- 13 Ağustos 2015
- 57
- 48
- 37
- Konu Sahibi agresifportakal
- #4.001
hemen ekliyorum
teşekkür ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen ekliyorum
Geç döllenme olabiliyor.benim 1 hafta var doktorun dediği ile benim hesapladigim arasında gayet normal bir durum.Merhaba kızlar,
ben son 3 gündür oldukça kötüyüm.Neredeyse 13-14 saat uyuyorum,uyumadıığım zamanlarda da sürekli halsizim ve kusuyorum sadece çorba içebiliyorum o kadar.
cumartesi günü bebeğimizi gördük çok şükür ama hala kalp atşını duymadık.Doktor çok küçük daha bu haftada da duyamayız dedi.Doktorun hesabına göre daha bugün 6.haftaya giriyorum ama benim hesabıma göre 6+5 :)
doktor endişelenme gayet normal diyor ama aradaki farklılık aklıma takıldı.
Tüm sayfaları okuyamadım,herkes iyidir umarım.
Selam kızlar.. Mutlu haftalar olsun inşallah hepimize ..
Bu hafta minnakının kalp sesini duymak için randevu alan var mı acaba aranızda ? ben perşembe günü gidicem inşallah.
Ben sivas demiştim ama kayseri de doktora gidiyorum.kayseri yapabilirmisiniz kayseri deki arkadaslara doktor konusunda yardimci olmak açısından.Arkadaşlar konun başına ilk sayfa da tabloya bir bakarsanız
herkesin kendisine baksın hata vars söyleyin düzeltme yapalım
tabikiBen sivas demiştim ama kayseri de doktora gidiyorum.kayseri yapabilirmisiniz kayseri deki arkadaslara doktor konusunda yardimci olmak açısından.
Çok naziksiniz teşekkür ederimtabiki
Hemen doktora geldim bekliyorum. Inşallah kötü bir durum yoktur. Bu hafta kalp atışlarını duyacaktım bebeğiminKırmızıya dönerse renk düşügun başlamış oluyor.kahverengi leke den 1 gün sonra düştü benimki.kahverengi leke gelince doktora gittim iğne vurdu ilaç verdi hastaneye alacaktı kabul etmedim 1 gün sonra sınavım vardı cunki. Ama sınav gecesi düşük yaptım sabahına o halde sınava girdim. Ihmal etme lütfen yat bol bol dinlen yorma kendini hiç bi şekilde ve biran önce doktora git. Bazı lekeler normal de oluyor telaş etme ama.
canım ben henuz yaptırmadım , ilk hamılelıgımıde hatırlamıyorum , sen yinede doktoruna sor derimSlm arkadaşlar bisey sorcam doktor bazı testler yazdı onları yarın sabah sağlık ocağından yaptiricam ama aç karınlamı gitmem lazım bilmiyorum. Yaptıranlar cvp yazabilirlermi
Hemen doktora geldim bekliyorum. Inşallah kötü bir durum yoktur. Bu hafta kalp atışlarını duyacaktım bebeğimin
kahverengı ıse sorun olmaz diye biliyorum tatlımHemen doktora geldim bekliyorum. Inşallah kötü bir durum yoktur. Bu hafta kalp atışlarını duyacaktım bebeğimin
Ben açken gidip yaptırdım canım.Şekere de bakılıyor muhtemelen açlık şekeridir zaten.Çünkü ilerde şeker yüklemesi falan da Yapılıyor.aç gitmek mantıklıSlm arkadaşlar bisey sorcam doktor bazı testler yazdı onları yarın sabah sağlık ocağından yaptiricam ama aç karınlamı gitmem lazım bilmiyorum. Yaptıranlar cvp yazabilirlermi
tabıkde yoktur tatlım , duyarsın merak etmeHemen doktora geldim bekliyorum. Inşallah kötü bir durum yoktur. Bu hafta kalp atışlarını duyacaktım bebeğimin
canım ben henuz yaptırmadım , ilk hamılelıgımıde hatırlamıyorum , sen yinede doktoruna sor derim
İnşallah duyarım. Çok korkuyorumDuyucaktım diye konuşma duyucaksın tabi Allahın izniyle telaş yapma dua oku kötü şeyler getirme aklına.benimde vardı ilaç verdi bi haftada kayboldu
Merhaba tatlım seninle tarihlerimiz aynı :)
Benim de SAT 20 temmuz. Ben 15 ağustosta çift çizgiyi görmüştüm.
Geçtiğimiz cuma günü vajinal muayenede keseyi gördük biz 5 eylülde kalp atışı için doktora gidicez kısmetse..
Troid hakkında bir bilgim yok ne yazık ki. Gittiğim doktor herhangi bir test tahlil yapmadığı için varsada haberim yok.
Inşallah canımtabıkde yoktur tatlım , duyarsın merak etme
Ben açken gidip yaptırdım canım.Şekere de bakılıyor muhtemelen açlık şekeridir zaten.Çünkü ilerde şeker yüklemesi falan da Yapılıyor.aç gitmek mantıklı
İnşallah duyarım. Çok korkuyorum