2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Burada o kadar çok bos gebelik yada kalp duyamama gebeligin sonlandirilmasi falan duydumki yarin randevu var ama asiri korkuyorum ya görünmezse bisey ya şöyleyse falan hamilelik psikolojisimden midir cok korkuyorum yaa:KK17::KK43:
Hayırlısıyla bir şey olmaz canım.Yüreğini ferah tut.iyi Şeyler düşün.yarın git de hasret giderin :)
 
Merhaba kızlar,
Ve mide bulantıları baş gösterdi..
Kızlar sormak istediğim bir sorum var ?
Aranızda karın ağrısı, hapşırmada vajinaya doğru ağrı, ara sıra vajinal ağrı yaşayanınız var mı ?
Cumartesi günü doktora gittiğimde hepsini sorucam ama adet olurken yaşadığım ağrıları çekiyorum.
Syneen hepsini yaşıyorum ben de önemli değil takipte olmak yeterli dr a sordumve gösterdim ben canım
 
Çin takvimi,Yüzük testi,Bıçak makas testi hepsi kız diyor bana :)benim içime de kız doğuyor:)Hayırlısı olur inşallah.sağlığı yerinde olsun da

Hedm çin hem rus takvimine baktı ben bir de geçen ay hamile kalmadan önce hayatımda ilk defa bi falcıya gitmiştim hepsi erkek diyor bu testlerin korktum şimdş:) tutarlı saçmalıklar oldu ama bana da nedense hep erkek gibi geliyoor bakalım daha çok var ama:/
 
Teşekkürler aynen alışveriş listesini çıkartmaya başladı. Araştırıyorum:)) dr a sorucam en azından ing yazımalcam xray lerden fln geçerken belki işe yarar.. Amerikada doğumu araştırıcam ben de artısı eksisi bakmak lazım.. Haberleşelim bu konuda da o zaman:)

Ok. Haberleşelim mutlaka
Nereye gidiyorsunuz siz, biz sf deydik,
Biraz araştırdım ben, bizim eşiminde benimde kendi işlerimiz, Eğitimli personel yok gözümüz arkada kalmadan gidebileceğim bir ortam yok ama bakalım hayırlısı,
Ortalama 20 bin dolar civarına çıkıyor, ama artık herşeyinle resmi gitmen gerekiyor, raporların vs. herşeyin resmi olacak, aksi halde kaçak giriş vs. yakalayınca pasaporta kadar yanıyor, çocuk 20 yaşını doldurunca Ailesi'de oturum alabiliyor, çocuğun hayatı vatandaş olmasında ötürü zaten kurtuluyor, ailede emekliliği huzur içinde geçiriyor biz eninde sonunda temelli gideriz de nasıl olur ne zaman olur, onu bilemiyorum şu anda
 
Son düzenleme:
Ben de aldımmm bugün geldi:) dün sipariş vermiştim ben de.. Taşırken zorlandım accık ağır oldu 5-6 tane aldım ben de hemen okumaya koyuldum bakalım..

Bayağ araştırdım bende bunlarda karar kıldım, orijinallerini okumak gerekiyor diye Israrla belirtmişler ama bunlarda güvenilir çeviriler, okadar iyi değil ingilizcem zaten ☺️
Aynen ağırlar biraz eşim taşıdı sıkıntı yok
Şimdi başladım bende, bakalım eğlenceli kitaplar, kilit kısımları paylaşırım mutlaka,
 
Aynrn bend de bu ağrılar çok şiddetli olarak ara ara oluyor ve bitiyor ve regl oldugumda bu kadar agrımazdı zaten :) dr bı acıklama yapmayıp sorun var mı diye bakmıştı sotun yok dedi ve sorgulamadım:) ctesi tekrar gidicem keseyi görmeye kısmetse.. Bugün kahverengi akıntım geldi onun için de pregstron verdi sabah akşam almaya başladım baakalım.. Ağrıların ne zamana kesilmişti senin hatırlar mısın? Ben gece ağrıdan uyanıyorum bazrn hatta:KK43:
Ben her gece ağrı dan uyaniyorum canım. Yani emin ol benim ki nden daha şiddetli olamaz diye düşünüyorum. Ilk gebeliğimde de aynıydı. Bazen 9 ay boyunca bile sürdüğü olabiliyormus. Ama benim tahminim inş. 3 aydan sonra rahatlicaz tabi önce o aylara kadar Rabbim çıkabilmeyi Hayirlisyla nasip etsin. Kanaman olmadığı müddetçe endişelenme ama leke ve kanaman eşlik ediyorsa dr una danış.
 
Kızlar mrb seminerim başladı artık giremiyorum çok yorgunum halsizlik devam. Sizde ne var ne yok umarım tüm hamişler iyidir :) bu arada yaş kilo boy tablosuna nasıl ekleme yapıyoruz?
 
Evet saglikli ve hayirli evlat olsunlar ama makas testi nasil oluyor canim onu duymamistim
Canım bu testi evdeki başka bir kişi hazırlıyor.iki tane aynı yastıktan olsun elimizde.kişi ,sen görmeden yastıklardan birinin altına "Bıçak" birinin altına "makas" yerleştiriyor.sonra sen bu yastıklara bakıyorsun dıştan ikisi de aynı içgüdüsel olarak bir yastığın üstüne oturuyorsun.Bıçağa oturursan cinsiyet "erkek" makasa oturursan inanışa göre "kız"
 
Kızlar şimdi çıktık hastaneden kanama kesenin yanında az ama gözüküyor dedi Dr.bebeğe fazla umut. Bağlama heran kaybedebilrsin dedi ama onun minik kalbi öyle güzel atiyoduki bunları dinlerken... :KK42: Herşeyin hayırlısı... 10 daha rapor dinlencem ve inşallah benimle kalacak.

Canım dualarımız seninle. Inşallah bebeğin sımsıkı tutunur. Hayırlısıyla atlatırsınız bu günleri.
 
Kızlar mrb seminerim başladı artık giremiyorum çok yorgunum halsizlik devam. Sizde ne var ne yok umarım tüm hamişler iyidir :) bu arada yaş kilo boy tablosuna nasıl ekleme yapıyoruz?
Merhaba hoş geldin :)
Bizim seminerlerin başlamasına da az kaldı.Tabloyu alıntılayıp altına bilgilerini yazabilirsin AzRASILAM arkadaşım görünce ekler.
 
Kızlar benim çok az belirtim vardı. Kasıkta batma hissi, bel ağrısı ve uyku hali. Hepsi birdenbire kesildi. 2-3 gündür dinliyorum kendimi ama hiçbir belirti yok. Normal mi bu? Hala bebeğimi göremedim çok korkuyorum.
 
Kızlar benim çok az belirtim vardı. Kasıkta batma hissi, bel ağrısı ve uyku hali. Hepsi birdenbire kesildi. 2-3 gündür dinliyorum kendimi ama hiçbir belirti yok. Normal mi bu? Hala bebeğimi göremedim çok korkuyorum.
Canım olabilir bence sıkıntı yok.Benim de en büyük belirtilerim halsizlik ve sık idrara Çıkma.Hayırlısıyla bir şey yoktur yani
 
Canım olabilir bence sıkıntı yok.Benim de en büyük belirtilerim halsizlik ve sık idrara Çıkma.Hayırlısıyla bir şey yoktur yani

Inşallah canım ya artık Ömrümüz telaşlageçecek belli ki. Burada okudukça özeniyorum valla ya keşke benim de birkaç belirtim olsa da bebeğimin varlığını hissetsem en azından.
 
X