Günaydın kızlar :)
Alıntı yapamadım kahvaltı yaparken,okuduklarım kadarıyla sorunlar ortak.
Benim kızımda kaşığı hiç sevmiyor. Eline verince biraz yiyor ya da ben elimle ağzına koyunca yiyor. Blw,klasik karışık gidiyoruz.
3 hafta oldu gece uyanmaları çok sıklaştı. Emip uyuyor kısa sürede tekrar uyanıp emmek istiyor. 1.5 ayda 4 diş çıkardı. Biraz buna bağlıyorum biraz da bulunduğu aya. Baksanıza hepimizde aynı olay var. Açlık olduğunu düşünmüyorum. Kaşık maması, muhallebiler falan vermeyi düşünmüyrm. Yatmadan 2 saat önce yemek olayı bitmiş olmalı.
Bizim minnoşunda emeklemeye pek niyeti yok. Yüzüstü gelince kıyameti koparıyor. Ama ayakta durmaya bayılıyo, biz onu yürütürsek yürüyo hele ki dikkatini çeken bişi varsa ilerde,koşarak gidiyo.
Çoraplarını ayağında tutabilene aşk olsun. Ben giydiriyorum o çıkarıyo :)
Ek gıda konusunda çok iştahlı değil. Teklif ediyorum ısrar etmiyorum zorlamıyorum. Yediği kadar yiyor. İyi mi yapıyorum kötü mü 9.ay kontrolünde görcez.
Kan değerleri biraz düşük çıktığından demir ilacı veriyorum. Biraz kaka olayı zor oluyor ama ıkınmaya başladığını gördüğümde altını açıyorum, bacaklarını ileri geri hareket ettirip karnına masaj yapıyorum ve kakasını zorda olsa. İlaçsız müdahalesiz yaptırıyorum.
Bizden haberler bunlar. Herkesi öptüm :)