2016 Nisan Annişleri

Tsh düşük çıktı. USG çekildi 2adet nodül var dedi biyopsi yapamayız dedi yüzde 95 iyi huylu dedi doğumdan sonra tekrar USG biyopsi vb.ilaç kullanıyorum suan

Benim de 1hafta da cikti

senin bebişin cinsiyeti de bu hafta belli olacaktı değil mii :) inşallah gösterir ama göstermese de sağlık olsun
Evet canim persembe doktorum söyler ama cok tecrübeli bir doktor. Iki kizim var cok sükür. Hakkimizda hayirlisi olsun. Olmayani herkes ister. Rabbim herkesin gönlündekini hayirli kilsin benimde insallah

Benim doktorum da % 90 ihtimalle kız dedi :))

Hayirli aksamlar.
Nasil gidiyor kizlar hersey yolundadir insallah.
Bende durumlar ayni bulantilar devammm.
Tansiyonum dusuk surekli,yemek yiyemedigim icinmi acaba bilemiyorum buda beni surekli halsiz gucsuz yapiyor.
Bende sizdenim kizlar eve bir cihaz alasim var gunluk bakasim var.Kalp atislarinu dinlemek icin cihazlar var gerci ama piskopata baglariz ozamanda.
Cinsitetimiz tam belli olsa artik acayip birseyler alasim var kizlar.Bugun yine dolastim gozum hep kiz cicilerinde almadan ciktim.

günaydın nisan annelerii.... kontrol tarihleri uzadıkça sabırsızlık artıyor..12. haftalardan sonra gerçekten vücut enerjisi artıyormuşş en azından ben de durum böyle ...sizler nasılsınızP?

Kızlar bir sorum olacak bana ikili test 12 haftalıkken yapılmıştı doktor bir sonraki randevu tarihi için net birşey söylemedi siz hangi haftalarda muayene olacaksınız size söylenen birşey var mı?

Kızlar bir sorum olacak bana ikili test 12 haftalıkken yapılmıştı doktor bir sonraki randevu tarihi için net birşey söylemedi siz hangi haftalarda muayene olacaksınız size söylenen birşey var mı?
Genelde kontroller (araya gebelik haftasına göre tesler girmiyorsa) ayda bir oluyor 1. ve 2. trimester döneminde.
Yani senin testi olduğun günü takiben 1 ay sonrası olacak şekilde gitmen lazım.

Arkadaslar 14+4 haftaligim halen kasiklarimda agri oluyor,ozellikle geceleri sik idrara sikisiyorum ve cok usuyorum sizdede oluyormu bu sikayetler.
Banada dr.1 ay sonra gel dedi ben 3 hafta anca dayanabildim:)))

Arkadaslar 14+4 haftaligim halen kasiklarimda agri oluyor,ozellikle geceleri sik idrara sikisiyorum ve cok usuyorum sizdede oluyormu bu sikayetler.
Banada dr.1 ay sonra gel dedi ben 3 hafta anca dayanabildim:)))
Ben de siddetli karin agrisiyla uyaniyorum doktoruma soyledigimde bebeginde sorun yok normal bu agrilar dedi ama insan korkuyo gercekten

günaydın nisan annelerii.... kontrol tarihleri uzadıkça sabırsızlık artıyor..12. haftalardan sonra gerçekten vücut enerjisi artıyormuşş en azından ben de durum böyle ...sizler nasılsınızP?
Aynen, ilk üç ay neydi öyle, sürekli bir uyuklama hali, yorgunluk, geçti çok şükür...Çok daha iyiyim ben.

Slm hanimlar bende dün doktordaydim. Bebegim sirti dönük oldugu icin dr göremedi cinsiyetini. Ama cok hersey yolunda cok sükür. Benim bir haftadir basagrim var oda normal dedi dr. Agri kesici yazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…