- 1 Nisan 2015
- 259
- 138
- Konu Sahibi agresifportakal
Teşekkür ederim canım ya uğraştırdım seni de kesenin görünmemesi normal oluyor o zaman korkmuştum bende sağol içim rahatladı .sat a göre tam 4 hafta çıkıyor
4 hafta 0 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım ya uğraştırdım seni de kesenin görünmemesi normal oluyor o zaman korkmuştum bende sağol içim rahatladı .sat a göre tam 4 hafta çıkıyor
4 hafta 0 gün
Teşekkür ederim canım ya uğraştırdım seni de kesenin görünmemesi normal oluyor o zaman korkmuştum bende sağol içim rahatladı .
Gozun aydin maşallahkızlar çok çok minik bir kese gördük bugün
Ben hamile kalmayi planlamadan once basladim 3 ay once baslanmaliymis planli hamileliklerdefolik asit kullanan var mı? ben dr vermeden kendi başıma kullanmak istemedim yarın dr a soracağım
Bence hamilesin 5 gun kala cikan deger cok iyiKızlar adetime 5 gün var evde test yaptım pozitif çıktı. Gittim kan verdim beta-hcg değerim 55,6 . Bu değer normal dimi kızlar?
Çok şükür inşallah bende nisan annesi olacağım.
Usg ile baktimi deger kacti kandakiselam kızlar bende kan testi yaptırdım testi pozitif çıktı fakat kese görülmedi kaçıncı haftada görünüyor bilginiz var mı ? doktor kaç haftalık olduğunu da söylemedi
Benim de kasık ağrılarım var sendeki nasıl bi sancı yarın doktora gitcem bakalımMide bulantısı yok ama halsizlik yorgunluk çok fena Halen kasık sancıları devam ediyor ama yatınca geçiyor Göğüsler halen şiş ve hassas Verdiğim tahlil sonuçlarının çoğu çıkmış ve hepsi normal görünüyor.Haftaya cuma kalp atışı için bir umut doktora gitmeyi düşünüyorum
ben araştırma acilde yaptırdım 1buçuk saate sonuç çıkar dedi ama ben 50dk sonra internetten gördüm:)Igne yapmam lazım o yüzden bekleme gibi bir lux um de uok. Acile gitsem günüm geçti desem kan testi yaptırabilir miyim sizce. Şimdi özel bir yeri aradım pazartesi çıkar bugün verirseniz dedi. Pazartesi çok geç. Devletin araştırma hastanesine gitsem yaptırabilir miyim.
İnşallah:) merakla bekliyorum yarın sabahı:)İnşallah keseyi gorursun canim
Benimde 3 temmuzdu canım bende bugün 5.haftama girdim tatlım aynı tarihte olacak doğumumuz inşallah ))çok teşekkür ederim internette 5 haftalık çıktı. ilk adet tarihim 1 temmuzdu.
Dr kullandigim ilaci degistirdi folic trio mide bulantısı yapiyormu folbiol icin yapıyor dedi ama bana yapmamisti sen sabah aksam tok karninami aliyordun34bta26 canım bende folic trio kullanıorum, gebe kalmadan üç ay önce başladım
Tok karnına alıyorum ama öğüne dikkat etmedim bu zaman kadar, doktor nasıl der bilmiorum. Eczaneden gidip kendim aldım çünkü. Günde 3 tablet alınıo ve bi şikayetim olmadı smdiye kadar canmDr kullandigim ilaci degistirdi folic trio mide bulantısı yapiyormu folbiol icin yapıyor dedi ama bana yapmamisti sen sabah aksam tok karninami aliyordun
sizinle aynı gidiyoruz bende 17sinde gitcem doktora tam 7 haftalık oluyor umarım duyarız kalp sesini.Mide bulantısı yok ama halsizlik yorgunluk çok fena Halen kasık sancıları devam ediyor ama yatınca geçiyor Göğüsler halen şiş ve hassas Verdiğim tahlil sonuçlarının çoğu çıkmış ve hepsi normal görünüyor.Haftaya cuma kalp atışı için bir umut doktora gitmeyi düşünüyorum
Banada daha bebek düşünmezken bile arkadaşlarım kızın olacak senin derlerdi :) şimdiye kadar oğlun olur diyen olmadı:) nedense benimki de kız olacakmış gibi geliyo:) ama hayırlısı olsun:)ooh maşallah epeyce kalabalık olmuş burası hoşgeldiniz toluca gebeliklereiniz hayırlı olsun rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin. bana gelecek olursak 2 gündür karın şişliğim inmişti ama bugün yine şişti özellikle yemek yedikten sonra 6 aylık oluyorum ya.kilomda var bide karnım şişince daha şimdiden kilomu aldın diye soruyolar. şişlik var diye herkese açıklama yapıyorum. varmı böyle karın şişliği yaşayan başka bide bende gögüs ağrısı ve yorgunluk dışında henüz belirti yok. canım hep acı ekşi şeyler istiyo. içimede kızım olcakmış gibi doğmaya başladı. sizler cinsiyetlerini hissedebiliyomusunuz
Rica ederim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahçok teşekkür ederim internette 5 haftalık çıktı. ilk adet tarihim 1 temmuzdu.
Görürsün canım benim Dr Um 1500 üstü görür Demişti bizede haber ver ))Kızlar bugün hcgmi ölçtürdüm tekrar 2154 çıktı. Yarın doktor randevum var keseyi görebilir miyiz sizce ?? sat'ım 1 temmuzdu.