- 12 Ağustos 2009
- 484
- 153
- Konu Sahibi agresifportakal
- #3.721
Güzel annişler ben de doktora gittim bugün. Karından keseyi gördük. Doktor sıkıntı yok dedi haftasına uygun yeri de iyi dedi. Haftaya doktor yokmuş sonraki haftaya randevu verdi. Baya rahatladım çok şükür. Kaç mm olduğunu ölçmedi iyi dedi sadece. Biraz oval geldi yanlız bana. Sizinkiler tam yuvarlak mı?
Tatlim oval olmasi gerek yani sekli zaten asil duzgun olmazsa sekil bozulmus kese deniyor ki bu sagliksiz gebelik isareti. Kese ve etrafinda bir hare olacak oda iyi gömüldüğü anlamina geliyormuş sagolsun esimin dr arkadasi iyice anlatti bugun bana ici siyah olmaliymis kesenin bu da sivi var demekmis yolk sac kesesi oluncada sanki kesede yüzük varmis gibi gorunecekmis. Zaten bebek cok belli oluyor kesede siyah sivinin icindeki minnak beyazlik bebis oluyor. Kalp atisinida bir an once duysak cok rahatlariz.
Güzel annişler ben de doktora gittim bugün. Karından keseyi gördük. Doktor sıkıntı yok dedi haftasına uygun yeri de iyi dedi. Haftaya doktor yokmuş sonraki haftaya randevu verdi. Baya rahatladım çok şükür. Kaç mm olduğunu ölçmedi iyi dedi sadece. Biraz oval geldi yanlız bana. Sizinkiler tam yuvarlak mı?