- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
- #60.401
Kizlar biz bugun doktora gittik su popo ve diz arasindaki bogumlar tutmuyor demistim ya cok sukur temiz cikti gunun yorgunlugu cabasi tabikii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun doktora sordum hic sorun degil kaslari gelisir dedi canimAy maşallah ya fazla bastırmayın siz yine de ayakları o kadar dayanıklı değildir daha kuzunun :) bizimki de herşeyi yapmaya çalışıyor yapamayınca sinir oluyor
Kendime benzeyen bi kız dogurayim da görsünler dicem ama ayıptır söylemesi o popo yok bendeYaaa yesinler onu
Bencede babaya benziyor canim ins anneyi uzmez ama
Her çocuk kendine özeldir ve en iyi annesi bilir ihtiyaçlarını bunu hiç düşünmüyorlar..Ay evet şekerim. Bi de ben çok inatciymdir öyle kolay kolay kimseyi dinlemem. Ama bebişe gaz sancısı girdi bi yarım saat uyutana kadar ağladı o gün. Sonra bi baktım ben kurul karşısındayım. Annem teyzem yengem ananem yetmemiş bi de devin in ağladığını duyan komşular gelmiş. Yok klima acıkmış, ayağında çorabı yokmuş, denize sokmuşum bilmem ne. Hiç kimse de demiyo ki bu çocuk süt emiyo bi kereliğine gaz olmuş diye. Valla bi an kendimi bebeğe işkence eden anne gibi gördüm.
Neyse yaa. Ben annemi çok özledim ama mümkünse kendi gelsin. Kurulla olmuyo böyle!
Biz 3.5 hafta durduk Türkiye de. Simdi sırada Bangladeş var ama ne yalan söyleyeyim gözümde buyuyo (
SAfsa yesilcan86
Canlarımmmmm. Bir süredir yoktum ama sizleri çok özledim.
Devintos Türkiye de zor günler geçirdi. Annemler beni cildirdip yildirdi. Çocuk bir kere gaz oldu diye sülale baskısına maruz kaldım. İzmir'in 30 derece sıcağında çocuğuma kalın kalın kıyafetler çoraplar giydirdiler. Ben de saf saf baktım öyle. Halbuki bu çocuk kanada da doğdu. Sıcak nedir bilmedi. Sen bildiğin gibi bak bebeğe di mi? Sonuç devin gece uyanamadi. Meğer sıcaktan susuzluk geçirmis. Allah tan sadece bol emip dinlenerek atlattık ama sadece bir gece bu kadar sicaklamasi bizi üç hafta geriye attı. Kilo verdi devin. 10 gün kaka yapmadı.
Şimdi daha iyi. Artık kilo alımı başladı iki hafta kadardır. Yaramazligi dışında pek bir sorunumuz yok.
1 kasımda Dr randevumuz var yine. 5 ay 1 haftalık olacak. O zaman yavaştan ek gıdaya başlayacağız bizde. Devin in kilosu geride kaldığından erken başlamayı planlıyorum. Herhalde daha sık geleceğim buralara artık. Sizleri çok özledim zaten.
Minnagimin resimlerini atıyorum size. Herkes hala babaya benzetiyor ama ben geceleri emzirirken kulağına fısıldıyorum büyüdükce anneye benze tamam mı diye. Bakalım dinlicek mi sıpa :)
Ay azıcık bana benzeten çıktı sonunda. Ben doğurmuş olmasam adama kimden peydahladin bu bebeyi diye cirkiscamValla çok özledik sen geldin darısı neff1316 arkadaşımiza inşallah. İzmir gibi bir yerde o kadar kıyafet giymesi gerçekten çocuğa iyi olmamış zavallı yavrucak ne kadar bunaldı kimbilir birde erkek çocuğu sıcağı sevmez derler, neyseki iyileşmesi çok zorlu olmamış tez zamanda normal kilosuna kavuşur inşallah.
Maşallah çok yakışıklı kerata, göz yapısı sana benziyor ama genel olarak babaya benziyor canım, Allah ömrünü uzun bahtini açık etsin inşallah
Kizzzz yerim sizi bennn.nasıl ozlemisimm. Hele tipe bak devin pasaya. ... masallllaaaaahhhh. Kilo vermesin hiç hasta olmasın kuzular..SAfsa yesilcan86
Canlarımmmmm. Bir süredir yoktum ama sizleri çok özledim.
Devintos Türkiye de zor günler geçirdi. Annemler beni cildirdip yildirdi. Çocuk bir kere gaz oldu diye sülale baskısına maruz kaldım. İzmir'in 30 derece sıcağında çocuğuma kalın kalın kıyafetler çoraplar giydirdiler. Ben de saf saf baktım öyle. Halbuki bu çocuk kanada da doğdu. Sıcak nedir bilmedi. Sen bildiğin gibi bak bebeğe di mi? Sonuç devin gece uyanamadi. Meğer sıcaktan susuzluk geçirmis. Allah tan sadece bol emip dinlenerek atlattık ama sadece bir gece bu kadar sicaklamasi bizi üç hafta geriye attı. Kilo verdi devin. 10 gün kaka yapmadı.
Şimdi daha iyi. Artık kilo alımı başladı iki hafta kadardır. Yaramazligi dışında pek bir sorunumuz yok.
1 kasımda Dr randevumuz var yine. 5 ay 1 haftalık olacak. O zaman yavaştan ek gıdaya başlayacağız bizde. Devin in kilosu geride kaldığından erken başlamayı planlıyorum. Herhalde daha sık geleceğim buralara artık. Sizleri çok özledim zaten.
Minnagimin resimlerini atıyorum size. Herkes hala babaya benzetiyor ama ben geceleri emzirirken kulağına fısıldıyorum büyüdükce anneye benze tamam mı diye. Bakalım dinlicek mi sıpa :)
Ben de şiddetle bi kız istiom ama aynen o sen de olmayan bende de yokKendime benzeyen bi kız dogurayim da görsünler dicem ama ayıptır söylemesi o popo yok bende
ben sünnet yaptırdım canım 11 günlüktü yaptırdığımda. biz hiç zorlanmadık. sadece ağlıyordu çıktığında emzirdim sakinledi. bir süre mızmızlığı sürdü. bir hafta bile sürmedi iyileşmesi. krem verdi doktor düzenli onu sürdük. sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin.
kızlar tesekkurler cevaplarınız içinmaya-2016
Şekerim ben devini 8 saatlikken sünnet ettirdim. Şeker verdiler uyusun diye 1ml kadar. Ruhu dahi duymamış. Hiç ağlamadı. Eşimle Dr halledip hastane odama getirdiler. Bebeği alıp götürüp geri getirmeleri tam 15 dk aldı. Geldiğinde uyuyordu. Biz 10 gün kadar pipisinin üstüne boldan vazelin sıkıp hiç ellemedik. Vazelin beze ve kakaya bulaşmasını engelledi. 7 günde tamamiyle iyilesmisti ama biz Dr dedi diye 10 güne tamamladık vazelin islemeni.
Kızlar ne kadar küçük o kadar kolay iyileşmesi. Emekleyen hareket eden bebeği korumak daha zor oluyor. Ben tavsiye ediyorum şahsen.
şimdi çok küçük o yüzden sonraya bıraktım ben.Ooo süper. Nasıl başladınız? Blw yapacak mısın?
Bizde 7 gunlukken olduk. Cok kolay iyi oldu. Bezin içinde pişiyor zaten. Sadece ilk 3 gun sıkıntı sonrası çok kolayCanim nisan annelerine bir bak. Bildiğim kadarıyla bizden sünnet olan daha yok ben 8 aylıkken düşünüyorum
Ayy evet instada bendede ekli mahsallahi var defnosunnAy azıcık bana benzeten çıktı sonunda. Ben doğurmuş olmasam adama kimden peydahladin bu bebeyi diye cirkiscam
Bu arada ben neff i Instadan takip ediyorum. Defnos çok güzel büyüyor maşallah. Iyiler güzeller. Ben daha fazla detay vermeyeyim. neff1316 gelince kendi anlatır
Salça ve sOgan veriliyor mu canım bu aylarda
Biz yasadik canim alttan azi dis cikti gorundu hatta doktorada gosterdim ama sonra kaybolduKızlar bebeğim 5 aylık olmak üzere bu aksam çok huzurlandı eli hep ağzında parçalıysak gibi bı baktım azı dişi kabarmış alt diş çıkmadan azı çıkması normal mı varmı yasayan bunu
Nasıl kayboldu ya acaba diş mi yerlestı sizinse huysuzluk uykuya dalma olmusmuyduBiz yasadik canim alttan azi dis cikti gorundu hatta doktorada gosterdim ama sonra kayboldu
Valla simdi yok bende anlamadim damak sismistir icde kalmistir diyorlarNasıl kayboldu ya acaba diş mi yerlestı sizinse huysuzluk uykuya dalma olmusmuydu
Gecen gun dedigine gore bir kac gun gecmis ondan olcagini sanmam canimArkadaslar kizimin yuzunde kucuk kucuk alerjiler cikti neye aleeji yapti anlamadim gecen gun sutle pirincli muhallebi yaptim ondan olabilir mi ki