- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #60.261
Maşallah canım ne kadar yakışıklı paşa. Çok tatlısınızTosbikimle bi foto paylaşalım dedik, süs pus yapmadık ama inşallah begeniliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım ne kadar yakışıklı paşa. Çok tatlısınızTosbikimle bi foto paylaşalım dedik, süs pus yapmadık ama inşallah begeniliriz
canım ikeadan tencere için buharda pişirme aparatı almıştım onunla pişiriyorum. normalde de balığı brokoli ve karnıbaharı buharda pişiriyorum ben.buharda sebzeyi nasıl yapacaksın canım?
canım maşallah, ne kadar güleç yüzlüsün sen ve bebişin.Tosbikimle bi foto paylaşalım dedik, süs pus yapmadık ama inşallah begeniliriz
Hayir canım eylülden itibaren kabak mevsimi istersen bal kabağı mevsimi de ayni zamanda onu da deneyebilirsin. Organik pazarda Miniklerinden bulabilirsinbir de kabak mevsimi geçmedi mi canım. sebze için cumayı bekliyorum organik pazardan gidip alacağım inşallah. bu hafta çok bodoslama geçtik doktor deyince. hazırlıksız yakalandım.
Yok canım sadece öğle ver akşam bebek maması ile hazirlanan muhallebi var pirinç unu yerine bebek maması kullanıyorsun mesela onu elma ile karıştırıp verebilirsin. Tatsız olduğu için elma kullaniyorlar ben ekstradan tarçın da ekliyorum. Bazı arkadaşlar yoğurt veriyor ben keçi sütünden mayalayacagim. O da akşam verirsen hem uzun süre tok tutuyormus hem de rahat uyuyormus ama işte alerji riski her zaman var yavaş yavaş geçip kontrol edebilirsindoldu canım 5 ayı. 10 mayıs doğumlu benimki. ya aslında muz vermek istemiyordum sebze ile başlamak istiyordum. evde sebze olmadığı için ve cam rendem olmadığı için mecburen muz verdim. bugünden itibaren o zaman 3 gün havuç vereyim. peki 3 öğün mü vereceğim. doktor 3 öğün için farklı farklı şeyler yazmış da.
Canim bana da aynısını dedi 900 gr almış benimki de ama ben başladım ek gıdaya. Ne alerji yapıyor ne yapmıyor azar azar da olsa tespit ediyorum.Ben baslamadim.canım
Kilo.alimi gayet iyi sutum yetiyor,
bende baslamadim dahaEk gidaya başlamayan var mi . Sanki herkes başlamış gibi :)
çok sağol canım mama sandalyesi almaya gideceğimiz zaman bunu da alayım.canım ikeadan tencere için buharda pişirme aparatı almıştım onunla pişiriyorum. normalde de balığı brokoli ve karnıbaharı buharda pişiriyorum ben.
tamam canım akşama yoğurt vereyim o zaman. yoğurdu ona özel yapmıştım. bu arada geçen hafta muhabbeti geçmişti yoğurdu neyden mayalayalım diye ben doktora sordum. güvendiğiniz bir sütçüden alınan sütü 21 dakika kaynatıp yapabilirsiniz yoğurt dedi. günlük sütlerde aynı mantıkla yapılıyormuş zaten. ben küçük küçük kavanozlar aldım. 1 kilo da süt aldım. kavanozlara mayaladım 4 tane. hergün birini açarım diye düşünmüştüm. kavanozların kapağını açmadığınız sürece taze kalırmış. hergün mayalamaya gerek yok yani.Yok canım sadece öğle ver akşam bebek maması ile hazirlanan muhallebi var pirinç unu yerine bebek maması kullanıyorsun mesela onu elma ile karıştırıp verebilirsin. Tatsız olduğu için elma kullaniyorlar ben ekstradan tarçın da ekliyorum. Bazı arkadaşlar yoğurt veriyor ben keçi sütünden mayalayacagim. O da akşam verirsen hem uzun süre tok tutuyormus hem de rahat uyuyormus ama işte alerji riski her zaman var yavaş yavaş geçip kontrol edebilirsin
Ben acele etmiyorum canım alti ayi dolsun istiyorum ise.geri dönme gibi.bir.durum yok nasilsa.Canim bana da aynısını dedi 900 gr almış benimki de ama ben başladım ek gıdaya. Ne alerji yapıyor ne yapmıyor azar azar da olsa tespit ediyorum.
Giderken bile is yerindekilerin canına okumuşsun tebrikler:)
canım cidden de içmiyorlar tatları bozuluyor sanırım. su oranı yüksek olduğu için sadece anne sütünden mayalayamazsın ama çözdürdükten sonra üstte kalan suyu atıp geri kalanını inek veya keçi sütüne ekleyebilirsin. ben yoğurt yapanı değil ama muhallebi yapanı duydum, muhallebi yaparken karıştırabilirsin.Kızlar ben buzlukta anne sütü muhafaza ediyordum ama kızım içmiyor onları acaba onlara yoğurt mayalanır mı ya da mama yapılır mı bilen var mı boşa gitsin istemiyorum..
Canim Google storede bebek yemekler ı yaz guzel uygulamalar çıkıyor ordan fikir edinebilirsin.örneğin ben bir yemek kaşığı ırmigi pişiriyor icine elma rendesi ve çok az tarçın katip muhallebi gibi veriyorum.havuç tek başına kabizlik yapıyor onu da başla sebze veya meyve ile karistirip verebilirsin.canım bende korktum kakası sanki normalden daha koyuydu dün. yoğurt verdim de ben birgün önce. dün sabahta muzlu anne sütü verdim. bugünde havuç vereceğim. şimdi haşlıyorum. valla kafama göre yapıyorum. burda biraz tarif paylaşsak benim gibi ne yapacağını bilemeyen annelere
Ek gidaya başlamayan var mi . Sanki herkes başlamış gibi :)
doldu canım 5 ayı. 10 mayıs doğumlu benimki. ya aslında muz vermek istemiyordum sebze ile başlamak istiyordum. evde sebze olmadığı için ve cam rendem olmadığı için mecburen muz verdim. bugünden itibaren o zaman 3 gün havuç vereyim. peki 3 öğün mü vereceğim. doktor 3 öğün için farklı farklı şeyler yazmış da.