-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Bennn Bennnbenim de başağrım oluyor 2 saat birşey yemesem başım ağırlaşmaya ağrımaya başlıyor.
bir de ben geceleri sağa sola dönerken bel ağrısından dönmekte zorlanıyorum, beni diğer tarafa döndürmesi için eşimden yardım istiyorum bazen. o yüzden çok uyanıyorum, uykumu tam alamıyorumbenim gibi beli ağrıyan var mı böyle
Gece sürekli idrar için uyanıyorum bende canımArkadaslar 14+4 haftaligim halen kasiklarimda agri oluyor,ozellikle geceleri sik idrara sikisiyorum ve cok usuyorum sizdede oluyormu bu sikayetler.
Banada dr.1 ay sonra gel dedi ben 3 hafta anca dayanabildim:)))
ayy ayni seyi yasayan birilerinin olmasi insani biraz rahatlatiyor. aynen 4. ayda boyleysek agirlasinca nasil agricak kim bilir. gereksiz seyler yeyip de gereksiz fazla kilo almamamiz lazim. ben en son dr kontrolunde 2 kilo almistim simdi 1 kilo daha almisim.Bennn BennnAllahım neler çekiyorum bel ağrısından neler..yattığım yerden zor kalkıyorum çok oturamıyorum çok ayakta da duramıyorum ağırlaştıkça neler olacak bilemiyorum
Benim de çok çarpıntım var canım özellikle de merdiven çıktıktan sonra 10 dk kendime gelemiyorum.Benim cok carpintim var bu aralar gozle bakinca bile farkedilecek kadar cok yoruyor beni.aranizda bunu yasayan varmi acaba ?
Ben de annemin yün yorganına el koydum geceleri onsuz uyuyamıyorum. Ev merkezi sistem donuyorum, işyerinde kalorifer yanmiyor yine donuyorum. İsyanlardayimGece sürekli idrar için uyanıyorum bende canımkasık ağrılarım ilk dönemde çoktu şimdi azaldı şükür..üşümeye gelince donuyorumm resmenn kalın yorganla yatıyorum gece
Ne kadar sığ bir düşünce, ne biçim bir cümle.Anneler de böyle yapıyorsa ölelim biz o zaman.Kızlar sanırım ikinci kez erkek annesi oluyorum. Çocukluğumdan beri kız çocuk hayali kuruyordumBu benim için epey hayal kırıklığı oldu, kendimi çifte erkek annesi olarak hiç düşünmemiştim. Kız çocuğu bambaşkadır, her eve bir kız lazım tabi onun da hayırlısı lazım. Üzüldüm ne yalan söyleyeyim, elimde değil. Hayırlısı buymuş diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum
Cok Gecmis olsunCanim kansizlik varmi acaba,oda carpinti yaparda.
Bende sizdenim kizlar belim nasil agriyor ozellikle oturup kalkarken sanki 7 8 aylik gibi zorlaniyorum cevremdende utaniyorum abartiyor derler diye((
Benim bu 3.hamileligim ona bagliyorum ama bilemiyorum tabi.
Oglum hasta oldu kizlar yaa,dun gece atesten sabahladik resmen kaldir yika ilacti vs.yok atesimiz 37 den asagi dusmedi.Bugun kendimi unuttum resmen onun etrafinda pervaneyim.
Benimde belim agriyor gecmis olsun canimbenim de başağrım oluyor 2 saat birşey yemesem başım ağırlaşmaya ağrımaya başlıyor.
bir de ben geceleri sağa sola dönerken bel ağrısından dönmekte zorlanıyorum, beni diğer tarafa döndürmesi için eşimden yardım istiyorum bazen. o yüzden çok uyanıyorum, uykumu tam alamıyorumbenim gibi beli ağrıyan var mı böyle
sagol canım sana da geçmiş olsunBenimde belim agriyor gecmis olsun canim
Ay ben yün trikoyla geldim bugün işe ayağımda da botlar millet daha kısa kollu ince gömlek dalga geçiyorlar benle kışın napcan sen diyeBen de annemin yün yorganına el koydum geceleri onsuz uyuyamıyorum. Ev merkezi sistem donuyorum, işyerinde kalorifer yanmiyor yine donuyorum. İsyanlardayim
ben gecen hafta yaptırdım ıkılıyı bugun yenıden gıdecegım sonuc gostermek ıcın, sonrada muhtemelen bır ay sonra gıderım...Bende 12 haftada gittim 1 ay sonra gel dedi