2016 Nisan Annişleri

benim de başağrım oluyor 2 saat birşey yemesem başım ağırlaşmaya ağrımaya başlıyor.

bir de ben geceleri sağa sola dönerken bel ağrısından dönmekte zorlanıyorum, beni diğer tarafa döndürmesi için eşimden yardım istiyorum bazen. o yüzden çok uyanıyorum, uykumu tam alamıyorum benim gibi beli ağrıyan var mı böyle

Bennn Bennn Allahım neler çekiyorum bel ağrısından neler..yattığım yerden zor kalkıyorum çok oturamıyorum çok ayakta da duramıyorum ağırlaştıkça neler olacak bilemiyorum

Arkadaslar 14+4 haftaligim halen kasiklarimda agri oluyor,ozellikle geceleri sik idrara sikisiyorum ve cok usuyorum sizdede oluyormu bu sikayetler.
Banada dr.1 ay sonra gel dedi ben 3 hafta anca dayanabildim:)))
Gece sürekli idrar için uyanıyorum bende canım kasık ağrılarım ilk dönemde çoktu şimdi azaldı şükür..üşümeye gelince donuyorumm resmenn kalın yorganla yatıyorum gece

Bennn Bennn Allahım neler çekiyorum bel ağrısından neler..yattığım yerden zor kalkıyorum çok oturamıyorum çok ayakta da duramıyorum ağırlaştıkça neler olacak bilemiyorum
ayy ayni seyi yasayan birilerinin olmasi insani biraz rahatlatiyor. aynen 4. ayda boyleysek agirlasinca nasil agricak kim bilir. gereksiz seyler yeyip de gereksiz fazla kilo almamamiz lazim. ben en son dr kontrolunde 2 kilo almistim simdi 1 kilo daha almisim.

Canim kansizlik varmi acaba,oda carpinti yaparda.

Bende sizdenim kizlar belim nasil agriyor ozellikle oturup kalkarken sanki 7 8 aylik gibi zorlaniyorum cevremdende utaniyorum abartiyor derler diye((
Benim bu 3.hamileligim ona bagliyorum ama bilemiyorum tabi.

Oglum hasta oldu kizlar yaa,dun gece atesten sabahladik resmen kaldir yika ilacti vs.yok atesimiz 37 den asagi dusmedi.Bugun kendimi unuttum resmen onun etrafinda pervaneyim.

Gece sürekli idrar için uyanıyorum bende canım kasık ağrılarım ilk dönemde çoktu şimdi azaldı şükür..üşümeye gelince donuyorumm resmenn kalın yorganla yatıyorum gece
Ben de annemin yün yorganına el koydum geceleri onsuz uyuyamıyorum. Ev merkezi sistem donuyorum, işyerinde kalorifer yanmiyor yine donuyorum. İsyanlardayim

Ne kadar sığ bir düşünce, ne biçim bir cümle.Anneler de böyle yapıyorsa ölelim biz o zaman.

Cok Gecmis olsun

Benimde belim agriyor gecmis olsun canim

Ben de annemin yün yorganına el koydum geceleri onsuz uyuyamıyorum. Ev merkezi sistem donuyorum, işyerinde kalorifer yanmiyor yine donuyorum. İsyanlardayim
Ay ben yün trikoyla geldim bugün işe ayağımda da botlar millet daha kısa kollu ince gömlek dalga geçiyorlar benle kışın napcan sen diye onları gördükçe bile üşüyesim geliyor

Merhaba hanimlar .sıkıntılı bir haftadan sonra hepinize güzel günler diliyorum.gecen perşembe gorumcem in dugunu için ıskenderuna uçtuk. Gittiğimiz in aksami kına gecesi idi. Biraz yoruldum sanırım. Saat 22:30 civarı bir kanama başladı .16 haftalik hamileyim ben bu arada.hemen acile gittik .serumlar iğne ilaç bebeğe bir şey olmamış sukur. Ancak çok ciddi bir kanama ve düşük tehlikesi atlattin dedi doktor.neden olduğu belli değil stres yorgunluk bünyeye bağlı faktörler olabilir dedi.o gece hastanede kaldık. Ertesi 2 gun da evde yattım.simdi başladım işe tedirgin im açıkçası. Elimde değil sanki yeniden olacakmış gibi...istanbula dönünce kendi doktorumada gittim oda şu anda bir risk yok dedi.magnezyum ve demire basladik.bu arada cinsiyetinide öğrendik erkekmis.Allah hepimizin sağlıkla kucağımiza almasini nasip etsin insaallah sevgiler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…