2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
çok üzüldüm iki kez kayıp yaşamış biri olarak Allahtan sabır diliyorum sana da. inşallah tez zamanda güzel haberlerle tekrar katılırız her ikimizde.. gerçekten içim çok derin acıyor ve nefes almakta zorlanıyorum.
Çok üzüldüm canım sanırım bugün sende kaybettin senden bari ümitli bir haber gelir mi ki diyordum duaya seni de katacagim. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı Bebiş versin. C cerrodoksin Kızlar o da ne zamandır yok canım görürsen don bana. Merak ediyorum seni:KK43:
 
Hepinizden Allah razı olsun

Artık eşimde yok bebeğim de

İmtihan dünyasıysa imtihanım benim çok büyük

Rabbim bu tarafta yaşatsın öteki tarafına koymasın acılarımı

ALLAH büyük

Allah sabir versin diyecek pek kelime bulamiyorum.Allaha sigin her deva onda suphesiz anlatip rahatlamal dertlesmek istersen herzaman burdayiz belki bir faydamiz olamaz ama birlilte aglariz ustesinden geliriz Allah in izniyle
 
Kızlar merhaba

Artık anne değilim :KK43:

hepinize hayırlı mutlu doğumlar dilerim

Bu saatten sonra duanıza muhtacım neden noldunu sormayın sadece aklınızdan bi kere geçirerek dua etseniz yeter

Liste için kazene ulaşın isteyen arkadaş devam etsin

Hakkınızı helal edin
arkadaşım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. kelimeler boğazımda düğümleniyor. Allah sabır, dayanma gücü versin :KK43:
 
Supersin çok hizlisin canım tek elden sen yap daha kolay olur. Whatsapp a gelene cubuk kraker veriyoruz:KK53:
Cnm isim etiketleyemediğim için alıntı yapmak zorunda kaldım biraz alakasız oldu ama benim anlamadığım bir şey var bu hafta herkes bir yasin mi okuyacak yoksa bu son dağıtımı mı yapacaz ben 3 tane okurum dedim ama bir sonraki hafta olacak sanmıştım son durum nedir aydınlat beni
 
Kızlar sabah giren çok olur diye sabahtan hatırlatayım dedim sibelss armoisee bluemoon ve beyzade 2013 u ozgesinan i ve okudum okuyacağım diyenleri okudu saydım birer tane 22 kişi olduk. Kalanları da bekliyorum.tamamlanmazsa sayı akşama bi dağıtım yapmak zorunda kalacağım.

Canım bende okuyacağım birazdan.
 
Kızlar heyecanla girdim ama AzraSılam ın kayıp haberinden sonra tüm heyecanım gitti.

Bugün ikinci kontrolümüzü olduk. Bebiş hemen göründü, tam günümüzle aynıyız. 7+5 iz. Artık bebek çok net belli oluyor.

Kalp atışını da dinledik. Sonraki randevumuz 16 Ekim de. Bu arada 10. haftadan itibaren folic asiti bırak yerine decavit al dedi.

Telefonum bozuldu, ultrason görüntüsünü paylaşacaktım. İlk hamilelikte cinsiyeti bu kadar merak etmemiştik. Şimdi çok merak ediyoruz.

Bu arada Z zeyas sen de ordaydın değil mi? Belki karşılaşmışızdır.
Maşallah canım bebeişine . Bende aynı şekilde şuan sadece decavit kullanıyorum daha dogrusu vitamin diye kyllanmayacaktım iştahımı actı sanki ama doktor ısrarlakullanmalısın dedi bi sefer daha dneyecegim bakalım iştahımı kontrol edemezsem kullanmayı düşünmüyorum. Bu arada ben 1de ordaydım.acaba karsılaştıkmı
 
Iyi akşamlar güzel anneler. 13 gündür bebeğimi görmedim çok özledim :cry: İnşallah iyidir büyümüştür kuzum en son 1 cm di :KK36:
 
Benim de bugün kontrolüm vardı. 9 hafta 5 günlüğüz ama 10 hafta 2 günlük çıktık. 3.43 cm :) Elleri ayaklari kıpır kıpır oynayıp duruyor. Hareket ettiğini görünce çok sevindim. Videoya çektim, izleyip izleyip duruyorum.2 Ekim de ikili tarama testi var.
Maşallah canım bebişine:nazar: iNsan nasıl mutlu oluyor Saglıklı oldugunu görünce dimi tüm çektiklerini unutuyor:KK200:
 
X