen perşembe gorumcem in dugunu için ıskenderuna uçtuk. Gittiğimiz in aksami kına gecesi idi. Biraz yoruldum sanırım. Saat 22:30 civarı bir kanama başladı .16 haftalik hamileyim ben bu arada.hemen acile gittik .serumlar iğne ilaç bebeğe bir şey olmamış sukur. Ancak çok ciddi bir kanama ve düşük tehlikesi atlattin dedi doktor.neden olduğu belli değil stres yorgunluk bünyeye bağlı faktörler olabilir dedi.o gece hastanede kaldık. Ertesi 2 gun da evde yattım.simdi başladım işe tedirgin im açıkçası. Elimde değil sanki yeniden olacakmış gibi...istanbula dönünce kendi doktorumada gittim oda şu anda bir risk yok dedi.magnezyum ve demire basladik.bu arada cinsiyetinide öğrendik erkekmis.Allah hepimizin sağlıkla kucağımiza almasini nasip etsin insaallah sevgiler hepinize.
Merhaba hanimlar .sıkıntılı bir haftadan sonra hepinize güzel günler diliyorum.gecen perşembe gorumcem in dugunu için ıskenderuna uçtuk. Gittiğimiz in aksami kına gecesi idi. Biraz yoruldum sanırım. Saat 22:30 civarı bir kanama başladı .16 haftalik hamileyim ben bu arada.hemen acile gittik .serumlar iğne ilaç bebeğe bir şey olmamış sukur. Ancak çok ciddi bir kanama ve düşük tehlikesi atlattin dedi doktor.neden olduğu belli değil stres yorgunluk bünyeye bağlı faktörler olabilir dedi.o gece hastanede kaldık. Ertesi 2 gun da evde yattım.simdi başladım işe tedirgin im açıkçası. Elimde değil sanki yeniden olacakmış gibi...istanbula dönünce kendi doktorumada gittim oda şu anda bir risk yok dedi.magnezyum ve demire basladik.bu arada cinsiyetinide öğrendik erkekmis.Allah hepimizin sağlıkla kucağımiza almasini nasip etsin insaallah sevgiler hepinize.
Cok Gecmis olsunMerhaba hanimlar .sıkıntılı bir haftadan sonra hepinize güzel günler diliyorum.gecen perşembe gorumcem in dugunu için ıskenderuna uçtuk. Gittiğimiz in aksami kına gecesi idi. Biraz yoruldum sanırım. Saat 22:30 civarı bir kanama başladı .16 haftalik hamileyim ben bu arada.hemen acile gittik .serumlar iğne ilaç bebeğe bir şey olmamış sukur. Ancak çok ciddi bir kanama ve düşük tehlikesi atlattin dedi doktor.neden olduğu belli değil stres yorgunluk bünyeye bağlı faktörler olabilir dedi.o gece hastanede kaldık. Ertesi 2 gun da evde yattım.simdi başladım işe tedirgin im açıkçası. Elimde değil sanki yeniden olacakmış gibi...istanbula dönünce kendi doktorumada gittim oda şu anda bir risk yok dedi.magnezyum ve demire basladik.bu arada cinsiyetinide öğrendik erkekmis.Allah hepimizin sağlıkla kucağımiza almasini nasip etsin insaallah sevgiler hepinize.
Çok geçmiş olsun..Merhaba hanimlar .sıkıntılı bir haftadan sonra hepinize güzel günler diliyorum.gecen perşembe gorumcem in dugunu için ıskenderuna uçtuk. Gittiğimiz in aksami kına gecesi idi. Biraz yoruldum sanırım. Saat 22:30 civarı bir kanama başladı .16 haftalik hamileyim ben bu arada.hemen acile gittik .serumlar iğne ilaç bebeğe bir şey olmamış sukur. Ancak çok ciddi bir kanama ve düşük tehlikesi atlattin dedi doktor.neden olduğu belli değil stres yorgunluk bünyeye bağlı faktörler olabilir dedi.o gece hastanede kaldık. Ertesi 2 gun da evde yattım.simdi başladım işe tedirgin im açıkçası. Elimde değil sanki yeniden olacakmış gibi...istanbula dönünce kendi doktorumada gittim oda şu anda bir risk yok dedi.magnezyum ve demire basladik.bu arada cinsiyetinide öğrendik erkekmis.Allah hepimizin sağlıkla kucağımiza almasini nasip etsin insaallah sevgiler hepinize.
Teşekkürler canimÇok geçmiş olsun..
Çok teşekkürler canimCok Gecmis olsun
Teşekkürler canim seninde kanama mi oldu.neden iğne yaptiriyorsun. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizeçok geçmiş olsun. bacaklarım çok ağrıdığı için bende başladım dün magnezyuma
benimde oğlışum olcakmış yüzde 90 ihtimalle
bende düşük iğnesi vuruluyom prulotan diye.
rabbim yazmasın
Teşekkürler canim güzel dileklerin ve yorumların için sevgileramin inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza. Çok geçmiş olsun, bundan sonra daha dikkatli ol canım, çok şükür ki risk yokmuş. bir daha olmaz inşallah böyle bir durum, olumlu düşünmeye çalış
çok aşağıda şuan. kanamam zaten oluyodu. corasprin ve oksapar iğne kullanıyodum.Teşekkürler canim seninde kanama mi oldu.neden iğne yaptiriyorsun. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Allahım bebeğini ve seni korusun canım. Allah yardımcın olsun kalbimize ferahlık versin. Tabi ki kanamanın olmaması dileğimiz ama benim kaç tane tanıdığım var gebeliği boyunca kanaması olup da turp gibi çocuklar doğurdular maşallah. evde hafif işler dışında birşey yapma, manavdan bakkaldan bile birşey taşımamaya çalış, bulduğun fırsatta dinlen.çok aşağıda şuan. kanamam zaten oluyodu. corasprin ve oksapar iğne kullanıyodum.
sonra progestan içtim gene oldu kanamam.
doktorumda ozaman coraspırını kes dedi.
ama şimdi haftada bir düşük iğnesi vuruluyom. çok aşagıda. buda çok idrara çıkartıyo beni ve kasık ağrısı cekiyom
Allah şifanı versin bebişini de seni de korusun, hiçbirimize de öyle bişey yaşatmasın inşallah.Merhaba hanimlar .sıkıntılı bir haftadan sonra hepinize güzel günler diliyorum.gecen perşembe gorumcem in dugunu için ıskenderuna uçtuk. Gittiğimiz in aksami kına gecesi idi. Biraz yoruldum sanırım. Saat 22:30 civarı bir kanama başladı .16 haftalik hamileyim ben bu arada.hemen acile gittik .serumlar iğne ilaç bebeğe bir şey olmamış sukur. Ancak çok ciddi bir kanama ve düşük tehlikesi atlattin dedi doktor.neden olduğu belli değil stres yorgunluk bünyeye bağlı faktörler olabilir dedi.o gece hastanede kaldık. Ertesi 2 gun da evde yattım.simdi başladım işe tedirgin im açıkçası. Elimde değil sanki yeniden olacakmış gibi...istanbula dönünce kendi doktorumada gittim oda şu anda bir risk yok dedi.magnezyum ve demire basladik.bu arada cinsiyetinide öğrendik erkekmis.Allah hepimizin sağlıkla kucağımiza almasini nasip etsin insaallah sevgiler hepinize.
Günaydın canımGünaydın hepinize
Canim dikkat et kendine .bence en önemlisi stres.biraz sakin olmak sanırım. Birde herseyi olduğu gibi kabullenmek ., kismet mizde varsa alacağız kucağımıza yavrucuklari.ama yoksa 9 ay yatsakta nafile.insallah hepimiz için hayırlısı olur .selamlarçok aşağıda şuan. kanamam zaten oluyodu. corasprin ve oksapar iğne kullanıyodum.
sonra progestan içtim gene oldu kanamam.
doktorumda ozaman coraspırını kes dedi.
ama şimdi haftada bir düşük iğnesi vuruluyom. çok aşagıda. buda çok idrara çıkartıyo beni ve kasık ağrısı cekiyom
Ne kadar sığ bir düşünce, ne biçim bir cümle.Anneler de böyle yapıyorsa ölelim biz o zaman.
İlk doktor randevunda gösterir inşallah senin bebişin de cinsiyetini canım :)Kızlaar selam uzun zamandır giremiyorum işlerim epeyce yogun
Cinsiyet için doktora gidenleriniz olmuş ben henüz gitmedim merak içindeyim
Bugünlerde kasıklarımda kasılmalar oluyo sanırım rahim büyüyor sizdede oluyor mu
Sana mı sorucam? Çocuğunun cinsiyetine burun kıvıran birinin anneliğinden kim ne bekliyorsa gerçi. Allah çocuğunuzun yardımcısı olsun keşke cinsiyeti bu olmasaydı diyebilen bir anneden ne beklenir? Kim sığ ortada. Sensin saygısız, Allah'ın verdiği cana kız değil diye burun kıvırıyorsun.Sığ sensin aynen iade ediyorum. Ölmek istiyorsan da o seni ilgilendirir. Karşısındakinin duygusunu düşüncesini böyle saygısızca aşağılayabilen insanlarla işim olmaz, bir daha sakın bana yazma.
Teşekkür ederim canım sevgilerAllah şifanı versin bebişini de seni de korusun, hiçbirimize de öyle bişey yaşatmasın inşallah.