- Konu Sahibi agresifportakal
- #1.321
Günaydın Nisan anneleri :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama mutluyken böyle tepki vermese de sussa keşke.Kafana takma canım bebek doğsun annen senden daha çok sever :)
demek ki bi tek benim annem değilmiş. Dün akşam can sıkıntısından midem bulandı.Canım bende de senin annenden bi tane var. Bana kalkmış bana sorsan aldır derim ama diyo. Bende ben bu işleri sana sormuyorum biliyosun dedim. Olmadan herşeyi söylerler olunca da en çok onlar severler. Oğlumda da aynısı olmuştu bende evlenir evlenmez hamile kalmıştım.
inşallah cuma günü rabbim mucizesini gösterir sana. Çok üzüldüm.Arkadaşlar mrb doktora kalp atışı için gittik ama malesef ki kese içerisinde bebek olmasi gereken şekilde değil.Biliyorsunuz benim kan degerim yüksek çıkmıştı.Sonuç anormal gebelik.Yani yumurta dolleniyor keseye yerleşiyor ama kromozom hataları olabiliyor.Benim durum bu.Kese içinde büyük bir şekil var önce bebek zannettim ama doktor bebeğe benzemedigini ve bu kan değerinde kalp atışı olmasi gerektiğini söyledi. Ortada kalp atışı yok.plesanta var ama anormal gebelik.Bilgilenmeniz için yazıyorum tüm bunlar vajinal Ultrasonda netleşti. Lütfen ihmal etmeyin.Cuma günü tekrar bakılacak büyük ihtimal kürtaj dedi doktor.Elbette çok Üzgünüm ama siz siz olun kalp atışına kadar herseye hazırlıklı olun.Doktor çok açık konuştu bu çok fazla görülen bir olay ama bu sizin veya Eşinizin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor.Tamamen kodlama hatası. Yumurtlama sırasında oluyor. Umarım hiçbiriniz yasamazsınız bu durumu.Çok üzüldüm çok ağladım ama demekki zamanı değil. Hepimize sağlık olsun sizi seviyorum güzel anneler.Unutmayın ki bu çok özel bir duygu.Ve bu duygu yalnızca biz kadınlara özel! Bol sağlıklı gebelik diliyorum hepinize.
Canım bir doktora daha gitsen. Ultrasonu iyi değildir belki.Bizim bir akrabaya da dış gebelik dedi başka doktora gitti çocuğun gayet sağlıklı olduğunu öğrendi.Canım 34000 gibi bişey canım 6 haftalik olması gerek değer 7 haftalik cikti
Hadi ya çok geçmiş olsun üzüldümDün bende kanama ve sancıyla acile gittim keseyi görenediler.Eve geldim düşük yaptım wc ye düştü kese
Senle aynıyız bende neler yaptım ama ben yeni doğum yaptım çocuğum 3 aylıktı ve tüp benekle zorla oldu nerden bilebilirdim olacak sadece bir kereilişki oldu denize gittim yüzdüm dubadan atladım kaç kere erkek horonu teptp 25 25 50 kilo melemenlik domates taşıdım iki kre 20 kiloluk su taşıdım tuğla tAşıdım şu savası yaptık zayıflak için koştum ip atladım mekik çektim inşAllah bişey olmazgünaydın arkadaşlar
ben hamilileğimin ilk zamanları bilmeden yapılmaması gereken herşeyi yaptım
denize girdim aquaparka gittim köy yollarında arabayla takur tukur dolaştım dağa çıktım
sıkı bebekmiş
Canım hayırlı olsun çok sevindim kalp atışlarını değerin kaçken yada kaç haftalıkken duydun bende sabırsızlanıyorumKızlar birgün girmedim neler olmuş güzel haberlerin yanında maalesef ki kötü haberler almisiz ben de bugün doktorunun istediği testleri yaptırmak için devlet hastanesine gittim ordan da iki gundur idrarimi yaparken yanma ve kasık ağrım oluyordu kendi doktoruma ugradim kalp atışlarını artık duymamiz lazım dedi karından baktı pek anlaşılmıyor alttan muayene etmem lazım dedi baktı ve neyse ki o güzel pitpitlari duydum duyunca ağladım haftasiyla uyumlu çok güzel ilerliyor canlanmış bebeğimiz dedi darısı diğer arkadaşlara olsun
İNŞALLAH OLMAZSenle aynıyız bende neler yaptım ama ben yeni doğum yaptım çocuğum 3 aylıktı ve tüp benekle zorla oldu nerden bilebilirdim olacak sadece bir kereilişki oldu denize gittim yüzdüm dubadan atladım kaç kere erkek horonu teptp 25 25 50 kilo melemenlik domates taşıdım iki kre 20 kiloluk su taşıdım tuğla tAşıdım şu savası yaptık zayıflak için koştum ip atladım mekik çektim inşAllah bişey olmaz
Canim Allah sabir versin veren de o alan da hayirlisiyla tez zamanda saglikli hayirli evlatlsr sahibi olursun insallah guclu birine benziyosun Allah yar ve yardimcin olsunArkadaşlar mrb doktora kalp atışı için gittik ama malesef ki kese içerisinde bebek olmasi gereken şekilde değil.Biliyorsunuz benim kan degerim yüksek çıkmıştı.Sonuç anormal gebelik.Yani yumurta dolleniyor keseye yerleşiyor ama kromozom hataları olabiliyor.Benim durum bu.Kese içinde büyük bir şekil var önce bebek zannettim ama doktor bebeğe benzemedigini ve bu kan değerinde kalp atışı olmasi gerektiğini söyledi. Ortada kalp atışı yok.plesanta var ama anormal gebelik.Bilgilenmeniz için yazıyorum tüm bunlar vajinal Ultrasonda netleşti. Lütfen ihmal etmeyin.Cuma günü tekrar bakılacak büyük ihtimal kürtaj dedi doktor.Elbette çok Üzgünüm ama siz siz olun kalp atışına kadar herseye hazırlıklı olun.Doktor çok açık konuştu bu çok fazla görülen bir olay ama bu sizin veya Eşinizin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor.Tamamen kodlama hatası. Yumurtlama sırasında oluyor. Umarım hiçbiriniz yasamazsınız bu durumu.Çok üzüldüm çok ağladım ama demekki zamanı değil. Hepimize sağlık olsun sizi seviyorum güzel anneler.Unutmayın ki bu çok özel bir duygu.Ve bu duygu yalnızca biz kadınlara özel! Bol sağlıklı gebelik diliyorum hepinize.
Canım ya bizde de genelde yorgunluk var zatenEvlendim hemen hamile kaldım. Gebeligim çok sikintiliydi. 7 ay hastanede yattim sayilir. 2 haftalikken hastanelik olmuştum. Ama simdi bebek küçük sürekli yorgun ve uykusuzum. Anlayamadim hiçbirşey. :-(
Canım ben normal 3 liralık testte gördüm hemen silik çizgiyi. Mutlaka al çıkacaktir, günün geçmiş çünkü5 gün onde yaptim 25 liralik testte negatifti. Yarın ilk is test yapmak olacak. :-\
Günaydın arkadaşlar bugün 4.gün adet olmadım ama maalesef testimde negatif çıktı..hiç şaşırmadım...!sizce yine de kanda baktırayım mı?
Canım ne yaptın gittin mi dr a merak ettim inşallah yolundadır herşeyGünaydın kızlar .
Az önce pembe renkte akıntım oldu gecesinde bi leke vs. yoktu. Sizce sebebi nedir ne yapmam gerekiyor.
doktora gitmedim işteyim çünkü takip ediyorum şuanda ağrım falanda yok akşama doğru yoğunlaşırsa gitmeyi planlıyorum.Canım ne yaptın gittin mi dr a merak ettim inşallah yolundadır herşey
Merak ediyorum ama bakmadım henüz, kalp atışı duymadim diye. Baktın mi sen :) kocam kız olacak diyor :)Günaydın anneler; merak edip çin takvimine bakan var mı?
Dr. bana sadece vitamin ilacı verdi onun haricinde ilaçta vermedi sizce lekenin çoğalmasını beklemeli miyim hastaneye gitmek için. Kararsızım lütfen yardımcı olur musunuz ?Canım ne yaptın gittin mi dr a merak ettim inşallah yolundadır herşey