Neden makyaj yapma dedı cnm ılk defa boyle bırsey duydum normalde doktorlar ojeye makyaja karısmazlar gebelıkte sac boyasıbı yasaklıyorlar ılk üç ayCanim Ilk uc ay uzak durmalisin boyadan.doktor bana makyaj bile yapma dedi
aslinda direk kozmetik urunlerle ilgili ciddi calismalar yok ama bunlar neticede kimyasal maddeler .Neden makyaj yapma dedı cnm ılk defa boyle bırsey duydum normalde doktorlar ojeye makyaja karısmazlar gebelıkte sac boyasıbı yasaklıyorlar ılk üç ay
Kimyasal da canım dokundugumuz hersey kımyasal ona bakarsan kullandıgn sampuan, dus jelı, el sabunu temzlık yaptıgın malzemeler ne kımyasal degılkı yedıgımZ ürünlerin üstünde de hep kımyasal ılaclar var yani zaten organık bır hayat yasayamıyoruz malesefaslinda direk kozmetik urunlerle ilgili ciddi calismalar yok ama bunlar neticede kimyasal maddeler .
Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. Benim doktorum çok ilgisiz maalesef o yüzden bir şey soramıyorumCanim Ilk uc ay uzak durmalisin boyadan.doktor bana makyaj bile yapma dedi
Kesinlikle Katılıyorum sana. Kimyasallarla çevrilmiş durumdayız. Ben de elimden geldiğince vazgeçebildiklerimi hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. En azından iki ay dahaKimyasal da canım dokundugumuz hersey kımyasal ona bakarsan kullandıgn sampuan, dus jelı, el sabunu temzlık yaptıgın malzemeler ne kımyasal degılkı yedıgımZ ürünlerin üstünde de hep kımyasal ılaclar var yani zaten organık bır hayat yasayamıyoruz malesef
Selam, son adet tarihimiz aynı sanırım =) Doktor bana çarşambadan itibaren görürüz dedi, ben perşembe ya da cuma gideceğim. Beta HCG kaç çıkmıştı? Ona göre görünüyormuş sanırım
peki hamilesin dedimi doktor?
ben ben benim ikinci olacak
hamilelikte duygusal dalgalanmalar çok normal. Daha yolun başıBenimkisi sürpriz bir gebelik oldu ama öğrendiğimden beri çok mutluyum. Ancak bazen ruh halimde dalgalanmalar oluyor, sebepsizce depresif hissediyorum. Size de oluyor mu?
hamilelikte duygusal dalgalanmalar çok normal. Daha yolun başı
Benimde 21 aylik bi oglum var..7+3 gunluk hamileyim..cok zor olacak gibi gelio hamilelik..hep kucagimda cok nazli ve inat bi oglum var...makarna ve pilavdan baska biseyde yemiyorMerhaba herkese. 2014ocak annesiyim 19aylik bal gibi bi oglum var. 7haftalik hamileyim. Buyuk süpriz oldu bize ilk şaşırdık ama saskinlik gecti sevinc kapladı yerini. Bebeğimi usg de gördük. Oglum cok küçük bulantilarim cok kotu geçiyor. Mutfaga giremiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayirlisyla saglicakla kucagimiza alalım yavrulari :))))
Herkese Merhaba,
Henüz kese görünmedi, haftaya bekliyoruz inşallah, 1 yıl önce kimyasal yaşadım yine çok ümitlenmek istemiyorum ama sabah doktor muayenemde herşey olumlu görünüyor dedi doktorum,
sat 20.07 , beklenen regl 20.08, dün kan verdim beta 400, tahmini 26.04.2016
Allah herkesin gönlüne göre versin ...
Buda babamıza doğum günü hediyemiz :) henüz haberi yok
Eki Görüntüle 1609767
Çok hoş hediye yaİnşallah hic bir sorun çıkmaz gonlunuzu ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?