- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- Konu Sahibi agresifportakal
- #3.861
Canim yaaa ben baska arastirma yapmamistim. Sadece dr. Fatos hn kimden duysam cok memnun diye erdemi istiyordum ama artik şu yazdiklarindan sonrada tamamen fikrim degisti. Afiyet le yola devam edecegim sanirim.Kızlar sırf bu son olay değil internette bir Sürü olumsuz yorum var o hastaneyle ilgili. Bence iyi araştırın. Benim Hatırladığım bir tane var mesela. Normal doğum yapabilecek durumdayken ve normal doğum isterken zorla sezeryan yaptırılmış bir kadına. Çok üzülmüştü o hissi yaşayamadığı için ve hemşireleri falan da çok kötülüyordu.
Ben tup denedim. Yumurtalarim toplandigi aydan itibaren boyleyim. Suan dahil olmak uzere. Doktorum, verdigim hormon ilaci yuzunden normal dedi. Belki seninde o hormonlarin kendiliginden bagursaklarini bizmus olabilir. Bol su icmeyi unutmaTatlı anniş adayları yardımınıza ihtiyacım var ben biraz ayıptır söylemesi ishal olmuşum karnım ağrıyo devamlı wc deyim bebişime Bi zararı varmı acaba patates haşlıcm şimdi belki iyi gelir die ama başına gelen oldu mu hiç canlarım
mersah22 canim topigin en zayif annesi ben olacagim sanirim :)