• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bişey sorcam kızlar, özellikle ek gıdaya başlayanlar, benim oğlum maşallah pek iştahlı, şuan anne sütü alıyor ama arada aglarsa tadimlik veriyorum yoğurt üzüm suyu, kavun felan ama verdikçe istiyor, cok ağlıyor. Burda sizden okuyorum 1 kasık 2 kaşık felan diye benim oglum bu kadarciklarla kanmaz ki ek gıdaya geçince daha fazla yedirsem zarari olurmu acaba

Canim Google storede bebek yemekler ı yaz guzel uygulamalar çıkıyor ordan fikir edinebilirsin.örneğin ben bir yemek kaşığı ırmigi pişiriyor icine elma rendesi ve çok az tarçın katip muhallebi gibi veriyorum.havuç tek başına kabizlik yapıyor onu da başla sebze veya meyve ile karistirip verebilirsin.
tek sebze ile başla diyorlar o yüzden öyle yaptım bende. kafam çok karıştı.

Bişey sorcam kızlar, özellikle ek gıdaya başlayanlar, benim oğlum maşallah pek iştahlı, şuan anne sütü alıyor ama arada aglarsa tadimlik veriyorum yoğurt üzüm suyu, kavun felan ama verdikçe istiyor, cok ağlıyor. Burda sizden okuyorum 1 kasık 2 kaşık felan diye benim oglum bu kadarciklarla kanmaz ki ek gıdaya geçince daha fazla yedirsem zarari olurmu acaba
canım benimkide yetinmiyor birkaç kaşıkla komple tabağı versem yer yani. ama vermiyorum.

Screenshot_2016-10-17-15-55-59.webp

herkese selam mayıs anneleri :))
normalde haziran annesi olmayı beklerken, 35.haftada erken doğum yaparak mayıs annesi oluverdim.
18 mayıs doğumlu bir oğlum var.
yazdıklarınıza biraz baktım ek gıdaya geçmeye başlamışsınız genelde.
hafta sonu 5.ay kontrolümüzde bize de ek gıdaya geçmemiz önerildi. ilk önce meyve, bir hafta sonra yoğurt, bir hafta sonra da sebzeye başlamamızı söyledi doktor. henüz pirinç unlu muhallebi falan demedi, zaten pirinç unu pek kullanasım yok.
hangi meyveleri verebileceğimi doktora sormayı unutmuşum ben. üç gündür elma-şeftali-armut arasında dönüyoruz. başka neler verebilirim? üzüm, kavun, muz bunlar olur mu mesela? kavun alerji yapabilir mi acaba?

Kızlar benım Can'ım çok sıkkın kızım 4.5 aylık ne yana ne ters hıc bırsekılddönmuyor Nasıl bırakırsam 1 saat öyle kalıyor en son ağlıyor alıyorum benım gibi 4.5 aylıkken dönmeyen sonradan dönen oldu mu

KizlAr benim kiz DA dondurulmus çözülmüş sütu sevmedi
Kimi mamaya filan katip vermis artık bende öyle yaparim.
Bu arada biberon a bi saldırması vardi efsane: )))
Sirf bunun icin taze 0süt u sagip verebilirim :)))
Blueberrytimes Blueberrytimes tekrar düşününce sende haklısın
Ufaktan alıştırmak lazim.
İnsanın gözüne bakıyor birşey yerken: ~))
Ne vererek başlamalı acaba, ?
Kavun olur mu ?

Kızlar benım Can'ım çok sıkkın kızım 4.5 aylık ne yana ne ters hıc bırsekılddönmuyor Nasıl bırakırsam 1 saat öyle kalıyor en son ağlıyor alıyorum benım gibi 4.5 aylıkken dönmeyen sonradan dönen oldu mu

Benim bebeğim çok hareketli oldu hep. Ama çok yakınımda bir Bebek var o da nerdeyse 5 aylık onda da bir hareket yok ama annesi çok rahat sen de rahat ol bence. Neticede her Bebek farklı oluyo

Selam kızlar ek gidaya gecmis bircok kisi bizde haftaya 5 ayi dolduruca geçmeye baslaris inşallah
Ben birsey daniscam beşiği kucukk almistik yeni almamis gerekiyo park besik düşünmüyorum onerisi olan varmi şu sonradan yatak olan besikler nasi sizce

Ben park yatak aldım en güzel yanı tatile götürmüş olmam oldu

Park.yatak aktif sallanmiyor ben.memnun değilim
Mobilya yatak alırdım şimdiki aklım olsa.

Benim Kizimda 1 ay önce filan 1 yada iki kere döndü bir.daha.dönmedi.
5 ayimiz doldu bu arada ama endiseli degilim
Ellerini aktif kullanıyor mesela
Iki.eliyle bisileri kavriyor,.
Bu arada yengemde.Yürütec vardi bana verdi kizi yürüyünce.
ona koyuyorum
Çünkü onun için yaptığım oyun halisinda.oyyle.ce yatmayi sevmiyor
Oturmak ya da ayakta.durmak istiyor
Oturmasi.içinde ana.kucağımız var

Benim ev durumu değişebilir aslında kendi evim ama belki taşınırım falan diye mobilya almadım. Ama alırsam da yatak olabilen ve altı yavrulu olanlardan tercih ederim

sevdiği oyuncaklardan birini koyup yere bırak ona ulaşmak için dönmeye çabalayacaktır. bir iki ağlar eder sonra mutlaka döner. bana da burda kızlar söylemişti yere koymuyordum. şimdi yere bir battaniye iki tane de yorgan serdim üstüne koyuyorum. emeklemiyor ama en azından çabalıyor.

Back
X