2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Daha önce sanki biri yazmıştı Tostikdana sen miydin . Oğlumun kafası çok sıcak kızlar bugün asi oldu vücudu normal ölçüyorum ateşi yok ama kafası yanıyor resmen. Neden ki bilen var mi
 

bunu ben hamileyken anlamıştım ve kendi kendime söylemiştim.
ben her ihtiyacı olduğunda kızımın hep yanında olacağım dedim
 
Aa acınca 10gun mu kullanım süresi,parol var bende o da mı öyle acaba,okumadım öyle biş
 

evet çok keyifliydi kızlar birbirine bakıp durdu ama tepki vermedi inşallah büyüdüklerinde oyun arkadaşı olurlar
 
bunu ben hamileyken anlamıştım ve kendi kendime söylemiştim.
ben her ihtiyacı olduğunda kızımın hep yanında olacağım dedim
Nergis26 Kızıma bakıp bakıp bende hep dualarımda geçiriyorum, Allah evladımın zor Zaman'larında yanında olabilmeyi,güzel Zaman'larını paylaşabilmeyi nasip etsin, bana yapılanı benimde ona yapabilmem nasip olsun... Kızlar yaa çok üzülüyorum böyle yazınca siz, canım bugün hiç söylemedim ama Bi ihtiyacın oldumu gerçekten seve seve yaparım, hiç çekinme....
 
Kızım olur mu bilmem ama gelinim beni annesi gibi görürse anlaşırsak bende sağlığım el verdikçe destek olmak isterim. Yada elimden geleni yapabilmek.
Ben annemlerden destek görüyorum ama eş tarafından bişey yok malesef. Kv evet hasta ama bir tas çorbayıda yapabilirdi. Kin gütmem ama bunuda unutmucam. Herkesin yapabileceği bişey muhakkak vardır. Babam 1 aydır, erkek başına 4 aylık çocuğa bakıyorsa herkes herşeyi yapabilir.

Eşime bile eskisinden daha acımasız davranıyorum artık babamın yaptığının 2 katını yapmalı o babası çünkü. Benim babam neler yapıyor bak evladına.

Annemden babamdan allah razı olsun. İkiside en zor zamanımda yetiştiler yardımımıma değilse halim haraptı.
 
Bu günlerde oğlum geceleri uykuya dalmak ta zorlanıyor meme ile uyuyor bırakıyor ağlıyor geri aliyor uyumaya çalışıyoru bi haftadır durum böyle bugünde soğuk bildiğin soğuk ter dokuyo nedendir acaba siİznkilrde varmı gece huzursuzluk dişten mii aceba
 

O damlayı ben günde 5 damla veriyorum, 5 veriyor kullanan arkadaşlarda,
5 e çıkarabilirsin doğal zararsız bi damla
 
bebekleri nerede yatırıyorsunuz kızlar? Yatakta yanıma yatırıyordum ama düşme tehlikesi var çok hareketli. Odasındaki beşiğine koyucam şimdi uyuyunca ama oda gece bana zor olacak. Yatakta yanımda o anlamda iyi oluyordu.
Park yatak alıp yatak odasına mı koysam?
 

Besigi bizim odada, dogdugundan beri oyle yatiyor. Bir kac ay sonra belki odasina geciririm.
 

Yok canim bizimki ufak bebeklerden. 2700 dogmustu simdi 6700 oldu. Doktor bir ay geriden geliyor dedi. Kilo ve boy disinda herseyi tam masallah :)
Bizimki uyku suresini gittikce kisaltti. Gunduzleri dogru durust uzun emmiyor. Az az sık sık emiyor. Oyle olunca da mide buyumuyor ve cabuk acıkıyor. Gunduz almaz ama gece yatirirken uykulu halinde daha cok emzirmeyi deniyorum simdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…