- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.416
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
- #60.341
Kızlar sağlık ocagindan geldim şimdi kilo boy ölçümü yapıldı boyu 67 olmuş kilosuda 9 kg olmuş sipanin, ebe sen obez mi olacak yoksa diye dalga geçiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bebeklerimiz henüz anne sütünden başka bir tat bilmiyorlarki canları istemez yani. Biz de her yemekte pusetiyle masaya yakın koyuyoruz meraklı meraklı izliyor. Evlatlarımız büyüyor çok şükür.Dr a hı götür istersen bana 6 ayı bitince tekrar çekilecek demişti, madem içine sinmiyor baktir
Çok haklısın sütüm yetiyor çok şükür ama işte gözüme bakarken yiyemiyorum azcık veriyorum dahada isterse sofrayi görmeyecek şekilde tutup oyuncakla oynatiyorum, az önce sağlık ocagindaydim ebe azcık taddir dedi
MaşAllah canım Allah uzun ömür versin :) Anne sütü obez yapmaz deseydin :)Kızlar sağlık ocagindan geldim şimdi kilo boy ölçümü yapıldı boyu 67 olmuş kilosuda 9 kg olmuş sipanin, ebe sen obez mi olacak yoksa diye dalga geçiyor
Demedim o benden daha iyi bilir herhalde, şaka yapıyor gibi geldi banaMaşAllah canım Allah uzun ömür versin :) Anne sütü obez yapmaz deseydin :)
Günlük çişli bezleri 5-6 yumurta ağırlığında ise doyuyordur diye biliyorum.Kızlar bebeğim sanki doymuo mu ne.. 5 ay bitecek yakındà 10 gün va r. Bu ek gıda konusunu nasıl yapcaz. VerSem mi bişiler . Veren var mı . Miktar öğün zamanı ve ne vereçeğim konusu tamamen mechul. Yardım edin
Günlük çişli bezleri 5-6 yumurta ağırlığında ise doyuyordur diye biliyorum.
hep böyle mi olacak bundan sonraHayır canım o dokunduğunu göstermez yediğiniz gösterir :)))
sürekli ağlamaları yok da mesela uyurken sanki bir yeri ağrırmış gibi inleyerek ağlayıp uyanıyor. bir dakika bırakamıyorum sürekli kucakta kalmak istiyor. kucakta uyumak istiyor falan.O yüzden de olabilir büyüme atağı da olabilir canım. Sürekli durdurulamayan ağlamalari kriz şeklinde yoksa çok dert etme geçici en fazla 1 hafta sürer sonra normale döner.
bence dünya sağlık örgütünün dediği doğru ama biz tadımlık veriyoruz doyumluk değil ki. anne sütü azalmasın diye diyorlar onu. tamamen anne sütü ile besleyelim diye. biz anne sütünü azaltıp ek gıda vermiyoruz. bence sakıncası yok.Dr a hı götür istersen bana 6 ayı bitince tekrar çekilecek demişti, madem içine sinmiyor baktir
Çok haklısın sütüm yetiyor çok şükür ama işte gözüme bakarken yiyemiyorum azcık veriyorum dahada isterse sofrayi görmeyecek şekilde tutup oyuncakla oynatiyorum, az önce sağlık ocagindaydim ebe azcık taddir dedi
bence dünya sağlık örgütünün dediği doğru ama biz tadımlık veriyoruz doyumluk değil ki. anne sütü azalmasın diye diyorlar onu. tamamen anne sütü ile besleyelim diye. biz anne sütünü azaltıp ek gıda vermiyoruz. bence sakıncası yok.
bence dünya sağlık örgütünün dediği doğru ama biz tadımlık veriyoruz doyumluk değil ki. anne sütü azalmasın diye diyorlar onu. tamamen anne sütü ile besleyelim diye. biz anne sütünü azaltıp ek gıda vermiyoruz. bence sakıncası yok.
Evet canim cis kaka normal galiba . Bi de açken aglio . Aglamasi az . Doyuyordur galiba . Dâ ne bilim.memeler boş gibi geliyor bazenGünlük çişli bezleri 5-6 yumurta ağırlığında ise doyuyordur diye biliyorum.
Bi yakınım yaptı . Pişman perişan oldu . En son sokakta elinde tabak peşinde kosuyordu. Bence biz yedirelim doysun kalksın bebeler. Blw sabır ve şans işi. Bekle ki çocuk kendisi yesinKızlar bebeğini blw usulü besleyen ya da beslemeyi düşünen var mı aranızda?
Canım ozaman doyuyordur mutlaka içini ferah tut. Memeler terbiye olunca boş hissi oluyor malesef ama iyi bir şey aslında.Evet canim cis kaka normal galiba . Bi de açken aglio . Aglamasi az . Doyuyordur galiba . Dâ ne bilim.memeler boş gibi geliyor bazen
Kızlar bebeğini blw usulü besleyen ya da beslemeyi düşünen var mı aranızda?
Peki yediğini böyle olduğu gibi çıkarması iyi birşey mi? Bu sindiremediğini göstermez mi? Bilmediğimden soruyorumHayır canım o dokunduğunu göstermez yediğiniz gösterir :)))