2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Ne güzel haberler gözün aydin


Çok sevindim senin adina. Idareye ne zaman istersen söyle özel sektör değil sonuçta bi sikinti olmaz canim. Ben de dah.soylemedim ama haftaya arayip soylemeyi düşünüyorum. Rehberlik sinifi vermesinler diye. İkinci dönem yokum sonuçta çocuklar bana alisip bosuna baskasiyla yorulmasinlar tekrar
 
Sağol canım.daha önceden de vardı zaten genetik bir durum ama şimdiki problem artışının sebebi maalesef hormonlu gıdalar ve beslenme bozuklukları stresin artışı hava kirliliği bunlar tetikliyor durumu.eskiden sadece düşük bunyeleri etkilermis veya sebebi bilinmediğinden birkaç gebelikten sonra çocuk olurmuş yada olmuyor denirmis. Doktorum anlattı bunları.şimdi en azından tıp ilerledi bir şekilde sebebini öğrenip önlem alıyoruz ama nasip neyse o olacak elbette.
 
P pudink canim ne bicim konusuyorsun sen. Kotu seyler dusunmek cagirmak YOOOOK minnak orda bir yerlerde insallah. Gayet de iyidir. Stres yapip bebiside uzme.


agresifportakal canm sana yazmştm specialisti kopyalamşm kusurra bakmayn kızlar hamilelik işte
Okurken farkettim canim. Annelik hali olur boyle seyler
 
Çok teşekkürler canım :) Gerçekten öğretmenliğin en güzel yanları atanmış öğretmen olmanın özellikle Allah atanamayan tüm öğretmenlere özellikle öğretmen annelere de nasip etsin :) Atandığım okulda kadrolu Türkçe öğretmeni de yeni atanan 2 kişi olacak gittim göreve başladım resmi olarak ama pekte konuşmadık idareyle 28 nde gelin denildi sadece . Artık uygun bir zamanda konuşurum o zaman çokta dert etmeyeyim kendime :)
 
Canım doktorunu değiştir bu ilk söyleyeceğim şey.doktorum bu testlerin bir kısmını kurtaja girmeden önce kan verdim o istedi.kalanı tıpta yapıldı.iğne dozunu belirlemek için.beklemenin bir alemi yok bekleyerek değişecek birsey de yok.doktorum bana açıkça dedi her gebelik riskli olacak eğer kendini hazır hissediyorsan 1 adet bekle fazlasına gerek yok fiziksel olarak dedi.sen hemen al randevunu ve al sonuçları. 1 kere de adet olmayı bekle sonra bırak korunmayı. Kendine düzgün bir doktor bul.
 
Sağol canım Rabbim herkesi sevindirsin insallah :)
 

Orada genelde goygoy yapıyoruz canım ciddi konular yine burada konuşuluyor. Senin tercihin tabi ama keşke bi şeyler yazıp çıksaydın. Kötü hissettik birazcık.
 
Gecenin 4 ünde uyandırdı, karnı acıkmış, bulantı öğürme....Hemen süt ve bişiler alıştırdım...Dün akşam da 2 saat dolaştık avm de, elim ayağım şişmiş, çok yorulmuşum. Bu çocuk beni yiyip bitiriyor :) doğunca napcaklar göreceğiz.

Atanan arkadaşa da hayırlı olsun. Aramıza hoş geldin.
 
Bende acıktım :) bu saatte allahım ya ne güzel bişeymis bu hamilelik yavrum bnm inşallah allahım kucagımıza da almayi nasip etsin amin
 
Bende 5 te uyananlardanim bugun :) aciktim yahu birazdan hastaneye gidecegim zaten poğaça cekti canim :) bu aralar sürekli 5 te uyanıyorum kizlar sıkıntı geliyor içime. sclkvnc Teşekkürler canim hosbulduk :)
 
selamlarr kizlar gunaydinlar,

nasilsiniz?

Kaç mm olmuş annesi

ya dr soyledi ama oraya gidince o kadar cok soru soruyorum ki strese giriyorum cevaplari unutuyorum fln drdan cikar cikmaz esime sordum o da emi degil sonrada bana 8 aylik 5 gunlikmus dimi dio he askim dedim ben gobegimi icime cekiyom garibimin kafasi karisiyo ztn bu sefer ultrason resmi o kadar belirsiz ki sinir oldum ya insan azcik net ceker neyse ultrasonda nerden bakiliyordu boyuna
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…