- 15 Ocak 2015
- 235
- 96
- 30
- Konu Sahibi agresifportakal
- #1.961
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
omGünaydın hanimlarrr bi bakarmisinz sizce degerlerim nasıl bu iki gün önceki değerler bugün tekrar kan ver cem inşallah artış olur
Ay canim sen annemdeyim.bakamiyorum degince ben yazmadim sana dun gordum kalp atisini sukur insallah devamida gelir bebeklerimizi saglikli kucagimiza alirizCanim cok sevindim senden ses cikmayinca profilden buraya yazdigini gordum, hayirli olsun tekraedan canim, allah tamamina erdirsin insallhh
12 temmuz son adet başlangıcıSat ne zamandı cnmsenin
om
Insallah canim randevun ne zamanDarısı başıma inş... Ben de tadarım o duyguyu
6+6 canimHayırlı olsun canım ne guzel rahatlamıssındır kac artı kac da gördün sen şimdi
12 temmuz son adet başlangıcı
Evet cnn inşallah sorun olmaz bugün gtcem kan vermeyeAnladım cnm iki gün sonra gittiğinde değer ikiye katlanırsa bir sorun yok cnm
Saol cnm cokkkkOlmaz cnm sen de öyle düşün lütfen içini ferah tut düşüncemiz çok etkili çünkü
Gayet iyi canım deggerın regl gunununden kac gun sonrakı deger buGünaydın hanimlarrr bi bakarmisinz sizce degerlerim nasıl bu iki gün önceki değerler bugün tekrar kan ver cem inşallah artış olur
5 gün sonraki cnmGayet iyi canım deggerın regl gunununden kac gun sonrakı deger bu
Allah her şeyi en iyi ayarlayandir. Rabbim sana tez zamanda saglikli bir bebis nasip etsin insallahKızlar bebeğim beni bırakıyor. Dun aksamdan beri cok fazla kanamam var. Doktora gittim düşük yaptigimi söyledi
Cok uzgunum. Oysa çok uzun zaman beklemistim onu.
Arkadaşım çok mu seviyorsun bu takla atan bebeği. Iki de kelam ediver da :)
İyi canım korkma 4 gun falan sonra randevu al kesenı gorursun inş5 gün sonraki cnm