Arkadaşlar mrb doktora kalp atışı için gittik ama malesef ki kese içerisinde bebek olmasi gereken şekilde değil.Biliyorsunuz benim kan degerim yüksek çıkmıştı.Sonuç anormal gebelik.Yani yumurta dolleniyor keseye yerleşiyor ama kromozom hataları olabiliyor.Benim durum bu.Kese içinde büyük bir şekil var önce bebek zannettim ama doktor bebeğe benzemedigini ve bu kan değerinde kalp atışı olmasi gerektiğini söyledi. Ortada kalp atışı yok.plesanta var ama anormal gebelik.Bilgilenmeniz için yazıyorum tüm bunlar vajinal Ultrasonda netleşti. Lütfen ihmal etmeyin.Cuma günü tekrar bakılacak büyük ihtimal kürtaj dedi doktor.Elbette çok Üzgünüm ama siz siz olun kalp atışına kadar herseye hazırlıklı olun.Doktor çok açık konuştu bu çok fazla görülen bir olay ama bu sizin veya Eşinizin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor.Tamamen kodlama hatası. Yumurtlama sırasında oluyor. Umarım hiçbiriniz yasamazsınız bu durumu.Çok üzüldüm çok ağladım ama demekki zamanı değil. Hepimize sağlık olsun sizi seviyorum güzel anneler.Unutmayın ki bu çok özel bir duygu.Ve bu duygu yalnızca biz kadınlara özel! Bol sağlıklı gebelik diliyorum hepinize.