2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Tabiki canim bulanti olmamasi sorun degil sadece dr.un bana dedigini yazmistim ama yanlis anlasildim cidden cok uzuldum benim dusuk riskim var tedirginim bulantim olmasina seviniyorm o derece suandada acaip uzuldum boyle bir tepkiye kotu amacli yazmama ragmen
 
sizinle son adet tarihimiz aynı :) siz doktora gittiniz mi? ne dendi acaba? ben de pazartesi planlıyorum ama biraz daha beklesem de daha mı netleşse görüntü kalp atışı vs. diyorum.

Ben doktora gittim keseyi vajınal muayenede gördüm :) Bu cumarteside kontrolüm var . Benim işk gebelik olduğundan bide biraz evham yaptığımdan hiç beklemedim öğrendiğim an doktora gitmeye başldım :)
 
Kızlar dün adet günümdü test yaptım pozitif çıktı erken hamilelik testinde kan testi yaptırmadım direk doktora gitmek istiyorum sizce ne zaman gitsem ctesi çok mu erken yksa geç mi bilemedim
aslı 5.haftada kesin git keseyi gör. (dış gebelik, boş gebelik olup olmadığı anlaşılıyor) sonra doktor seni yönlendiriyor. 7. haftada gel diyor genelde kalp atışı için
 
doktorun dediğini yazmışsın. kötü hissetme. bulantı iyi bişey demiş, ama bulanmayınca kötü dememiş :)
 
Günaydın kızlar, herkes doktorlara gitmeye başlamış.

Ben ilkinde olduğu gibi bunda da hemen gitmeyeceğim. İlk hamilelikte de kan değerine baktırmamıştım. Günüm geçtikten 4 gün sonra gidip keseyi hemen görmüştüm. Bu sefer kalp atışını da duyayım diye 1 hafta daha geç gideceğim.(İnşallah öncesinde sorun yaşamam) Eylül de giderim sanırım. Zaten daha hastane araştırıyorum.

sweet_drop canım sen üzecek bir şey yazmadın. Ben de şuan hiç bulantı kusma yok, yine iştahım açıldı. İlkinde de aynıydı. Normalde her şeyden iğrenen ben, hamilelikte çok iştahlıydım. Her hamilelikte bile değişir bu. Çok takma kafaya sorun yok güzelim.

Morusevenanne ben okulda her gün sayfalarca fotokopi çekiyorum. Çok ince düşünme bence, direkt radyasyona maruz kaldığımız çok şey var. Ama aşırı derecede kullanım varsa o zaman söyle arkadaşlarına.

Bulantı, kusma yaşayan anneler umarım tez zamanda geçer. Eşim çok şaşırıyor, normal halin hamilelikten beter diye. Gerçi bunda daha yolun başındayım. Gidişat değişir mi bilemeyiz.

Sayfa başına tablo yapılırsa beni de etiketleyin. Güzel bir gün olsun herkes için. Öpüldünüz...
 
haklısın aslında. fotokopi cihazından endişe ediyorum diyorum ama bilgisayarın başındayım akşama kadar iş gereği. çok tedirginlik duymayayım rahat tutayım kendimi ben :)
 
Kızlar ben 5+3teyim yarın doktora gidecem kalp atışı için erken mi acaba?

sweet_drop canım bende annemden duymuştum bulantı aslında gebeliğin iyi gittiği anlamına geliyor. Ama bulantı olmaması da illa ki kötü demek değil. Sonuçta bu belirtiler her bünyede farklı gösteriyo kendini Sende bunu anlatmak istedin sanırım.
 
Mrb arkadaşlar kısmetse ben de nisan annesi olucam. Geçen salı doktora gittiğimde kese 5.6 mm ydi. Cumartesi 12.1mm. Yarın da kalp atışı için gidicez duyarız inşallah. Bu arada hiç kusmadım ama canım hiç bi şey yemek istemiyo yemeyince bulanıyo bi garip yani.
 
Bende değerler biraz düşük tekrar ver dedi dr um. Sat 17. Geç dollenme olabilir diye düşünüyorum. Adet günümde 64 çıktı. Bir gün sonra 160 . Perşembe ya da cuma tekrar vericem bakalım.
Canım önemli olan iki günde iki katına çıkması. Başka hiçbişey düşünüp kafanı bulandırma. Güzel artmış değerin :)[/QUOTE]
1 gün demişim yanlış olmuş yani 48 saat sonra. gerçi 48 saaat olmadı yaklaşık 45 saat sonra:))) bakalım bende şimdilik güzel düşünüyorum güzel olsun.
 
kalp atışı için 7.haftada git. sonra duymayınca boşa telaşlanma canım. 5de kese 7de kalp
 
Hadi ya çok güzel, doktorunla aranın iyi olması seni epey rahatlatacak güven duygusu verecek :) keselerimizin içinde minik minik bebislerimizide görelim inşallah :)
 
Erken canim sen 6.hafta olunca git evet aynen bunu demek istemistim her hamılelık farkli
Guzel haberlerini bekliyoruz pit pitlari
Allah yardımcin olsun canım cidden cok zor zamanlardan geciyoruz allah korusun askerlerimizi polislerimizi
 
Kızlar çok moralim bozuk ultrasonda bir şey gözükmedi doktor tekrar test yaptırdı 1200 lerde çıktı küsüratını hatırlamıyorum sağlıksız olabilir düşebilir dedi pazartesi tekrar gel dedi çok üzülüyorum kocamada yol boyu çocuğunda sana çekmiş şimdiden beni dert sahibi yaptı falan dedim
 
Canım bende daha Öncesinde bir düşük yaşadım benimde için hep tedirgin korkuyorum ama kendimi oyalamaya çalışıyorum bende duydum kalp atışını ama bu bile tam rahatlatmadı içi mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…