2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Ayy doktorun istanbuldaysa ben de gideyim ilk defa bu kadar güzel bi ultrason görüntüsü gördüm :) bebişine maşallah ama cinsiyet olayından hiç anlamam.
İstanbul'da canım bazen böyle net çıkıyor :) bugün bu kadar net değildi mesela acildeydim birde geçen akşam o arada çekildim ultrasonu çok tatlı çıkmış ama kuzum .
 
Bir süredir crinone jel kullanıyordum. Yeni doktorum progesterona geçirdi. Aman allahım bu ne baş dönmesi,uyku. Tutunarak yürüyorum abartısız. İşe yarasın da katlanılır artık.
Ay o uyku progestandan mi oluyormus? Kafami koydugum yerde uyuyorum yaaa
 
İstanbul'da canım bazen böyle net çıkıyor :) bugün bu kadar net değildi mesela acildeydim birde geçen akşam o arada çekildim ultrasonu çok tatlı çıkmış ama kuzum .
Karnınız tok ve bol su içip sıkışık giderseniz cok net görebilirsiniz kızlaaar
 
Ilk kızımız belli olmuş demekki. :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım P pelinirmak
teşekkür ederim canım
 
hepsi geccek insallah sende baya agir geciriyorsun anlasilan insallah cok uzun surmez hamileligin tadini cikartiriz hepimiz. Bende izmirdeyim canim sen hangi dra gidiyorsun izmirde?
Evet malesef zor geciyor cnm ama gecen defakine gore daha hafif. Ben prof. Dr. Sait yucebilgin e gidiyorum. Sen kime gidiyorsun? Memnun musun drndan?
 
Kusmaya başladım ya
Canım bende aynı şekildeyim 7.haftadan beri neredeyse 24 saat kusuyorum sürekli acilde serum taktırıyırum 11 haftanın içindeyim ve hiç geçmedi daha az önce çıkardım inan bazen Dr Uma Ağlayarak beni bulantılar geçene kadar uyutun diyorum oda bana 14-15. Haftadan sonra Bıçak kesilir gibi geçecek diyor
 
Cnm istanbulda mısın hangi doktora gidiyorsun ne güzel tahmin etmiş bizde gidip cinsiyeti Öğrenelim :)
 
Kızlar merhaba, bugün bir arkadaşım cinsiyet hurafeleriyle ilgili bir şey söyledi. İlk kez duydum bunu. Yalnız bu ilk çocuktan sonra geçerli.
Benim gibi 2. ye hamile kalanlar hatta 3 olanlar hemen çocukların enselerine bakın.
Ensenin saç bitimi olan orta yer üçgen ise erkek, düz ise kızmış. Benim kızımda üçgen bitiyor.
 
Kızlar merhaba bir fotoda benden yorumlarımızı rica ediyorum sizce kızmı erkek mi çok merak ediyorum..
 

Eklentiler

  • image.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…