• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bebeklere hangi marka ayakkabı alıyorsunuz. Ben kış için bot almayı düşünüyorum ama hem hafif hem sıcak tutsun hemde çok rahat olsun istiyorum, vicco diye bi marka tavsiye ediliyor ama karar veremedim
Vicco dan ilk adim ayakkabisi hediye gelmisti. Yazın kullandik. Hem ortopedik hemde uygun fiyatli. Bizde adidas in dragon modelini aldik. Ortopedik ozellikli. Ama bende vicco yada lumberjack in botlerina baktim hep.. ikisinden birini alirim daha kis gelince. İZMİR hala yaz gibi

Babasi daha aylar onceden puma spor ayakkabisi almisti yeni yeni oluyo.
kışın pek bir yere cikmiyoruz ciksakta kiz bebek arabasinda oluyo.
istanbul şişli de oturduğum icin kizi öyle elinden tutup yürüterek biryerlere götürmüyorum çünkü elimden tutup yürümek istemiyo illaki tek yürüyecek ee zaten paytak paytak yürüo elini tutmasam ya dusup kafasini kiracak ya araba altina girecek allah korusn bu yuzden bot lazim olmaz diye düşünüyorum ama hele bir kış gelsin oyle düşünürüm

Babasi daha aylar onceden puma spor ayakkabisi almisti yeni yeni oluyo.
kışın pek bir yere cikmiyoruz ciksakta kiz bebek arabasinda oluyo.
istanbul şişli de oturduğum icin kizi öyle elinden tutup yürüterek biryerlere götürmüyorum çünkü elimden tutup yürümek istemiyo illaki tek yürüyecek ee zaten paytak paytak yürüo elini tutmasam ya dusup kafasini kiracak ya araba altina girecek allah korusn bu yuzden bot lazim olmaz diye düşünüyorum ama hele bir kış gelsin oyle düşünürüm

Bize de çok lazım olduğundan değil de yine de olsun diye alıyorum. 4 cift spor ayakkabıları var ama kışın soğuk tutar ayağını diye güzel bi bot almak istiyorum, dışarı çok çıkmıyoruz kışın ama çıkmak icap ederse diye

slm kızlar buralar iyice sessiz kalmış. hepimiz koşan yürüyen bebelerimizin peşinden koşturuyoruz anlaşılan. kızlar doğumdan sonra ne zaman adetiniz düzene girdi. ben doğumdan sonra 16. ayda adet gördüm ama ilk üç dört gün afedersiniz ama damla damla ve rengi bildiğin siyah, anca beşinci günden sonra normal oluyor. bu üçüncü adetim yine aynı, bu hafta olmazsa kadın doğum doktorumdan randevu alacağım. sizin de doğumdan sonra ilk aylar böylemiydi, ne zaman düzene girecek acaba.

slm kızlar buralar iyice sessiz kalmış. hepimiz koşan yürüyen bebelerimizin peşinden koşturuyoruz anlaşılan. kızlar doğumdan sonra ne zaman adetiniz düzene girdi. ben doğumdan sonra 16. ayda adet gördüm ama ilk üç dört gün afedersiniz ama damla damla ve rengi bildiğin siyah, anca beşinci günden sonra normal oluyor. bu üçüncü adetim yine aynı, bu hafta olmazsa kadın doğum doktorumdan randevu alacağım. sizin de doğumdan sonra ilk aylar böylemiydi, ne zaman düzene girecek acaba.
selam :) sadece çocuk olsa bir nebze de iş stresi ve evdeki zilloş beni bitiriyor yalan değil :D
regl 5. ayda oldum ben ve ilk aylar baya düzensiz ve bahsettiğin şekildeydi birkaç aydır ise normalde bile olmadığı kadar düzene girdi 28-30 günde bir gayet güzel oluyorum. pco vardı bende normalde bile böyle regl olmadım hayatımda :) içine sinmiyorsa git doktora tabi ama zamanla düzene gireceğini düşünüyorum ben

Kızlar merhaba
Bizden 1,5 ay büyük olan bir Çocukla karşılaştım her şeyi çok güzel konuşuyor benimkinde birkaç kelime var henüz sizde durum nedir

nasıl konuşuyor canım neler söylüyor mesela?
kızım da birşeyler söylüyor ama dışarıdan duyan anlar mı bilemiyorm
Kelimeler güzel 2-3 kelimelik cümle bile kuruyordu bir de ne söylesen tekrar ediyor benim ki tekrar etmiyor hece şeklinde bazı kelimeleri aba, baba, dede, aman, olmaz, yapma, bal (balon) mama, ceviz tabii net değil biz anlıyoruz biraz moralim bozuldu açıkçası

Kelimeler güzel 2-3 kelimelik cümle bile kuruyordu bir de ne söylesen tekrar ediyor benim ki tekrar etmiyor hece şeklinde bazı kelimeleri aba, baba, dede, aman, olmaz, yapma, bal (balon) mama, ceviz tabii net değil biz anlıyoruz biraz moralim bozuldu açıkçası
canım bizimki de çok net değil ama günden güne değişen şeyler bunlar. bizimki her geçen gün bir değişik birşey söylüyor mesela aylardır "hayır" kavramını biliyor eliyle de işaret parmağını sallayarak hayır dediğimizi belirtiyordu.dün birden hayır dedi istemediği şeyi belirtmek için.1.5 ay sonra bakalım nasıl olacaklar. ayrıca bu tarz kıyaslamalar yanlış belki bu kadar konuşamayan çocuklar da olacak onların da başka bir yeteneği vardır vs.

canım bizimki de çok net değil ama günden güne değişen şeyler bunlar. bizimki her geçen gün bir değişik birşey söylüyor mesela aylardır "hayır" kavramını biliyor eliyle de işaret parmağını sallayarak hayır dediğimizi belirtiyordu.dün birden hayır dedi istemediği şeyi belirtmek için.1.5 ay sonra bakalım nasıl olacaklar. ayrıca bu tarz kıyaslamalar yanlış belki bu kadar konuşamayan çocuklar da olacak onların da başka bir yeteneği vardır vs.
Bilmiyorum ki bizim ki çok alıştı herşeyi hareketle anlatıyor konuşmaya çok ihtiyaç duymuyor ankananays çalışıyorum bu defa da sinirleniyor o çocukta 3-4 ay olmuş konuşalı çevreden de hala konuşmuyor mu diye sorulduköa ben panik tabii

Bilmiyorum ki bizim ki çok alıştı herşeyi hareketle anlatıyor konuşmaya çok ihtiyaç duymuyor ankananays çalışıyorum bu defa da sinirleniyor o çocukta 3-4 ay olmuş konuşalı çevreden de hala konuşmuyor mu diye sorulduköa ben panik tabii
o ne ya hala konuşmuyor mu diyenler de ilginç. bence takılmayın ben bu konularda konuşmuyorum mesela kimseyle. kızımı hayatta olduğum sürece kimseyle kıyaslamayı düşünmüyorum.

o ne ya hala konuşmuyor mu diyenler de ilginç. bence takılmayın ben bu konularda konuşmuyorum mesela kimseyle. kızımı hayatta olduğum sürece kimseyle kıyaslamayı düşünmüyorum.
Kıyaslama değil de bir problem varsa önlem almak için araştırıyorum canım ben de aileden de söyleyen olunca ister istemez evham yaptım

Kızlar merhaba nasılsınız bebekler nasıl konuşma vs bi kenara da 2 yaş sendromunuz nasıl gidiyor.. bizim 2016 mayıs anneleri whasup grubu devam ediyor mu kızlar

Kızlar bebeklere hangi marka ayakkabı alıyorsunuz. Ben kış için bot almayı düşünüyorum ama hem hafif hem sıcak tutsun hemde çok rahat olsun istiyorum, vicco diye bi marka tavsiye ediliyor ama karar veremedim

ben decathlon aldım, sevdi bizimki giyiyor, farklı bir marka daha alasım var aslında belki buradan bir fikir çıkar..

valla benimkinin ne acelesi varsa doğumdan sonra 40ında normal adet oldum ondan sonra da düzenli her ay. Sadece bebekten önce 3 gün süren adet doğumdan sonra baya 6-7 gün sürer oldu. Şimdi azaldı yine 4-5 gün gibi. Ama siyahlık falan olmadı, bilemedim şimdi. İçine sinmiyorsa bi doktora görün istersen..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Bizden 1,5 ay büyük olan bir Çocukla karşılaştım her şeyi çok güzel konuşuyor benimkinde birkaç kelime var henüz sizde durum nedir

bizde de aynı. anne baba dede mama ditti düdüüüt falan aşamasındayız. Kurabildiği tek cümle babasının işe gitmesiyle "baba dittii" şeklinde oluyor. Bir de kendi ismini söyleyebiliyor yarım yamalak o kadar. gerisini işaretle anlatıyor. zamanla başlarlar konuşmaya endişe edecek bir durum yok bence.

O
Canım benim adetimde 13.ay oldu rengi koyu ve aşırı fazlaydı normal ped yetmiyordu çocuğun bezinden kullandim zaten haziran ve temmuz olarak 2 defa adet gördüm o günden sonra birdaha adet olmadım test yaptım negatif, Dr a gidecem de evi mantolama yaptırıyoruz işim çok çocukları bırakamıyorum, evin işi bi kaç güne bitiyor randevu alıp gidecem bakalım sorun neymis

Kızlar merhaba
Yok canım öyle cümle olayı bizde de yok. Anne baba babane abla gitti bitti sıcak dede mama cici miyav hav hav, çiş yapınca böhhh der, yaramazlık yapınca elini ağzına kapatıp aaaa der, beşiğe yatınca nenni der, biseyi alamayınca elimizden tutup götürur veh der yani öyle şeyler tabi bu yazdığım kelimeleri net bisekilde söylemiyor biz ne dediğini biliyoruz

Son düzenleme:
Back