2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Ben İKEA'nın süzgeçlerinden almayı planlıyorum. Az önce Philips wasabi adlı pişiricisine baktım ama 300 tl. Karar veremedim. Ek gıdaya geçelim de o Zaman düşünürüz. Wasabi Den çoğu kişi memnun ama... Bi de üst üste pişiren buharlı pişiriciler varmış...benim de kafam karışık.

@Esmeralda geçmiş olsun cnm

Atales Atales ben eylül ekim listesine uymayı planlıyorum.ama annemin acelesi var. İşler karışık bizim evde...


gayet güleryüzlü hiç yabancı bilmiyor. Sırıtıp duruyor.

Çok geçmiş olsun. Biz de pazartesi olduk.
412 tl aynen.lokal olduk.
Ben de emeklerken yaptırdığıma pişman oldum. Keşke daha erken yaptırsaydık ya da hiç yaptırmasaydık.
Benden sana tavsiye biz ilk 2gün bezi normal bağladık. Doktor öyle demişti. Ama pipinin ucu sürtünmeden dolayı tahriş oldu. Ki ben doktora sormuştum. Bardak kesip koyalım mı diye Gerek yok dedi. Ama arkadaşlar koymuşlar . Bizde kağıt bardak koyunca rahat ettik, oğlan 3 gün her alt açışta içini Çekti, çok ağladı.o ağladıkça ben kahroldum. Pişman olduk kısacası.
Dün oturma banyosu yaptırdık. Çok Mutlu olmuştu. Akşam üstü tekrarlamak için tekrar soktuk, bez yine tahriş etmiş, canı yandı hemen çıkardık. Çok ağlayınca dayanamadık acile gittik, 2 hastaneye gösterdik, acaba sünnette sorun mu var diye çünkü pipinin ucu az az kanıyordu. Dr lar normal sünnet böyle olur diye geri yolladılar.
OFF kıyamam yaa okudukça içim acıdı valla inşallah çabuk iyileşir minigin
 
@sclkvnc eylul derken. Bizimki eylul sonunda 6 yi doldurmus oluyor.ekimde basliycam galiba ben. Listeyi olusturmak lazim ama yavas yavas.once mevsimine gore sebze meyveyi siralayalim.sonra yiyebileceklerini siralayalim.sonra da hangi gun hangisini yiyecegini. Zaten tadimlardan sonra tariflere basliycaz. Ya ben seni etiketledim de sen blw yapacak miydin ki.
@sebnemmn. @dagatesi @bisque vardi sanirim.
Canim beni de eklermisin bende başlayacağım ekimde
 
Bir de bi sey sorcam.kış geliyo kalın giysiler almaya basladım oğlana.kilotlu corap giydirilir mi pantalonunun icine ne dersiniz,hem pot durmaz hem soguk hava girmez icine


Tecrubeli anne olarak:))
Kilotlu corabi tavsiye ediyorum buyuk oglumda kurtaricimdi resmen ayaklar sicacik ohhh mis))ama buyuk alin derim ben yagiza 1 yas giydirdim hep.
2 yasina kadar kilotlu corap sonrada tayt kullanmistim.



Yani bulunduğun şehire göre bakmalı. Dışarı çıkarken sokakta bulunduğun sürede iyi olabilir.
Bende mont mu yoksa şu tulum astranot da diyolar ya onu merak ediyorum acaba mont mu hangisi daha kullanışlı olur? Fikri olan var mı?

Kesinlikle astronot mont cnm.Cok kullanisli oluyor beli acilmiyor sicak tutuyor veee anane babane gidilirken uzerini giydirmeye gerek yok giy esofmanlarin uzerine montu rahar rahat.
2.yasinda mont daha rahat ama yurumeye basladilarmi onunla yurumesi sıkıntı oluyor.

Kizlar iki gundur okuyamiyorum sayfalar bir7kmis.
Gunum var yarin onu atlatayim takipteyim sizi:))
 
Evet ben dusunuyorum blw. 25 nisan dogumlu oldugumuza gore 25 ekimde baslamam gerekiyor. Blw 6. Ayda baslatiliyo yaziyodu sitesinde. Birde benim anladigim ana yemek anne sutu diger sebze meyve vs. Ek olarak veriliyor. Yani mesela karni acikti bebegin emziriyoruz. Sonra onune biseyler koyuyoruz artik sebze meyve neyse onu istedigi kadarini yiyor. Dogru anlamismiyim siz nasil anladiniz?
Evet canim zaten bizim dr da en basinda soyledi.bir bucuk yasina kadar anne sütü hala ana besin.digerleri adi üstünde ek dedi.ama blw yi konusmadik.bakalim.bu kontrolde ne diyecek.
 
Kizlar gunduz yazmistim da görmediniz zannimca.bizim kizin elleri titriyor.bir sseye uzanirken bildiginiz yaslilar gibi.titreye titreye tutmaya calisiyor.basta normaldir dedim.dr bile sormadim.ama uzuuuun zamandir var.artik esim rahatsiz olmaya basladi.sizde de var mi acaba.

Sen dedikten sonra takip ettim yok oyle birsey bizde tatlim
 
Rumuzu sadece sssss'lerden oluşan bir arkadaş vardı, rumuzu mu değişti bulamadım? Uzun süre giremedim o yüzden tek tek rumuzlardan bulup kim en son ne yazmış kontrol ettim, az Bi psikopatlık var herhalde bende, peşinizdeyim, gruptan ayrılmaya falan kalkmayın takip eder bulurum nerde olursanız. Hatta bazılarını burada paylaştıkları kapı süslerinden falan instagram da buldum ama rahatsız etmemek için eklemedim :) her an her yerde karşınıza çıkabilirim :KK70:


:KK55::KK55::KK55:
 
kızlar bebekleriniz yabancılara karşı nasıllar? benim kızım yabancı biri onunla biraz ilgilensin hemen dudağı büküp ağlıyor
Benim ki genel de yüksek sesli olanlara karşı o şekilde korkuyo sanırım biz sakiniz eşimle hiç yüksek sesle de konuşmayız biri kahkaha atsın onda bile irkilip dudağını bükebiliyor
 
slm bayanlar ben mayis annesiyim

benim oglum saat 23 te uyuyor sabah saat 8 de ,8.30 da kalkiyor hic uyanmadan bebde uykusu kacmasin diye kalkip emzirmiyirum acikirsa kendi aglar zaten diye hata mi ediyorum acaba bilemedim 3 ayda 7 kilo 110 gr di kilo alimi yavasladi gibu sanki
 
4 senedir kesintisiz 4 saat uyumamisim
Bi 4 sene daha uyuyamayacagim gibiduruyor
Allah buyuk bee napalimm :KK50:
Valla şu iyi arkadaslar var ya ayda bi kere gelip cocugu oyalasa,bikac saat uyusak ne önemli seymis.teyzeme güveniyorum bu konuda,gelince bize alır cocugu yarım gün sesi cıkmaz,her eve lazım
 
Bişey sorucam saçma gelebilir ama :)) gelişim yazılarını okurken bitirdiği ayı mı okuyorsunuz girdiği ayı mı? Biz şimdi 4,5 aylığız 5 mi okuyım 4 ü mü :))
 
slm bayanlar ben mayis annesiyim

benim oglum saat 23 te uyuyor sabah saat 8 de ,8.30 da kalkiyor hic uyanmadan bebde uykusu kacmasin diye kalkip emzirmiyirum acikirsa kendi aglar zaten diye hata mi ediyorum acaba bilemedim 3 ayda 7 kilo 110 gr di kilo alimi yavasladi gibu sanki
Bana da böyle uykulu bir çocuk denk gelseydi ne olurduuu :)
Uyandırma bence kilo alımı iyi. Kilo alımı bariz azalırsa ozaman uyandırırsın. Yat uyu yaaa :) hasretim uykuyaaa valla
 
X