2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
yok zorlanmadım canım sanıyorum bugünün rahatsızlığı iki gün önceden başladı.o yüzden cok yorgundum herhalde.ama sen 5 tane okuyacağına bi taneyi senden alabilirim.onu kararlaştıralım cnm okuyim mi okimiim mi
 

1 hafta beklemesi çok mantıklı olmuş. bazısı hemen kürtaj diyor. inşallah iyi haberlerle gelirsin
 
Geçmiş olsun bitanem inşallah bebeğin yaşıyodur mucizeyle
 
Bugün Panorama testi için kan verdim. Test Amerika'da yapılacak... Ne yazık ki Amerikalılar, prensip olarak, Müslüman ülkelere doğacak çocuğun cinsiyetini söylemek istemiyorlar.
Mrh canim testten doktor bana bahsetti 2.250 dedi ama oda uzerine ekliyor sanirim istanbulda daha uygun bulabilisen dusunuyorum ama bu rakam biraz bizi zorlar,sen nerede verdin kan ornegini
 
allah sabır versin. doktor inceleme sonrası ne zaman hamile kalabileceğini sana söylüyor. 1 yıl boşluk vermeyebilir. genelde 3-6 ay veriyorlar. allah sabır versin
doktor birkaç adet dönemi geçsin diyor ancak ben artık korkuyorum. birkez daha aksilik olursa 1 yılda 3 kayıp 3 kürtaj kaldıramam gibi geliyor.
 

Canım bende her hafta okurum belirttim mi bilmiyorum daha önce. Dünde okudum. Bi aksilik olur okuyamazsamda buhakkak haber veririm.
 
hayır izmirdeyim ben. mart ayında boş gebelikten dolayı kürtaj olmuştum. şimdede hersey sağlıklı iken kalbi durdu. 2 kez olunca bir terslik var gibi geliyor. tıp fakültesine gideceğim. ama kendi doktorum nedense kürtajdan birkaç ay sonrasında o testleri yaptırmamı söyledi neden dediğimde de tatmin edici bir açıklama yapamadı. bu ay içinde yaptırsam olur mu sence
 
 
Aynen canım inş doguma kadar el birliğiyle devam edebiliriz yer gök dua inş ettiğimiz dualar kabul olur
 
Canım ilk bebegime dusuk yapmıştım bana da ankara tıpta bir Dr söylemişti rahimde perde var ondan dusuk yaşamış olabilirsiniz diye.. Ama sonra bi prof a gorundum sakin bu perde için film cektireyim ameliyat olayım deme çok ciddi değil çektiğin eziyet yanına kar kalır bebek büyüdükçe bu perde ayrılır zaten o yer açar kendine demişti.. Nitekim öyle oldu oglumda bi problem yasamadim gebeligimde.. Yanı çok anormal bi kapalilik yoksa rahim içinde düşünme derim.. O zaman arastirmistim bu perdenin de bin turlusu var hepsi aynı degil.
 
doktor birkaç adet dönemi geçsin diyor ancak ben artık korkuyorum. birkez daha aksilik olursa 1 yılda 3 kayıp 3 kürtaj kaldıramam gibi geliyor.
Cok gecmis olsun ben gormemistim durumunuzu.Benimde bu gebeligimden once bir dusugum oldu.Basina gelmeyen bilmezmis,ne kadar zor oldugunu yasayinca anladim..
Insallah tekrar yasamazsiniz,Allah en ksia zamanda tekrar nasip etsin.Sizinde kalbinizr ferahlik versin.
 
Kizlar ya ayip olmazsa bana bi yardimci olurmusunuz.Ben tuvalete gidemiyorum gunlerdir.Karnim kocaman oldu.O kadar siskinim ki gece uyuyamadim.Ne yapsam ki?Benim.gibi olan var mi?
 
Sizede cok gecmis olsun.Insallah yavrularimizi kucagimiza sag salim almak nasip olur.
Kan pihtilasmasi daha once iki dusuk yapan arkadasimda da oluyormus.Simdi tekrar hamile ve igne yapiyor kendine hergun.Son zamanlarda ne kadar artti bu, yoksa hep vardi da bizler mi yeni duyar olduk bilmiyorum.
 
Canm bildiğimkkadarıyla enetkili kuru kkayısı olur biraz yyebbakalım dene iinşallahiyi gelir kkabızlık hamilelikte zor
Kizlar ya ayip olmazsa bana bi yardimci olurmusunuz.Ben tuvalete gidemiyorum gunlerdir.Karnim kocaman oldu.O kadar siskinim ki gece uyuyamadim.Ne yapsam ki?Benim.gibi olan var mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…