2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Günaydın herkese hayırlı cumalar @sweet_drop valla canım sabh yiyemem öğlen olsun hele bir inş hemen tedarik edip yiyecegim. Eşim bu ara arabay değiştirmeyi düşünüyo gece ben uyandım baktım oda uyanık. Hayırdır dedim. Arabayı alsammı almasammı diye düşünürken uykum kactı diyo. Sen neden uyuyamıyosun dedi. Canım ... cekti dedim rüyamda gördüm agzım sulanıyo resmen dedim gülüştük cok komikti gecegece yani. Şu hamilelik insanı ne hallere sokuyo:KK53:
yaa bende gece rüyamda yemekler gördüm kolay şeyler de değil yapmayı gözüm almıyor ama canım istiyor:mad: dışarıdada bulamam herhalde:KK69:
 
Kızlar gunaydinlar,
Dedemiz vefat etti memnekete gidiyoruz yoldayiz benm yasinimi bu hafta biriniz okuyabilirmisiniz yedekteki arkadaşlarımdan rica etsem okurmusunuz sadece bu hafta icin apar topar ciktik yanıma kitabimi almamisim alsam okucaktim yolda :KK43:

ozgesinan ozgesinan
Tamam canım ben duasını yapmadan okurum ıkı tane ama okumaya calısın lutfen illa persembe gününü beklemeyin hafta içi boş bir vaktinizde okuyun yasinlerinizi herkes katılsın istiyorum çünkü
 
specialistt specialistt benim sürekli sağ kasığım ağrıyor erkek mi acaba ? Bu merak ne fena bir şey..

Birde ne kadar doğru bilmiyorum ama kadının sağ yumurtası döllenirse erkek, sol yumurtası döllenirse kız diyorlar :KK22::rolleyes:
Benim tek sağ yumurtalığım var o zaman hep oğlan mı doğuracağım? Yanlış çünkü bi arkadaşımın annesinin de bir yumurtalığı var ve bir kızı bir oğlu var.
 
Günaydın Annişler:nazar:
Benim çoook ateşim var yanıyorum
Ateş ve baş ağrısı çok mutsuzum mm
Doktorun dün ateşime tansiyonuma baktırdı herşey normal dedi.Gebelikten yüksek hormondan dedi.elimin altında bulunsun diye minoset verdi cook baş agrın olursa iç dedii.
Kızlarr rr ne zaman geçicekk Ateş ben çok mutsuzum:KK61:
Tecrübeli bu olayı yaşamış Annişler ne zaman geçicek:KK61:
 
kızlar alışverişi falan hiç düşündünüz mü,neyi nasıl yapıcaksınız diye.. ben o kadar heycanlıyımki hergün bişiler bakıorum :)
oda bile beğendim :)
ben de tüm hevesimi cinsiyet belirlenmesine saklıyorum. bi belli olsun başlıycam alışverişe :) şimdi bakarken pek içimden gelmiyo bişey almak
 
Kızlar 1 saat kadar önce muayenem vardı. Kalbini 3. seferdir duyuyorum bugün çok hızlıydı. bu hafta hızlanması çok güzel çok normal dedi. Çok güzel geliştiğini söyledi. Diyabetli olduğum için ilk haftalarda bana çok açıklayıcı olumsuzlukları aktarmadı doktorum.. şimdi yavaş yvaş açılıyoruz birbirimize :) ben çok korkuluydum çünkü ilk zamanlar. doktor bugün 7+4 uyumlu dedi benim için. 8 haftalık hesaplıyorum ben, siz neden öyle diyorsunuz dediğimde geç döllenme olduğu için böyle dedi. Yani geç döllenme olduğumu henüz yeni öğrendim.
Dedim ya, ilk zamanlar beni korkutmamak için çok konuşamadık kendisiyle :) çok şükür iyiymişiz. diyabetli anne olmak çok zormuş. Normal gebeliklerden kat kat zor geçtiğini düşünüyorum. yaşamayan bilemez tabi.. hepimizin de sıkıntısı kendine ağır tabi. Daha yeni yeni kendimi bebeğe alıştırıyorum, sizde de böyle mi oldu? Daha yeni mutluluklar yaşıyorum, yeni adapte oldum ona. Diyabetli olduğum için çok tedirgindim ve olumsuzluklara beynimi hazırlıyodum. sanırım bundan geç adapte oldum. çok sevinçliyim bugün o yüzden daha fazla uzatmadan yazmayı kesiyorum :KK70:
hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. :anneadayı:
 
X