2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Allah o günleri ne sana ne başkasına yaşatmasın canım tahmin edebiliyorum.
Daha 5 haftalık bebişim ama sürekli tedirginim.
Şimdiki bebişine odaklan canım iyi şeyler düşün eskiyi unut.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
 
bende clexane vuruluyorum koldan. birkez göbekten yaptırdım çok acıdı.
acıma ve morarma oluyor. kolonyalı pamukla arada sil sanki daha çabuk geçiriyor. 15 gündür fln yaptırıyorum kollarım mor hep.

Benimde kollum morardi yaz bitse fena olmaz. Dikkat cekiyor çünkü. Tamam canim kolonyali pamukla silicem. Biz clexane bulamadik simdilik baska bi tane 1 tanesini 2 gunde yapiyor eşim yarim yarim acaba o mu cok yakiyor bilemedim sertlesiyor birde yapilan yer tuhaf bi sekilde..
 
Selam kızlar.. Mutlu haftalar olsun inşallah hepimize ..
Bu hafta minnakının kalp sesini duymak için randevu alan var mı acaba aranızda ? ben perşembe günü gidicem inşallah.
 
K kokulucilek123

Tatlim bu dis gebelik olabilirmis keseyi gordun bende gördüm demek ki değil. mol gebelik olabilirmis kese duzgun olsada kesenin icinde uzum salkimi gibi gozukebilirmis benimde bu degil seninde olsa soylerdi. Bir cesit daha mol varmis ayrintisini bilmiyorum ama kese bebek var kalp atisi oluyormuş özetle. Kalp atisida duyunca oh diycez dedigim gibi. Birde ikiz gebelik olabilir. Ama bu degerler olupta tek ve saglikli bebekte oluyormus yani. Iste tum riskleri dikkatlice incelemek lazim bazi doktorlar beta hcgyi pek onemsemiyor ama benim doktorlarim onemsiyor. Bir avuç ilac iciyorum igneler progestanlar allah boşa çıkarmasın. Bugun bulantim basladi bu arada malesef..
 
Canım inşallah allahın izniyle kalp atışlarını duyacaksın kızının. Nedense kız geçti içimden. Güzel haberlerini bekliyorum canım
Ayy inşallah canım Allah söyletti diyelim o halde :) Valla heyecan yaptım, kız olursa ismi hazır zaten Nazlı, gelişide herşeyi de nazlı oldu çünkü :)
 
yakma sertlik oluyor bende de ama iğneyi iki defa yapmak mantıksız geldi. nasıl saklıyorsun. birde iğne birkez kullanıldıktan sonra ucunun keskinliği gitmez mi.
 
K kokulucilek123 bu arada benim doktorum bu kadar seyi kimseye aciklamayizda suphemizi de soylemeyiz dedi herseyi bu kadar bildigin icin anlatmak zorunda kalıyorum dedi yani cogu gebenin haberi olmuyormus. Fazla evhama sebep veriyor bilmek ondan aciklamak istemedim canim. Korkuyla beklemektense heyecanla beklemek daha guzeldir.
 
yakma sertlik oluyor bende de ama iğneyi iki defa yapmak mantıksız geldi. nasıl saklıyorsun. birde iğne birkez kullanıldıktan sonra ucunun keskinliği gitmez mi.

Incecik ya canim sorun olmuyor. Benim esim ortopedi doktoru sürekli kullandiklari ilac her ameliyattan sonra hastalara emboli atmasin diye veriyorlar sorun olacak olsa yapmaz. Ignenin kapagi var yapinca onu kapatiyor buzdolabinin kapaginda saklanmasi gerekiyormus zaten orada duruyor. Zaten benim canımi ilac yakiyor cok fena igneyi duymuyorum bile.
 
Kızlar ya hani hamilelik belirtisi olarak sık sık idrara çıkma denir ya bn hiç sık sık idrara çıkmiyorum bugün o ilgimi çekti neden acaba aranızda bnm gibi az idrara çıkan var mı
 
Kızlar ya hani hamilelik belirtisi olarak sık sık idrara çıkma denir ya bn hiç sık sık idrara çıkmiyorum bugün o ilgimi çekti neden acaba aranızda bnm gibi az idrara çıkan var mı
Az su içtiğin içindir belki cnm.hem sen 9. Haftadasın sık idrara çıkma ilk haftalarda oluyo bende olmuştu.Ama ben böbrek taşı ameliyatı oldugum için doktorum günde 2-3 litre su iç en azındanki böbreklerin temizlensin dediği için çok fazla su içiyodum ve sık idrara gitmemi çok su içmeme yorduğum için hamilelikten şüpelenmemiştim.Adet gecikmedinide kullandığım ağrıkesiclerden olduğnu düşünmüştüm megerse hamileymişim 5+5 günlükken düşük yaptım.Yaşasaydı bu topikte hala yazıyo olcaktım çünkü nisan annesi olacaktım kısmet olmadı inşaallah sizlere kucagınıza almak kısmet olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…