2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Bekarken hep kocam beni cok sevsin elinin üstünde taşısın diye dualar ederdiimm. Simdide Evlatcım anasına cook düskün olsun annemmmmmm diye bagrina bassin en iyi arkadasim olsun diye dualr ediyorum. Son konusulanları okudum da. Zor seyler yasiyan arkadaslar var. Her sey dört dörtlük olsa dünya dünya değil cennet olurdu. Burada birseylere sabredip isyan etmicez bolllca dua edicez ki biz kazanalimmmm❤ Sen üzülüp düşsün bu bebek diyosun belki ama o bebek yarın büyüyüp seni üzenlere masaya yumruğunu vurup höytt dicekk annemi kimse üzemez diyecek:KK48: kurban oluruuum hayali bile mutlu ediyor. Kimseyi takmayın tadını çıkarın güzel melek anneler:KK200:
Eline Ağzına yüreğine sağlık canım
 
Sağol birtanem. Ben alışkın değilim bu kadar müdahale edilmesine demekki herkese öyle oluyormuş. Sagolun kızlar desteğiniz için hepiniz. Simdi yeğeninize iyi bakıyorum. Kimseyi umursamiycam.
Hah şöyle kendine gel vallahi çok sevindim sıkıca sarıl yavruna o da ilerde senin için herşeyin karşısında dimdik duracak.
 
Pelinırmak cnm maşallah sana sağlık açısından sorun olma ihtimaline karşın bugüzel duygu için herşeyi göze almışsın senin durumunu öğrendikten sonra inan ki şuramda ağrıyor buram ağrıyor demekten utandım. inş sağlığınla birlikte sağlıklı bir bebişe kavuşursun. Kocana akıl fikir versin Allah ne deyim biraz daha sabret nolur allah büyük pişmanlık vermesin kimseye sana da. O yüzden acele etme.

Dreamy07, tatlım kızlar herşeyi söylemiş zaten. elimizdekilerin kıymetini bilelim yokluğu çok fena çünkü. Hormonlar ayakta buna en yakın örnek senin ruh halinde ki o da geçti gitti demi:KK66:
 
dreamy07 dreamy07 ayyy canim yaaa kafana taktigin seye bak.. heee here de hatta cok afedersin ser popişkonu yat şunu getirin bunu goturün de bozulurlarsada ayyy kusura bakmayin bebek istiyo.. bebek yoruyo.. iyi bakmaya calisiyorum de gec sonra zaten pisman olurlar bikip vazgecerler homurdammaktam :KK47:

bizimkiler daha şimdiden cinsiyetine(erkek diye tutturdular), ismine ve hatta ben işe tekrar başlayınca ne şekilde nerede çocuğun büyüyeceğine bile karar vermiş durumdalaar:) 4 yıldır evliyim sırf kayınvalidemi tanıdığım için bu tip şeylere maruz kalmamak için erteledim bunca zamandır sonra durdum düşündüm ve önce eşime güvendiğime karar verdim. ha bu arada ben boğaziçi mezunuyum, kayınvalidem diş hekimi mezunu.. yanii doğuda ya da anadoluda yaşanan şeyler değil bunlar hani hep öyle düşünürüz ya:) bunları konuşmayı bırakın düşünmenin bile ne kadar tuhaf olduğu bir genel kültür seviyesi güya.. yok ama her şekilde karakter neyse bir şekilde o çıkıyor arkadaşlar. dreamy07 dreamy07 sana da en büyük önerim hiç bir şeyi ve hiç birini takmaman, okuduğum kadarıyla da olsa aile dediğin dış kapının dış mandalı. eşinle düzgün bir ilişkiniz varsa hepsini kontrol altına alabilirsin. ben aldıysam ne zorluklarla herkes alır bence:) çok zor şeyler yaşadım bunca zamandır ancak şu anda baktığımda sabır ve kimseyi kırmamanın mükafatını alıyorum, ne olursa olsun yine en son benim istediğim oluyor çünkü çingene gibi isteyip söyleyince günün sonunda haklı olsalar bile haksız duruma düşüyorlar ve ben de yeri geldiğinde bunu eşime düzgün şekilde söylüyorum. Bana hak vermese bile benim gibi düşünmese ve ailesinden yana düşünse bile beni onlara karşı korumak ve benim üzülmememi sağlamak için orta yolu ben değil eşim buıluyor. Bu arada eşim de dünyanın en iyi orta yol bulucusu değil elbette:) her erkek gibi anneci ve ailesine düşkün biri ama her konuda olduğu gibi bu tip konularda da ilk düşüncemizi kendimize saklayıp bi nefes alıp sonra benim de annem var eşim ona böyle dese ben ne düşünürdüm demek lazım. sora ona göre davranıp yumuşak yumuşak ve tatlı dille konuya girip gerekirse yükselmek lazım:)

çok uzun oldu ama bu konuda inanın yaşadıklarımı anlatsam çok klasik olacak ama inanın roman olur, düğün günümden başlayan bir serüvendir ve her şeye rağmen çok şükür diyebildiğim yönetmesi zor ama yönetilebilecek hale getirdiğim kişilerle her gün yeni bi mücadelem oluyor. olmaya da hep devam edecek:) maalesef böyle bu hayat.. hiç bişey dört dörtlük olamıyor ve çaba istiyor her şey. ççabayı doğru yerde düzgün şekilde gösterip kazanan olmak hep bizim elimizde diye düşünüyorum.. Kendinizi fazla üzmeyin ve takmayın aileleri lütfen. kapınızı kapatınca dışardalar hep böyle düşünün lütfen:) sevgiler Nisan anneleri..
 
Sibelsss Sibelsss canım teşekkür ederim evet bu bebek benim için çok önemli ben 6 senedir lupus sle hastasıyım aynı zamanda Akdeniz ateşim var bu iki hastalık malesef böbreklerimden birine mal oldu 7 yıllık Evliyim Dr Um belli zamanlarda Hastalığım uykuya geçtiğinde bize dedi bebek düşünüyorsanız yapın die ama eşim istemedi sonra birden ne olduysa benden çok bebek istemeye başladı biz Çalışmalara başladığımızda hastalık kemiklerime vurmuştu sol elimin işaret parmağı bükük kaldı falan bir Sürü sıkıntı neyse sonra hamile olduğumu öğrendim kalbi atana kadar anneme bile söylemedim çünkü daha önce bir kaybım olmuştu nidan Ayında sonra bebeğim tutundu bana ben kortizon böbrek ve diğer tedavilerime devam ettim ama tabi normal gebeliklere göre daha ağır geçiyor eşim beni çok şaşırtı ve kırdı bilmiyorum içim küstü ona böyle içimden hiç bir şey gelmiyor yani isyan etti küçücük yaptığı şeyleri Başıma kaktı benim annem kanser tedavisi göre göre 5 haftadır bana bakarken eşimin böyle yapması beni çok soğuttu nasıl düzelir bilmiyorum yani içim o kadar Kırıldı ki Konuşmak bile gelmiyor içimden Allah'a çok şükür imkanlarım var zamanında it gibi çalıştım şantiyelerde pas o biriktirdim evimi arabamı aldım şirketimi açtım şimdi rahatım hepsini bebeğime ve hastalığıma harcarım annem Yanımda olsun Allah'ım onu bana bağışlasın bebeğim beni bırakmasın sağlıklı olsun diyalizmiş kortizonmuş eşimin ve ailesinin tavırlarıymış hepsiyle başa çıkabilirim ayrıca kızım olacağı için çok mutluyum benim arkadaşım yoldaşım. Hayatım olacak tıpkı annemle ben gibi destek olan tüm Arkadaşlarıma teşekkür ederim henüz düzelen bir şey yok içim çok üzgün ama en azından bebeğim için sakinliğimi koruyorum
 
Kızlar mide bulantilar iniz ve kusmalariniz ne alemde. Merak ettim mide bulantısı geçenlerin hangi haftalarda geçti

Canim ben 13. Haftayi bitirdim, hala midem bir garip. Ama ilk haftalardaki gibi kotu degil. 11. Haftadan sonra istahim duzelmeye basladi. Insallah onumuzdeki haftalarda normale donerim.
 
X