Erken doğumu sadece sırt ağrılarına bağlamamak lazım korkma bence. Masada saatlerce oturuncada insanın beli sırtı ağrıyor fırsat buldukça yatıp dinlenmeye çalış canım.Benim çok agriyo 1 haftadır keşke çalışmaz raporu alsaymisim diyorum ama nerden bilican ozaman agrimuyordu resmen çalışmak eziyet masa başı çalışmama rağmen valla korkuyorum erken doğumlu y apcam diye allah korusun
Bende daha çantamı hazırlamadım. Ama hastane falan da çok soğuk olmaz diye düşünüyorum. Ben normal hastane çıkışlarından koyacağım. Kalın battaniyeler olabilir belki sarmak için. Bende tam bilmiyorum açıkcası.Kızlar merhaba
Hastane cantami hala hazirlamadim..
Suan ne var ne yoksa yikadim utulenmeyi bekliyor..
Nisan 11 gibi doğum gözüküyor
Bebise ne koyucam bilemedim.netten araştırıyorum iyice kafam karisti.
Mevsimi kestiremiyorum
Mesela kimi diyoki nisanda soguk olur
Penye tulumun icine yine patikli alt pijama giydirirsin hastanede?
Hastane kendi kiyafetinde direk tulumu giydiriyor icine oyle olsa onlar gerek duymazmiydi? ekstra pijama koymama gerek olur mu sizce?
Erken doğumu sadece sırt ağrılarına bağlamamak lazım korkma bence. Masada saatlerce oturuncada insanın beli sırtı ağrıyor fırsat buldukça yatıp dinlenmeye çalış canım.
Valla şeker yüklemesinde birşey çıkmadı, yok sanırım şekerim:)) geçen pazartesi gidince bu sefer 1 hafta önden gidiyo dedi sadece o da o kadar sorun değil ama yine de dikkat et sen dedi sema hsnım. Bu arada medipole sema hanıma gidiyorum ben.Canim bende de aynı sorun var 32.haftada gittiğimde benim bebisiminde kilosu öyleydi masallah bebislerimize ama bende gebelik sekeri var oyuzden sanirim doktor kizdi banada diete uymuyormusun diye bende cok endiselendim sende seker varmi
Benim çok agriyo 1 haftadır keşke çalışmaz raporu alsaymisim diyorum ama nerden bilican ozaman agrimuyordu resmen çalışmak eziyet masa başı çalışmama rağmen valla korkuyorum erken doğumlu y apcam diye allah korusun
Merhaba bende yaşıyorum gobek asagi cekiliyo sanki kasilip kaliyorum. Kasiklarda agrin batma varsa idrae yolu enfeksiyonu olabilir. Öbürü gunde 10 gecmiyorsa duzenli degilsd ve bebek hareketleri normalse sorun degil. Bol bol su iç hatta varsa magnezyum iyu geliyor.Kizlar benim durumu yasayan var mi
Ayakta dikildigim zaman rahim kasilmasi yasiyorun cok siddetli
Afedersiniz ama bebegin eli kolu cikacakmis gibi.
bazen bagiricak kdr siddetli yasiyorum
ctesi kontrolum var
Cok endiseleniyorum 34+4 um
Normal mi sizde de oluyormu
Merhaba bende yaşıyorum gobek asagi cekiliyo sanki kasilip kaliyorum. Kasiklarda agrin batma varsa idrae yolu enfeksiyonu olabilir. Öbürü gunde 10 gecmiyorsa duzenli degilsd ve bebek hareketleri normalse sorun degil. Bol bol su iç hatta varsa magnezyum iyu geliyor.
Kızlar çati (pelvis) muayenesi yaptıran var mı?
Yaa, neden zorunlu sezaryen olacak ?Benim zorunlu sezeryan oldugu için yapmayacagim dedi doktorum.37.haftada falan sanirim yapılıyor
Ben bugun oldumKızlar çati (pelvis) muayenesi yaptıran var mı?
Yaa, neden zorunlu sezaryen olacak ?
Bende 37. haftamda yaptırdım. Biraz can yakıcı bir şey ama kısa sürüyor.Kızlar çati (pelvis) muayenesi yaptıran var mı?
Hayırlısı olsun, sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi önemli değil :)Bel fıtığım olduğu için onay vermedi hekim. bir de sag yumurtaligimda 9cm lik bir kist var,sezeryan esnasinda o da alinacak.
Sonuç nasıl çıktı peki? Normal doguma uygun olup olmadigini mi söylüyorlar ?Bende 37. haftamda yaptırdım. Biraz can yakıcı bir şey ama kısa sürüyor.
Benimki de haftaya olacak. Seninki nasıl geçti? Canın acıdı mi bi de sonuç nasıl?Ben bugun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?