2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Inek sütü canim.insallah bunda alerji olmaz. Dr sutteki proteinler direkt gecer dedi.yani senin yedigin ictigin süt ürünleri simdiye kadar ona gecti.eger sut alerjisi olsaydi emerken cikardi dedi.ona bari olmasin.patatese cikti baksana.patates alerjisi nedir ya.ilk defa duyuyorum.
 
Geçmiş olsun canım bşyi yoktur inşallah hareketliyse ağlamamışta zatn canı yanmadı demekki çok dikkat etmemiz lazım artk ben ya yere ya beşiğe bırakıyorum korkudan çok şükür düşmedi ama bazen yatağa babasının yanına bırakıyorum düşecek die odum kopuyor
 
Bizde son durum gribi atlattı oğlumda bende şükürler olsun bu hafta sonu taşınıyoruz zorlu Bi hafta olacak toplanması fln ama olsun en azından üşümeyeceğiz artk die seviniyorum büyüme atağı haftalarına yaklaştık bi huysuzlanmalar Bi ağlamalar kucak istemeler fln var bu ara kucağa alsak bile yürüyecekmş popoyu kaydırıp inmeye çalışıyo Bizim oğlan emeklemeden yürüyecek sanki hiç emekleme çabası yok.
Ben ise hızlı kilo vermeye başladım hamile kaldığım kilonun altına düştüm 51 deyim normal mi bu acaba bilmyrm ablamda hamilemisin yksa diyor adet olmadım hiç daha emziriyorum ve korunuyorum üstelik yapma böyle şakalar dedim tabi rabbim vermişse korunurken kalmışsa bebiş dokunmam isteyenlere nasip etsin yinede Allah böyle işte kızlar
 
Zaten cok hareketli oldugu icin bir bacagimi da yanina uzatiyorum.ama nasil sarkmayi basardi anlayamadim.bir anda oldu. Yalniz biraksam direkt yere kapaklanir zaten şansı yok.
 
Kızlar yakın zamanda uçak seyrhati yapaniniz var mi.biz 5.5aylık olduk daha önce 45 günlükken binmistik. O zaman uyumustu. Şimdi hareketli filan nasil olacak bilemiyorum. Tek seyehat edicem. Öneri ve tecribeleriniz var sa fikir edinmek istiyorum. Yanıma ne alsam onu oyalamak için.
 
Tostikdana canım seni yargılamıyoruz ya da aciz güçsüz görmüyoruz. Zaten anne olunca anladım ki bir anne güçsüz olamaz. Ama şiddet var mutsuzsun sürekli bi tartışma var kavga var sanırım evinde. Bütün bunların sebebi ne? Bazı şeyler yenilir yutulur değildir öyle şeyler olduysa uzatma ayrıl. Sürekli artık benim her şeyim kızım diyorsun evet evlatlarımız çok kıymetli en kiymetlimiz ama bir evlilik içinde insan eşinden de bazı şeyler bekliyor. Sadece çocuk için bazı şeylere katlanmak zorunda olmadığımızı düşünüyorum. En başta da fiziksel ve psikolojik şiddete.


Canım inan okuyunca inşallah yalandır dedim. Çünkü hamileliği zor geçmiş lohusaligi daha zor geçmiş ve hala bir şeylere yetişmekte sıkıntı çeker vaziyette bi anne olarak ikinci bebek için çok erken sanırım. Ama gerçekse de vardır bir hayır. Hakkında hayırlısı olsun haber bekliyorum.


Canım gün içinde 3-5 dk emip bıraktığı da oluyor ama sanırım ek gıda konusunda iştahlı olduğu için pek doymak için emmiyor. Çünkü göğüslerim dolu dolu oluyor. Aslında artık memeye eskisi kadar çok düşkün değil hatta bu ara bırakacak diye korktum ek gıdayı azalttım. Sadece gece uykusundan önce uzun uzun keyif yapıyor.
 

Bu hafta sonu biz de taşınıyoruz canım ne tesadüf :) Toplamaya başladın mı evi bizim evin yarısı kutulandı yarısı duruyor. Bir an önce çıkmak istiyorum inşallah hava güzel olur o vakitler de kuzuları üşütmeyiz.
 
Yaaa dimi sorma canim valla.. takvimdiz cok yavan oluyor dedim megerse takvimim karnimdaymis....
 
Canim hayırlı olsun Tebrikler. Korunuyormuydunu z peki
Acikcasi tupbebek yaptigimiz icin cok kasmıyordum zaten koca yaz ben bodrumda esim istanbulda ayri yasadik. En son bodrumdan donmeden birlikte olmustuk ve 2 gun sonrasinda sakır şakır adet olmustum. O gun bugundur kankaydık..
Allah korusun kiymak nedir! Bunu yaparken dusunmem lazimdi..
Sadece kIzima uzuluyorum cok kucuk daha..

Ay sakın kıyma rabbim çektiğin sıkıntıları görmüş sana kendiliğinden nasip etmiş ay çok sevindim evet erken ama olsun
Evet canim manevi olarak kotu bir surecten geciyordum tamda. Yada hamilelik hormonuyla boyle gunler geciriyordum bilmiyorum.. allah boyle guzel bir son nokta verdi o ruhhalime sanirim. Esime buz gibiydim stresliydim hepsi bir anda bitti sanki..
 
Kan sonucum tamda dusundugum tarihe odaklli kizlar. 7-12 hafta araliginda cikti degerler. Yani bende 2 aylik falan dusunuyordum...

Uzgunum cok uzgunum kizim daha coook kicuk. Tek tesellim ise eşimin cok sevinmesi havalara ucmasi oldu. Eger o da benim gbi eyvah ne yapicaz diye girseydi mevzuya cok fena olurdum...
 
Zaten cok hareketli oldugu icin bir bacagimi da yanina uzatiyorum.ama nasil sarkmayi basardi anlayamadim.bir anda oldu. Yalniz biraksam direkt yere kapaklanir zaten şansı yok.
Minyon zaten senin minik kız kayıvermiştir hemen aradan :)

Bende aynen bi an önce çıksak diyorum havalar soğudu artk bi kaç gündür iyi hafta sonuda böyle olur inşallah yarısı toplandı misafirlik tabaklar bardaklar kaşıklar vs. Ama baya iş var yine Allah yardımcımız olsun canım zor olacak ama geliriz üstesinden biz
Yaaa dimi sorma canim valla.. takvimdiz cok yavan oluyor dedim megerse takvimim karnimdaymis....

Canım aldırmayacak olmanıza sevindim inşallah kolay bir hamileliğin olur üzülme kardeş kardeş büyürler brz zorlansanda geçer mutlaka yaparsın başarırsın sen güçlü bi kadın olduğunu biliyorum bütün anneler güçlüdür tbki rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah
 
Yanlış anlama Can'ım senin için demedim olsun sende kızına arkadaş olucak tek büyümüycek kıskanmayı bilmiycek ne biliyim diğer artıları düşün ben öyle yapıyorum tek üzüldüğüm memeden kesmek oldu benim onuda şimdi unuttu artık ek gıdayla devam ediyoruz valla sevindim ben şimdi bu bebişleri. Heyecanını birlikte yaşıycaz kaç hamile olduk :) 5 6 oldu galiba :)
 

Hakkında hayırlısı olsun dedim buymuş hayırlısı canım. Hep ikinci çocuğun daha kolay büyüdüğünü söylüyorlar. İyi yonden bak arkadaş gibi büyüyecek iki kardeş.
 
gurtmingotam aynen ben de misafir takımlarını ıvır zıvır süs eşyalarını topladım. Tasinacagim ev kendi evim olduğu için mi yoksa bu evden daha güzel olduğu için mi bilmiyorum taşınmak hiç gücüme gitmiyor. Sadece hava güzel olsun istiyorum.
 
agresifportakal hayırlı olsun mucizenle kolay bi hamilelik geçirirsin inş..bende aslında böyle süpriz olsun istiyorum Şaka bi yana korunuyoruz ve cok erken oğlumun bana ihtiyacı var ama birlikte büyümelerini isterim ard arda
Bu arada biz pipiyi iyileştirdik maşallah sadece altını acarken halen korkuyor batıconu damlattıgım zaman yakıyor sanırım iç çekiyor.. İlk gün cok zordu cok pişman olmuştum yaptım diye ama şimdi iyiyiz
 
Doğum yine nisan ayına mı gelecek acep..Ayy ne güzel yaa,arka arkaya,hiç üzülme,tamam zor ama sonrası çok güzel gerçekten,bak ben 8 yıl ara verdim,böylesi de zor,sil baştan başlamak...ne güzel eşin de çok mutlu olmuş,tadını çıkarın..
 


Sen oldugunu biliyordum da vazgectiysen etiketlemis olmayayimmdiye ortaya sormustum :)) bizim doktor da destekliyor hatta blw yaptiriyormus. Biz daha 6 ayin dolmasini bekliyoruz 20 mayis dogumlu oglum. Simdi o.tabak bitecek mi yi okuyorum epeydir foruma giremedim.o yuzden tskip de edemedim. Cok sevindim yapmana. Tavsiyelerini yazarsan mutlu olurum :)
 
Bir ara ev almaktan bahsediyordun,aldınız mı ev?Hadi hayırlı olsun,güzel telaşlar bunlar..oo ne güzel,51 olmuşsun,tam fit..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…