- Konu Sahibi agresifportakal
- #69.901
Üst dişler ne zaman geldi sizlerde. Bir buçuk ay önce alt ta iki diş çıktı . Bol salya huysuzluk ısırma devam ama gelen giden yok. Gazi da daha geçmedi bütün gece sancılanıyor. Gaz yapan birşey yemiyorum. Usutmuyorum ama anlamadım. Erkek bebeklerde daha mi uzun suruyo diye düşünüyorum. Ek gıda olayı desen emzirmek daha kolayım a geliyo herhalde daha tadımlık yiyo. Ama herşeyden tadımlık veriyorum. Tavuk sadece alerji yaptı o da koy tavuğu değil ya ona bağladım markette satılan tavuğu haşlamıştım biraz tattirdım ertesi gün yüzünde sivilce gibi yanakları kizardi. .bi kaç gündür kendi kendine alkış yapiyo. Süpürge ye bayılıyor. Süpürürken arkamda geziniyo şaşkın şaşkın bakıyo. Bulaşık makinasının üzerine ayağa kalkıp pat pat vuruyo çıkan sese bayiliyo. Şarj aleti gözdesi. Tel i nereye şarja yapacağım o şaşırırdım. Prizlerimiz hep aşağı da. Baba falan demiyo ama ses çıkarıyo söyleniyor bağırıyor. Kendini kasıp kızıyo boyle sinirden titriyo gibi kasiyo. Sinirli erkek bizimki. Kapı kapansın istemiyo. Salonu banyoyu kapatıyom diye kızıyo ama o kadar tatlı ki