• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sizin ufaklıkların uyku düzenleri nasıl? yani bir düzenleri var mı? Bizim sıpa hala geceleri işkence ediyor bize, uyumuyor yaaa. Nasıl iş anlamadım. Bazen ilk yatınca 2 saat uyuyor sonrası ayakta, bazen de tüm gece 10 dakikada bir ayakta. Emzirmeyi kesince düzelir dedik, kestik daha beter oldu.. Nasıl çözülür ki bu? bilgisi olan var mı?

Sizin ufaklıkların uyku düzenleri nasıl? yani bir düzenleri var mı? Bizim sıpa hala geceleri işkence ediyor bize, uyumuyor yaaa. Nasıl iş anlamadım. Bazen ilk yatınca 2 saat uyuyor sonrası ayakta, bazen de tüm gece 10 dakikada bir ayakta. Emzirmeyi kesince düzelir dedik, kestik daha beter oldu.. Nasıl çözülür ki bu? bilgisi olan var mı?
Gündüz nasıl uyuyor canım gece kaçta yatıyor?

Benimki maşallah hasta felan olmadıktan sonra çok güzel uyur, bazen hiç uyanmaz bazen 4 buçuk 5 gibi Ku Ku der bu onun dilinde su demek,hemen 2 yudum su iciririm geri yatar uyur 10 a kadar, bu sıralar gündüz uykusunda çok zorlanıyorum bırakacak galiba, 10 gün öncesine kadar 3 3 buçuk gibi beşiği koyardım 5 dk sallardim uyur kalırdı, şimdi ben koyuyorum o kalkıyor işkence yapıyor bana zorla video felan izletip dikkatini çekiyorum öyle uyumuyorum

Benimki maşallah hasta felan olmadıktan sonra çok güzel uyur, bazen hiç uyanmaz bazen 4 buçuk 5 gibi Ku Ku der bu onun dilinde su demek,hemen 2 yudum su iciririm geri yatar uyur 10 a kadar, bu sıralar gündüz uykusunda çok zorlanıyorum bırakacak galiba, 10 gün öncesine kadar 3 3 buçuk gibi beşiği koyardım 5 dk sallardim uyur kalırdı, şimdi ben koyuyorum o kalkıyor işkence yapıyor bana zorla video felan izletip dikkatini çekiyorum öyle uyumuyorum

baya kocaman bi maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:diyelim o zaman, darısı başıma olsun. Tamam o kadarında gözüm yok, yarısı olsun ona da razıyım.. :işsiz:

merhabalar
canım emzirmeyı bırakalı ne kadar oldu benım cevremde bırkac arkadasım bıraktıktan 15 gun sonra felan gece uykularında rahata kavustular belkı zamanla alısır bu duzene.
benımkının duzenını yazayım gece dogdugundan berı uyur masallah diyeyim gece uyanmaları çok nadir emzieme döneminde de uykuda emer geri yatardı
benımkının sorunu gece geç yatması dun gece mesela 00.30da uyudu sabah 10.30 kalkış, akşam uzeri ıkı ı saate yakın uyuyor

merhabalar
canım emzirmeyı bırakalı ne kadar oldu benım cevremde bırkac arkadasım bıraktıktan 15 gun sonra felan gece uykularında rahata kavustular belkı zamanla alısır bu duzene.
benımkının duzenını yazayım gece dogdugundan berı uyur masallah diyeyim gece uyanmaları çok nadir emzieme döneminde de uykuda emer geri yatardı
benımkının sorunu gece geç yatması dun gece mesela 00.30da uyudu sabah 10.30 kalkış, akşam uzeri ıkı ı saate yakın uyuyor

1 ay oldu emzirmeyi bırakalı. Sanırım anası gibi insomnia olacak büyüdüğünde. Yapacak bir şey yok, ben de kolay kolay uyuyamam, hayatım boyunca günlerce hiç uyumadığımda bile en fazla 5-6 saat uyuyabildim. Belki babasına çeker dedim ama galiba bana çekti.. :63: Neyse hala umudum var belki 1-2 sene sonra birazcık daha uyur.. Hayırlısı artık, sağlığı yerinde olsun da varsın uyumasın..:işsiz:

Senin yine erken uyumus cnm bizim bazen
merhabalar
01.00 hatta buçuğu bile buluyo gece uyanmalari yok ama sabah ac olduğu icin 07.00 civari uyanir mama emer yine uyur saat 09.30 yada 10.00 kadar

Kizlar merhaba bebisler ne alemde büyüdüler artik sizce ikinci cocuk aralığı nekadar olmali nezaman düşünüyorsunuz acaba kafamda deli sorular :KK64:

Kizlar merhaba bebisler ne alemde büyüdüler artik sizce ikinci cocuk aralığı nekadar olmali nezaman düşünüyorsunuz acaba kafamda deli sorular :KK64:
Aynen . Okul cok yorucu. Evde oyle. Ben bu yili da gecireyim diyorum. Ama hemen de olur mu nasil olur bilmiyrm. Tek bildigim su tempoda hamile olursam dayanamam.

Bende oyuzden kararsizim hemen olurmu olmaz mi bilmiyorum bir yanim ara koymakdan yana bir yanim yap ikisinide büyüt oyle rahatla evdeyim sadece kizimla yalniz oldugum icin ikisi zor gelirmi bilmiyorum

Bu arada biz 18 aylik aşımızı dun yaptik son aşısi 2. Yas doğumgününden sonra kaldi boyu 84 cm kilosu 12 kilo olmus sizler yaptiniz mi sizde durumlar nasil kizlar

Benim kardeşimle, eşimin de abisiyle arası 1 yaş ve biz çok memnunduk çocukluğumuz boyunca. O nedenle çok ara vermeden ikincisini istedik, bir düşük oldu şimdi tekrar hamileyim. Bu sefer kısmet olursa tam iki yaş olacak araları. Büyüdüğünde birbirlerine destek olacak iki kardeş daha iyi diye düşünüyorum ama bu benim fikrim tabi. Herkes aynısını düşünecek diye bir şart yok. İstekler, imkanlar ve şartlar dahilinde belirlenir kardeş olup olmaması bence. Ama kesinlikle uyumayan ve bakacak kimse olmadan aşırı enerjik bir çocukla hamile olmak zormuş. Orası kesin. Kardeş iyi hoş da hiç annelerin tarafından bakmamışım olaya..

Bu arada biz 18 aylik aşımızı dun yaptik son aşısi 2. Yas doğumgününden sonra kaldi boyu 84 cm kilosu 12 kilo olmus sizler yaptiniz mi sizde durumlar nasil kizlar

bizim aşı cuma günü olacak ateş huzursuzluk oluyor mu bu aşıda da?
oğlumun boyu 85di en son ama kilomuz 11i ya buldu ya bulmadı o civarda. cuma tekrar detaylıca bakarlar sanırım.

Back