2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Canım geçmiş olsun.valla çok şaşırdım.kanama oluyorsa bi şekilde atılması gerekmez mi.ağrı hepimizde oluyor.kanama olnadığı sürece korkmayın dediler hep.demekki kanama olup fark etmemekte mümkün.
dr benim kanama için ya vücut atacak ya da emecek demişti. fark var mı ikisi arasında bilmiyorum:KK64:
 
Alttan bakalım mı diye sordu ben de pek taraftar olmadıgımı soyledim o zaman once karından bakalm görmezsek aşttan dedi ama karından gördük kalbini de duyduk :)))bazen gec görünebliyomş canım bi sonraki kontrolde görürsğn sen de endişelenme
 
Kızlar merak ediyorum uyku probleminiz var mı.ben gece 11 12 gibi uyuyorum.gayette uykum gelerek.sonra üçte dörtte uyanıyorum.uyumak ne mümkün.o saatte uyanınca asabım bozuluyor.öyle yatakta günün ağarmasını bekliyorum.
Ben de ayniyim ama ben midem yüzünden uyaniyorum :-( bulanti gibi bir garip oluyor midem
 
kızlarr ben de bugün gittim ilk kez , sata göre 8. haftanın içindeydim 7+1 im ancak ultrasona göre 5+6 gözüktü. geç döllenme gibi gözküyor dedi ama her ihtimale karşı haftaya tekrar kontrol edelim dedi. Bir de kist çıktı sol yumurtalığımda iki adet biri 5 cm diğeri 4 cm. onu da takip etmemiz gerekiyor dedi korktum biraz :KK43:
 
Kizlar merhaba. Bende bulanti az ama iştahsizlik çok fazla. Hiç bişe canım istemiyor. doğru düzgün kahvaltı yapabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Zorla yiyincede midem bulanıyor ve tekrar aklima bile gelse kusacak gibi oluyorum. Günde 1defa kusma oluyor sonra düzeliyorum. Şuan ne kuruyemiş yiyebiliyorum nede süt icebiliyorum. Ama meyveleri güzel yiyorum. Bide surekli rus salatasi istiyo canim. Böyle napacsm bilmiyorum. Resmen 3gündür düzgün bi yemek yiyemedim:KK43:
 
canim benimki de altinda gibi gorunuyor
fakat ultrasonun bakis acisina gore degisecegini dusunuyorum

guzel seyler dusunnnn :21:

Doktorum hiçbir şey söylemedi aslında ama burada okuyunca merak ettim. Bayramdan önce gidince soracağım. Buraya da yazarım inşallah. :)

Gunaydin haberlere bakmiyorum artik dayanamiyorm :KK42:Esime birak meslegi gel diince Araba parami beni burda tutan vatani bırakalım mi itlere iyi günde herkez durur buralarda bugünlerde ihtiyac var bizlere bugünlerde geçer karım la çocuğumla oturcagimiz zamanlarda gelir diyo :KK43:

Ahh kuzum benim ya Rabbim eşini ve diğer tüm polislerimizi, askerlerimizi korusun. Eşinin dediği gibi güzel günler yakında inşallah. Üzme tatlı canınızı.

Benim kesenin Altında canım ben yazmıştım.doktor ortalarda olması gerek dedi rapor verdi 20 gün raporluyum ilk 10 gün evde yattım Protestan kullandım ama düselmedi senin doktorun bu konuda bişey demedi mi?

Çok azıcık kanamam olmuştu progestan vermişti zaten doktor ama bebeğin yeri ile ilgili hiçbir şey demedi. Senin kanaman falan oldu mu? Bebeğe ne gibi bi zararı olurmuş ki altta olmasının?
 
ikili test için randevunuzu aldınız mı? ben haftaya çarşamba gidicem
 
Aynı şikayetler bende de var. Çabucak midem doluyor. Fazla yiyemiyorum, şişkinlik oluyor... Midem sürekli şiş. Maden suyu içiyorum. Geceleri mutlaka tuvalete çıkıyorum. gün içinde de sık sık çıkıyorum zaten. Mide şikayetlerine Progesteronun sebep olduğunu söyledi doktorum. Rahim kasılmalarını önleyen bu hormon aynı zamanda mide kaslarını da gevşetiyormuş. Bu da reflü gibi (ağza acı su gelmesi) şikayetlere sebep oluyormuş... 12-15. haftadan sonra geçer dedi. Hayırlısıyla şu ilk 3 ayı geçirelim. Sağlıkla...İnşallah.
inşallah geçse 3 ay
ben o ilacı kullanmıyorum da
 
kelebek3435 kelebek3435 canım haber vermıyosun bana yasın okuyacagın konusunda eger okumayacaksın yerını almak ısteyen arkadaslar var her hafta okırum dıyenler onların adını yazıcam haber verırmısın lıtfen
 
iyice dinlen canım. inş hemen geçer.:KK36:
Canım yasın okuyacaksın dımı msjı begenmıssın ama etiketlememissin cumaya kadar ıkı yasın okursun dımı bu haftaya özel bundan sonrakı haftalar her hafta bir tane okumalısın yoksa yedektekıler var canım hee hafta etıketleyemem cunku tamam ben her hafta okurum dıyenlerle liste düzenlıyorum canım etiketledıgım kişiler lütfen bana geri dönüş yapsın
 
X