2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Hayırli olsun canım tebrik ederim :)
 
Hayırlı ugurlu olsun canım darısı kesenı görmene degerınde cok guZel cıkmıs tebrıkler
 
Kizlar merhaba,
Kismetse bende Nisan Annesi olucam. Bugun aldim haberi ve ucuyorum hala :) Soktayim neler hissettigimi bilemiyorum :) Anne adaylarini tebrik ediyorum sag salim kucagimiza almayi nasip eder insallah rabbim. Diger arkadaslarada tez zamanda verir insallah. Regli gecikmemin 3.gunundeyim bugun. Degerim 84.99 cikti kizlar. Sizce normal midir bu zaman diliminde.
 
Orası öyle canım hiç önemi yok tabi ama kusmaya da başladım. Midem hep boş kalıyo bebek için yemek lazım minnoşum büyüyor galiba
Kuru yıyecekler bastırıyor biraz mide bulantısını ben bugün sabah kreple peynir yeDim.akşamada ne yesem ne yesem diye düşündüm canım istemeye istemeye makarna haşladım yogutla karıştırp sossuz bi şekilde yedim.şükürler olsun sonrasında sıkıntı olmadı.canın isterse makarna dene bence.
Hayırlı olsun gebeliğiniz aramıza hoşgeldiniz.değeriniz normal bence.
 
Normal dimi cok sevindim canim ya elimde degil korkuyorum endiseleniyorum. Insallah iyi gider hersey. Hepimizinki hayirli olsun insallah. Pazar gunu de yaptirayim icim rahatlasin dr a ne zaman muayene olsamki bilemedim.
 
Normal dimi cok sevindim canim ya elimde degil korkuyorum endiseleniyorum. Insallah iyi gider hersey. Hepimizinki hayirli olsun insallah. Pazar gunu de yaptirayim icim rahatlasin dr a ne zaman muayene olsamki bilemedim.
Amin canım.burdaki çogu arkadas 5nci hafta içinde keseyi gordu.önümüzdeki hafta gidebilirsin doktora bence.hayırlı olsun tekrar
 
İnşallahhh canım benim, ben ptesi gdicem doktora ilk defa. 4+5 olcam inşallah. Sen naptın?
Ben daha bu persembe kan testi yaptirdim regl min ilk günüydü değerim 301 çıktı hemşire daha çok küçük bir hafta sonra gidin kese görünsün dedi. Bende bu hafta içi gideceğim artık doktor ve hastane arayışindayım. Bir sürü de aksilik başıma geldi doktordan iyi bişeyler duymadan için rahatlamayacak.
 
Üzüldüm cnm benim. Ama hayırlısı böyle demek ki. Belki sonrasında daha üzücü şeyler yaşayacaksın. Üzülme ne olur. Allah büyüktür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…