2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
bhcgsi 4 kat artan var mı ?benimki biraz hızlı yükseliyor sanırım şöyle ki ;
ayın 12 sinde: 24
14 ünde :100
19 unda: 1100
22 sinde: 4200 çıktı normal mi sizce ?
Cnm ailede ikiz varmı belki ikizdir doktoruna danış bence değerlerin çok güzel maşallah bugün bende kan verdim umarım güzel bi sonuç çıkar
 
Listedeyim teşekkürler mersah22 Istanbulda olan kızlar hangi hastane doktora gidiyorsunuz
 
bende merak ediyom...
ay yerim onları.
her dakka bakardım göbeğime.. ne yapıyo diye..
 
Canım doktorunu aramışsındır sanırım. Korkma, yat dinlen. Arkadaşımın da ilk 4 ay ara ara kanamaları oldu ama şimdi maşallah çok tatlı bir oğlu oldu.



Neden oluyomus ki kanama doktorun bişe demedi mi

Selam kızlar kanaması olanlara çok geçmiş olsun hepimizin düşük riski var bol su içmek lazım böyle durumlarda 3 lt yı bulmalı.. Su içmek riski çok azaltır derdi Dr um..

herkese çok çok teşekkürler desteğiniz için kanama kesildi. azalarak leke geliyor.inş kesilir ve birdaha gelmez
 
progestanı vajinal almayı bıraktım dünden beri. şimdi akıntıyla krem gibi geliyor. dr vajinalda alabilirsin demişti ama kanamayı bu yapıyormuş gibi geliyor. bir de normal içerek deneyeceğim.
 
Merhaba ilk gebeliğimde kesen sıkıntılı dediler 2. Aya kadar her hafta kontrole gittim.kalp atışları ni duydum kendini gördüm. Ama bana hiç gebelik rutin testleri yapmadılar.2. Ayda Bebeğimi kaybettim.düsuk yaptım özel hastaneye gitmiştim hep.test yapmamalarinin sebebi neydi çok merak ediyorum? 2. Gebeliğimde de ilk gidişimizde testleri istedi artık devlet hastanesi gidiyorum doktorumdan da çok memnunum.basindan böyle bir olay geçen varmı neden test yapmadılar ihmal mi yoksa biliyorlarmiydi düşeceğini ?
 
Benim yaptırdıklarım bunlar canım

sanırım bana da bunları yaptırdı ama tam emin değilim

2 test istedi. Biri kan sayım testiymiş diğeri de ne biliyorum. Sadece kan verdim hiç sormadım. Şimdiye kadar başka test yaptırmadım gelecek hafta kendi doktoruma gidip ayrıntısıyla yaptıracam.

aynen sistemden istedi kağıt vs vermediği için ne yaptırdıklarını falan hiç bilmiyorum


seninki bayağı detaylıymış ne güzel her şeyine baktırmış.


benim 2 hafta önce ilk kontrolümde şeker ve tiroid bakacağız dedi 2 tüp kan verdim bu hafta da 3 tüp kan verdim ama ne tahlili için olduğunu bilmiyorum sistemden talepte bulundu sonuçları 1 hafta sonra alabileceğim o zaman öğreneceğim ne tahlili olduklarını
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…